Jenny Gunnarsson

31/5-09 - Underbar helg, underbart väder!!

Kategori: 2009

Den här helgen har varit den bästa på länge!! Igår kom det massor av släkt hit och firade mig för att jag snart tar studenten och för att jag har fyllt år! Superkul var det!! Det bjöds på mat och dricka, tipspromenad och underbart väder! Det kom en tår vid presentöppningen. Då blev det så glasklart. Jag ska fan åka härifrån om en vecka, och komma tillbaka förrän i augusti. Det ska bli så sjukt kul! Men samtidigt kommer jag sakna de här hemma.

Det var en jätterolig dag i allafall! Det gör jag gärna om!

Fick lite presenter också. Jättefina smycken, pengar och en liten hårfön, perfekt för resväskan!!

Idag har Marie varit här och fått barret klippt, färgat och slingat! Supersnygg blev hon!
Efter det var moster och jag till mormor och morfar och åt smörgåstårta!

Rafael är på Ibiza nu, han åkte dit med sin familj igårkväll. Han hade redan blivit röd utav solen! Ååh, vad jag saknar honom nu. Inte klokt! Bara en enda vecka kvar nu!!!

Imorgon blir det Handels, sen ska jag shoppa lite till studenten!
Puss och kram!

28/5-09 - Regn och rusk.

Kategori: 2009

Idag har det regnat mest hela dagen.. Oturligt nog råkade jag ta på mig mina tygskor i morse, så de är inte allt för vackra nu..

I skolan idag lämnade vi tillbaka saxar, nycklar och läroböcker (vi har bara haft en i år, i svenska. Knappt öppnad). Nu är det verkligen på riktigt. Jag ska aldrig mer öppna ett skåp för att ta ut en mattebok, aldrig mer gå i skolan. Om en vecka är det slut. Och jag har aldrig varit mer lycklig!!!

I helgen ska det bli riktigt fint väder, och tack för det säger jag! Vi blir runt 30 pers här hemma på lördag, och det ska bli så kul! Vi ska sitta ute och äta, dricka och ha det allmänt trevligt!

Och bara därför (främmandet alltså), ska jag nu städa lite smått. Typ, dammsuga. Tänkte dock inte lägga någon större energi på städningen. Vi ska ju faktiskt vara ute hela tiden!

Puss och kram!

27/5-09 - Operation Fint, Långt Hår!

Kategori: 2009

Nu har Camilla, Erika och Johanna varit här och blivit fina i håret. Camilla blev extra fin då hon nu inte är vitblond längre! Blev så fint! Operation Fint, Långt Hår har härmed påbörjats ;) Det tog lång tid, men det var det värt!

Snart ska jag träna. Är dessutom lite kluven över vad jag ska se på för nått på tv:en ikväll. Champions League-final eller Grey's. Hmmm, det känns som att CL -finalen ligger bra till för att vinna, även om det svider i hjärtat.

JAG SAKNAR RAFAEL!!!
Puss och kram!

27/5-09 - Bajsstorm...

Kategori: 2009

Det verkligen stormar ute!!! Trodde aldrig jag skulle komma hem på cykeln!

Snart kommer iallafall Camilla och hennes syster hit. Johanna kommer senare!

Har nyss ätit mannagrynsgröt. Mumsigt det!

Puss och kram!

27/5-09 - DET BLÅSER!!!

Kategori: 2009

Nej, jag tror fan det stormar. Tur för mig att det blåser så att jag får medvind till stationen. Fyfan när jag ska hem.....

Idag är det skolkampen. Vi får väl se hur det går för lilla Linnéskolan. Åker 8 tåget, så jag lär cykla snart.

Planerar att åka hem med 12.19 tåget, för i eftermiddag har jag tre kunder, varav två ska färgas och slingas! Men, jag klagar inte. Det ska bli skitkul! :D Camilla kommer hit med vän och syster. Hoppas att färgerna jag köpte till Camilla blir bra!

Hade faktiskt tagit på mig leggins och shorts idag, men när jag såg att molnen hopade sig utanför så bytte jag till jeans. Kanske bäst att ta med paraflaxet också..

Puss och kram!

