Jenny Gunnarsson

29/4-08

Kategori: 2008

Första lediga dagen idag! Vaknade vid tio nånting, åt frukost och sen har vi suttit ute en stund. Nu väntar jag på Fredrik. Han skulle komma klockan 12.

Efter det blir det ut i solen igen! Hur fint väder som helst! Jag och Rafa skulle ha åkt i in till Uppsala idag, men när jag hörde att det skulle vara fint väder så flyttade vi på det :)

Skriver kanske mer sen.



Drog in ytterligare 150 kr idag :) Hoppas att jag har fått lite färg också, för vi låg ute i drygt 4 timmar. Synd att det blåste och hade sig ibland.

28/4-08

Kategori: 2008

Nu har vi lov. Känns riktigt jäkla bra alltså! Hann med att rulla en permanent i skolan idag. MVG! Känns riktigt jäkla bra det också faktiskt! Tog lite mer än en timme, men snart är jag nere på en timme! Bara att kämpa på.

Lite pengar har jag tjänat också. Marie och Torsten var här igår och fick sig en varsin omgång, idag har Karin varit här och imorgon kommer förhoppningsvis kusinen hit får ullet klippt också!

Karin var lite gullig faktiskt. Först 150 för klippningen och sedan 10 kr dricks! Tyckte jag var lite småroligt. Hon pratade om slingor också, så vi får väl hoppas att hon dyker upp snart igen!

Nu ska jag träna. Styrketräning med min babe väntar. Jag menar, det är ju dags att ligga i lite mer nu när våren och solen har kommit. Hörde idag att imorgon skulle det bli riktigt bra väder, och är det det, ska jag ligga ute hela dagen!

Nej, som sagt, träning. Vi hörs och ses gott folk.

Städning.

Kategori: 2008

Rafael dammsuger :) Låter som att han tycker det är kul, för han typ sjunger, och säger: jap!

Idag får vi främmande och mamma håller på att laga god mat. Mums!

Sjukling.

Kategori: 2008

Tralalala, jag är sjuk. Riktigt förkyld faktiskt, men jag hoppas att det blir bättre till imorn. Det är ju för sjutton fredag!

Imorgonkväll vankas det lite käk och film med brudarna och min älskling. Vi tar nog bilen in. Palla tåget hela tiden. Men innan det är det skola, och det står magdans på schemat (är magdans gumpa). Vi får väl se hur det ter ser.. Det kommer iallafall att springa runt 25 glada tjejer i leggins på Fyrishov vid klockan 1 imorgon.


Lisas datum går ut idag. Tiden har gått så fruktansvärt fort! Hoppas lillbebisen kommer snart :-) Jag väntar med spänning!



(Faktiskt känner jag mig lite övergiven. Eller är det jag som har övergett?)

Personlig tränare.

Kategori: 2008

Kära vänner, min älskling har blivit min personliga tränare och har gjort ett litet fint träningsprogram till mig. Det lyder ungefär såhär: Måndag, tisdag: styrketräning, vilket inkluderar hela kroppen, 1t. Onsdag: vilodag, men ska jogga 40 minuter på kvällen. Torsdag, fredag: styrketräning, 1t. Lördag: vilodag. Söndag: styrketräning 1t.

Vi får väl se vad resultatet blir. Ska ju helst vara ganska fit till sommaren, jag menar, bikinin ska på snart. Är jag inte det får jag väl köra på lite till.

Bikini ja. Vad i helsike ska man ta på sig för bikini iår? Jag har absolut ingen aning.

Nej, träning väntar för tillfället.

Ses och hörs gott folk.

Fotboll.

Kategori: 2008

Jag har slutat. Har iallafall sagt att jag har gjort det, sen om det tas på allvar är ju en annan femma.

Fel.

Kategori: 2008

Jag måste rätta ett fel från min sida. Det finns 156 medlemmar från Tierp på blogg.se, inte 140.

Blogg.

Kategori: 2008

Lite underligt. När jag blev medlem här för snart två år sedan, var det kanske 55-60 stycken i Tierp som hade en blogg, varav inte ens hälften skrev något. Nu när jag kollar in nya kontakter har det blivit ca 140 stycken. Ojojoj. 

Jag suger på att skriva blogg nu för tiden. Det känns som att jag inte alls behöver vara ute på nätet 7 ggr om dagen längre. Jag tittar in på bilddagboken typ 1-2 ggr i veckan, och lunarstorm (okej, jag är oaktiv medlem bara för att) har jag till och med fått ett mejl ifrån där det stod att dem saknade mig och att jag hade fått en nytt mejl. Jag får väl kolla vem det är ifrån.

Men, jag sög ju på att skriva blogg. Jag tänkte faktiskt försöka ändra lite på det. Men observera att jag skrev "försöka" och inte "ska", för löften är jag dålig på att hålla, så varför komma med nått nytt?

Jag hittade däremot två (om jag minns rätt) nya kontaker när jag kikade igenom dem nya. Trevligt.


Jag tränade igår, för första gången på den här veckan. Otroligt nog gick det riktigt bra. Jag kommer inte att träna på onsdagar i några veckor framåt. Orsaken är helt enkelt att det är för mycket fotboll för Lilla Jenny just nu.

Nu när jag ska "försöka" mig på att skriva lite oftare, så kanske jag ska ändra lite på utseendet också. Observera "kanske"...


Hej så länge.

Piss

Kategori: 2008

Jag önskar att allt bara kunde gå bra..