26/5-09 - Tipsrunda!

Kategori: 2009

Haha, jag och mamma kom på den roliga idén att ha en tipsrunda om lilla mig på lördag! Ska ju fira min födelsedag och student då!

Måste komma på ett bra pris också! Tacksam för förslag!!

Puss och kram!

26/5-09 - Shoppa!

Kategori: 2009

Åkte till HÄR och köpte två färger och väteperoxid, och sen hann jag med ett besök på Gina också.

Body, kjol och halsband från Gina. Nagellacken är från Åhléns!

Nu kommer strax Karin hit och blir fin i håret. Pengar till mig!
Puss och kram!

26/5-09 - Solen skiner!

Kategori: 2009

Och jag är såklart lycklig när den gör det! Ska dock in till stan en sväng och handla hårfärg och någonting på Gina att ha på mig i helgen.

Men, när jag kommer hem ska jag sola i några timmar, och sen kommer Karin hit och blir klippt och slingad!

Imorgon blir det fullspäckat här. Camilla % co kommer hit och blir fina i håret! :)

Nej, ska åka 10. Man kanske ska ta på sig kläder?
Puss och kram!

25/5-09 - Orbitrek Elite!

Kategori: 2009

Jag måste nog säga att jag gillar våran Orbitrek Elite ganska starkt. Körde halvtimmespasset idag, det jobbigaste, och roligaste! enligt mig. Kanske för att det heter Fat Blasting Cardio som jag gillar det så starkt ;P

Kombinerat med lite styrketräning (jag kör lite armar, mage och rygg, benen får så bra träning på cykeln) så ger den verkligen resultat! Jag har inte ens tränat en hel vecka (eller jo, förut, men det blev ett uppehåll på några veckor innan gesällprvet), och redan märker jag att kroppen har ändrat på sig. Då menar jag inte viktnedgång, för det tycker jag inte man behöver tänka på, utan att jag har blivit fastare liksom ;) I like!

Puss och kram!

25/5-09 - Jag älskar solen!

Kategori: 2009

Sommar och sol är det bästa jag vet. Om Sverige var ett land med bara sommar skulle jag gärna bo här resten av livet. 
Eller kanske ett hus nånstans där det är varmt under vårat vinter halvår? Det skulle ju vara perfekt.

Idag har jag färgat håret. Mamma sa att det var "läckert", men jag vet inte. Lite rött nu, men det kommer tvättas ur. Är väl typ lite ljusare brun med, som sagt, lite rött i. Det blir nog bra till slut.

Nu ska jag snart träna. Körde vanliga plankan och sido-plankan igår, och det känns ovanför revbenen idag! Yey, jag gillar att ha träningsvärk!

Imorgon ska jag till frisörshopen, och på eftermiddag har jag en sling och klipp-kunde. Tänkte svänga förbi Gina också, när jag befinner mig i stan. Har presentkort där!

Puss och kram!

24/5-09 - Doften av nyklippt gräs.

Kategori: 2009

Jag älskar doften av nyklippt gräs. Det luktar verkligen sommar!

Dock skiner inte solen längre. Tänkte sitta och sola idag, men icke. Krattade efter mamma istället, som klippte gräset.

Nu ska vi åka och handla mat till kvällen. Vi får se vad vi hittar på.

Träna ska jag iallafall göra när jag kommer hem. Har btw träningsvärk i magen idag, efter plankan-övningar jag gjorde igår.

Två veckor kvar tills jag får krama min älskling. Åååh, vad jag längtar!
Puss och kram!

23/5-09 - JAG KLARADE DET!!!!!!

Kategori: 2009

GESÄLLPROVET ÄR AVKLARAT!!!! Och jag är så jävla lycklig just nu!!!! Så otroligt skönt!

Trodde att jag skulle kugga, då det lyste igenom lite. Men, det räckte till ett godkänt, och jag har aldrig varit så glad som när de sa att jag var godkänd!!! UNDERBART!!!

Snart kommer Marie hit och tittar på Sex and the City med mig :D
Puss och kram!

22/5-09 - Dålig uppdatering.

Kategori: 2009

Uppdateringen här har inte varit den bästa må jag säga. Men, jag har inte direkt nånting att skriva känns det som.. Här hemma är stämningen inte på topp direkt. Skönt att åka härifrån snart!

Idag är det exakt två veckor kvar till studenten, och 16 dagar till jag får återse min älskling! 17 dagar, Brasilien. ååh, vad jag älskar att resa!!!

Idag har jag tränat. Mer av den varan tack!

Puss och kram!

20/5-09 - Träningspass.

Kategori: 2009

Har precis kört de första 25 minutrarna på Orbitreken på typ 3-4 veckor. Fy tusan.. Men, nu blir det hårdkörning ända fram till studenten!!

Duschen!
Puss och kram!

20/5-09 - Ändrad dag för omprov!

Kategori: 2009

Ååh, blev så glad när Anki ringde igår kväll och undrade om jag kunde göra mitt omprov på lördag istället, runtt re, halv fyra. Skitbra tänkte jag! PARTY! ;)

Idag hade jag tänkt sova lääääänggeee. Iallafall till 10.00. Pyttsan. Vaknade av mig själv för en halvtimme sen.. (Detta kan dock bero på att jag sov på soffan i cirka 3 timmar igår, igen....)

Nu längtar jag mer än någonsin efter Rafael och att få komma bort härifrån. Stämningen i huset är lite direkt på topp...

Idag ska jag nog koka ägg till frukost, och vid 11 ska jag åka till Studio Tre och bjuda på smörgstårta!
Puss och kram!

19/5-09 - Kind of ovärd dag..

Kategori: 2009

Idag skulle vi egentligen ha haft en hel dag med Handels.. Trodde vi ja.. När vi kom dit (efter att ha väntat i 40 minuter) så visar det sig att dem hade missat att bokat in oss idag. Smart...

Så, vi blev lediga idag också. Det blev en smoothie på Waynes, mat i skolan och sedan jordgubbar på vägen hem med Mickis.

På tåget hem pratade Mickis och jag om hur det var i början av gymnasiet. Herregud, vad vi har haft kul!

Nej, för att göra dagen lite mer värd tänkte jag nu ta tag i mina naglar (haha) och ha det allmänt lugnt och skönt.
Imorgon tänkte jag dra igång på allvar med min träning. Om två veckor ska jag vara smal och fräsch :)

Puss och kram!

18/5-09 - OMPROV!!!

Kategori: 2009

Weeei jag ska göra mitt omprov i färg på söndag klockan 10.00 i Västerås!!! Så sköööönt!!!

Skulle dock ha blivit party kvällen innan. Får se hur mycket party det blir..

Menmen, provet går före! Så är det bara!

Nu ska jag lägga mig i badet och bara slappa ett tag.
Puss och kram!

18/5-09 - Dagen efter!

Kategori: 2009

Herregud vad jag var trött imorse! Usch och fy!

Åkte egentligen in till skolan helt i onödan. Det enda vi gjorde var att tvätta långhårsdockor och fönade dem... Men men, efter skolan blev det iallafall en lång fika med Mickis, Anna, Julia och Sofie. Supermysigt!! Jag kommer sakna mitt gäng när jag drar härifrån!

Om 40 minuter kommer Evelina hit och klipper sig. Ska höra av mig till alla jag har sagt ifrån till nu också. Är ju några stycken!

Innan Evelina kommer ska jag ringa till nån Anki som har hand om gesällprovet i Västerås. De hade platser kvar, så jag ska ringa till henne och säga att jag vill göra om min färg.

Och jag saknar Rafael så jag tror jag dör. Nu är det ännu värre när jag inte har så mycket att tänka på och inte så mycket att göra..

Puss och kram!

17/5-09 - Gesällprov!

Kategori: 2009

Jag klarade nästan allt. Missade på färgen. Men, har jag tur kan jag fixa det redan nästa helg. Det visar sig.

Är supernöjd över provet. Helt grymt skönt nu när det är över!

Imorgon blir det skola som vanligt.
Puss och kram!

15/5-09 - Idag är det min dag!!!

Kategori: 2009

Jag fyller år, traalalala!! :)

Om en timme ska jag rulla perm på EIja, efter det gå och köpa mat till imorgon, och sen föna vågor på Johan.

Ikväll blir det bio!
Puss och kram!

14/5-09 -

Kategori: 2009

Nu har jag ritat Evas frisyr också. Bara utkamnings-ritningen på Frida kvar att göra, och eventuellt också vågorna. Det känns bra!

Idag var jag iväg till HÄR och köpte grejjer. En färgtub, en Color Fresh, spray, mousse och en superbra touperingskam. Sista kundpasset gick bra, hade en permanent. Känns skönt att veta att min permkund i helgen är så mycket enklare att rulla!!

Imorgon ska jag rulla Eija en sista gång och ta tid på det, sen ska jag föna massor med vågor på Johan, och på kvällen blir det bio med Marie och eventuellt Frida. Änglar och demoner! Måste se!!!

Just nu känns det väldigt bra inför gesällprovet. Skönt att jag har sagt till mig själv att jag får kugga några moment, det gör liksom ingenting. Då kan jag jobba utan press.

Puss och kram!

14/5-09 - Sista kundpasset någonsin!

Kategori: 2009

Herregud, idag ska jag ha mitt sista kundpass för evigt. Det är blandade känslor. Fast, jag är nog med glad att det är över snart.

Ikväll kommer Eva hit. Jag ska rita frisyren. Måste ringa runt lite ikväll. De har ju bytt tider för oss på skolan på lördag.. Men, det ska nog gå bra iallafall!


Idag tar jag tåget klockan 10 istället för 11. Jag måste till HÄR och köpa de sista grejjerna inför helgen. Tur att jag har nerskrivet!

Nu blir det frulle.
Puss och kram!

13/5-09 - Allt skolarbete avklarat!!

Kategori: 2009

Så enormt skönt att ha allt skolarbete klart. Talet idag gick bra, tyckte jag. Pratade som vanligt lite fort och så, men overall gick det fint. VG i svenska B, kan inte vara annat än nöjd.

MVG i alla frisörämnen, VG eller MVG i kultur och stilhistoria, och jag gissar på ett VG i UF. Synd att man inte fick fler MVG i tvåan, annars hade stipendiet varit bärgat...

Nu är det bara gesällprovet kvar. Provrullade Eija imorse, och det gick bra. Ska rulla igen på fredag och försöka göra det fort som fan! Idag ska jag göra långhårsuppsättningen sista gången. Föna vågor på bror min också. Ska prova med nät den här gången. Och jag fick permanentvätska och fixering av Hår & Sån't! Taaaack!!

Dags för lite fix.
Puss och kram!

12/5-09 - Snart är det över.

Kategori: 2009

Har skrivit mitt tal nu. Ska bara skriva ett pm och skicka iväg till Johanna.

Blev ingen provrullning på Eija idag. Hon fick förhinder, så vi tar det imorgon istället.

Så, dagens schema imorgon ser ut som följer:
7.00 - Uppstigning.
9.00 - Provrullning på Eija.
11.00 - Tåget till Uppsala.
12.50-14.00 - Hålla tal i 5 minuter.
14.19 - Tåget hem (förhoppningsvis).
16.00 - Långhårsuppsättning på Kerstin.

Någonstans ska jag springa in på Hår & Sån't och köpa perm-vätska och fixering av dem, och även låna ett hårnät. Föna vågor på Johan och klockan 21 kolla på Grey's Anatomy.

Herregud. Skönt att det är över snart.
Puss och kram!

12/5-09 - Bilder

Kategori: 2009


Marie, Åsa och jag.


Fördrink. Champange.






Malin och Pernilla.


Anna och Mickis!


Anna med pojkvän.


Emilia, Linn och jag vid middagen.


Åsa och Marie.




Japp, här har ni henne. KLASSENS FRUGA!  Blev en aning sentimental..


Malin. Klassens Donna!


Julia i lila klänning. Klassens Bootylicious!


Sofie. Klassens Stekare!


Anna. Klassens Bunny!


Mickis. Klassens Råbiff!


Jag och Åsa!


Frisör 3.


Anna och Julia!


Det blev en billig kväll för mig då Åsa stod för fiolerna. Tack vännen!




Snygga brudar!

Superlyckad kväll!

11/5-09 - Rapport

Kategori: 2009

Nu är jag klar med UF-rapporten. Känns bra. Nu är det bara talet kvar, och det gör jag imorgon.

Nu: Studio Tre!

Puss och kram!

11/5-09 - STUDENTSKIVA!!!

Kategori: 2009

Shit va kul det ska bli ikväll!!! Jag längtar!!

Men, innan dess ska jag plugga lite, därefter åka till Studio Tre och fixa frillan på Frida. Får inte glömma att köpa strumpbyxor!!

Btw så glömde jag en grej på nedräknings-inlägget. På fredag fyller jag 19.. Faktiskt har jag inte tänkt ett dugg på min födelsedag eftersom mitt huvud har varit proppat med gesällprov. Men, det är ju alltid trevligt att fylla år :)

Först frukost!
Puss och kram!

10/5-09 - Nedräkning

Kategori: 2009

Om en vecka är gesällprovet överstökat. Herregud..

Kommande vecka blir lika hektisk som den förra:

Måndag: Skriva klart det sista på UF-rapporten. Kort fest på Frida, rita. STUDENTSKIVA!!
Tisdag: Provrullning på Eija, vågföning, eventuellt ritning till fri dam.
Onsdag: Långhår, vågföning.
Torsdag: Handla det sista, sista kundpasset i skolan, vågföning.
Fredag: Ledig, kanske bio.
Lördag och söndag: GESÄLLPROV!!!!

Jag vill ha Rafael här..

Och tack Marie för en skön och bra dag! Jag behövde verkligen det! Du är super!
Puss och kram!

9/5-09 - Längtar...

Kategori: 2009

Jag saknar Rafael. Jag skulle ge vad som helst för att få krypa in i hans famn och bli pussad i håret.

9/5-09 - I'm sorry!

Kategori: 2009

Ber om ursäkt för att min blogg för tillfället är relativt tom på inlägg. Orsaken är såklart gesällprovet och skolarbete. Har inte haft någon tid över till att sitta vid datorn över huvudtaget, och när jag har haft tid ligger jag i soffan och sover. Jag hoppas ni godtar min ursäkt!

Dagen bjuder iallafall på en massa skrivande till årsredovisningen av UF. Ska få det klart, och sen tänkte jag även börja förbereda mitt tal som jag ska ha på svenskalektionen på onsdag.

Ha en bra dag!
Puss och kram!

6/5-09 - Usch, fy och blä..

Kategori: 2009

Min permanentkund hade tydligen annat för sig den 16 maj. Skulle ju ha provrullat henne idag, och var verkligen pepp på det. Men, nu blev det ju inget. Ska nog ringa till Maries mamma nu och prata med henne. Hon får bli mitt offer istället!

Nu fick jag ju en massa tid över idag som jag egentligen borde plugga på. Just för tillfället känns det jävligt piss, så jag tror jag hoppar det.

Imorgon ska vi iallafall skriva årsredovisningen om UF-året. Hoppas vi blir klara!!

Sjukt konstigt. Nu är jag sugen på lösgodis...
Puss och kram!

5/5-09 - Mitt huvud är överfullt.

Kategori: 2009

Gesällprov, NP muntliga i svenska, årsredovisning med UF. Behöver jag säga mer?

Mina två följande veckor kommer bli riktigt intensiva. Söndag den 17 kommer jag gråta av glädje.

Btw så har jag två eftersläppsbiljetter kvar till min/våran studenskiva som äger rum på BJ i Uppsala nu på måndag den 11:te maj. 100 kr/styck för den som är intresserad!! Röda mattan-tema!

Puss och kram!

4/5-09 - En fet jävla missbedömning...

Kategori: 2009

Jag trodde att jag hade 800 kr kvar på kontot. Tro fan det, 177 spänn är det jag får leva på månaden ut, bara för att dumma affärer inte drar pengarna samma dag man shoppar. Fanfanfan!! Jaja, tur att jag har lite cash sparade..

Skolan idag var rätt seg.. Min permanentkund skulle ha kommit, men hon hade fått förhinder. Hon kommer till Studio Tre på onsdag istället. Så jag gjorde en långhårsfrisyr istället. Vet inte vad jag fick för betyg, behöver ett MVG för att få det i kursen..

Efter skolan kom Frida hit och fick barret klippt till gesällen!! Superbra blev det, och imorgon ska vi prova frisyren igen! Det kommer bli super, känner det på mig!

Torsten har varit här nu på kvällen också och klippt sig. Blev bra som vanligt.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig och jäsa i soffan.
Puss och kram!

3/5-09 - Shopping!

Kategori: 2009

Har som sagt varit i Valbo idag med mig mor. Kom hem för ca en halvtimme sen. Åkte ju egentligen dit för att köpa någon typ av vårjacka, men det var inte direkt någon som föll mig i smaken. Kom såklart hem med lite andra grejjer.


 Allt för 796 kr!



Jag och mamma åt mat på IKEA också. Mums!

Lite senare idag tänkte jag träna, var ett par dagar sen nu. Ikväll blir det Wipeout!!
Puss och kram!

2/5-09 - Lösgodis...

Kategori: 2009

Jag köpte lite lösgodis förr idag. Och med lite så menar jag verkligen lite. Nu är jag less. Inget med lösgodis för mig på väldigt länge.

Jag saknar min älskling nått enormt nu.. Det är först när man är ifrån varandra länge, som man inser hur mycket man verkligen älskar någon. Helt sjukt..

Puss och kram!

2/5-09 - Tierp - Korsnäs 4-2!

Kategori: 2009

Tierp vann! De gjorde snabbt två noll, men sen blev lite mer fart på det andra laget. Man spelade väldigt jämt, men tillslut kunde Tierp ta över taktpinnen igen och göra två mål till innan slutsignal! Första 3-poängaren för i år!

Nu står lasagnen i ugnen. Jag är hungrig!

Ikväll ska jag kolla på Robinson. Hoppas verkligen att den där jäkla Christian åker ut, jag tål inte honom och hans röst.
Puss och kram!

2/5-09 - Stek, och fotboll!

Kategori: 2009

Sov till kvart över 10 idag. Kunde verkligen inte sova igår, och jag tror det beror på att jag drack tre glas Coca Cola igårkväll. Sista glaset typ 11. Aldrig mer igen, man blir ju totalt speedad..


Jaja, nu är jag iallafall vaken, tänkte ta och äta lite nu och sen ska jag ut i solen och bränna. Måste vara knallbrun till studentskivan den11 maj.

Klockan 15 blir det fotboll på Vallen. Skojiskoj!
Puss och kram!

1/5-09 - 27 dresses.

Kategori: 2009

Tittade nyss klart på filmen 27 dresses som gick på Canal+ alldeles nyss. Bra film faktiskt. Katherine Heigl är jäkligt bra!

Var egentligen tänkt att jag och mamma skulle åka till Valbo imorgon, men vi flyttade fram det till på söndag istället. Kanske lika bra, för imorgon har damlaget match kl. 15.00. Det får man ju inte missa!

Katherine Heigl


Puss och kram!



























 

1/5-09 - Klar med kultur- och stilhistorian!

Kategori: 2009

Weei, nu är jag klar med kultur- och stilhistorian! Känns bra skönt! Nu är det bara årsredovisning med företaget kvar, och sen svenska muntliga nationella. Frågan är vad fan man ska prata om...

Troligtvis blir det någon film nu ikväll. Har dock inga bra hemma...
Puss och kram!

1/5-09 - Första maj. I like it!

Kategori: 2009

Äntligen inne i maj. Det är den här månaden allt sker. Studentskiva, födelsedag, gesällprov, firande av födelsedag och student. Hoppas det blir en bra månad.

Sanna och Emilia åkte nyss härifrån. Fönade Sanna. Är snart nere på 30 minuter. Det får inte ta längre än 30 minuter. Men, det kommer bli bra när jag får klippa av några cm och skära ur håret.

Ikväll ska jag ut och gå med Marie. Det får bli dagens träning.

Synd att blåser så mycket ute. Vill helst ligga och sola, men inte så skönt när det stormar.. Ska nog göra klart det sista på kultur och stilhistorian nu.
Puss och kram!