Jenny Gunnarsson

31/12-09 - Årets sista dag.

Kategori: 2009

Nyårsafton.

Jag tänkte ett tag att jag skulle skriva en lång redovisning om mitt 2009, men jag tror jag tar och skiter i det. Det enda jag vill är att år 2010 blir ett bättre år än det föregående.

Jag har tre nyårslöften:

- Skaffa mig ett jobb.
- Ta körkort.
- Träna.

Gott nytt år!

30/12-09 - Långa nätter.

Kategori: 2009

Ikväll ska jag till moster på mys. Vi ska äta tacos och ha det allmänt jättebra. Sover över där.

 

29/12-09 - Last look at Eden.

Kategori: 2009

Igår kväll hängde jag med Matti. Vi spelade TP på hans mobiltelefon och gissa vem som vann två gånger av två? Jag ägde! (Okej, jag förlorade på vänd-tia, men man behöver ju inte vara smart för att vinna det!) Sen gick vi till Matthias en stund och hängde lite där också (Cilla, where were you?!). Fick skjuts hem av mamma strax efter tolv. Skönt!


Idag har jag varit hos mormor och solat en stund i hennes solarium. Vet inte varför jag fick för mig det egentligen. Jag är helt emot att sola solarium i vanliga fall, men idag fick jag bara en enorm lust till det. Efter solningen fick jag fika!


28/12-09 - Sexy back.

Kategori: 2009

Det är en lugn dag idag. Vaknade vid 10 efter en god natts sömn!


Nu ska jag måla naglarna!

27/12-09 - You're up and you're down.

Kategori: 2009

Dagarna flyter verkligen ihop med varandra. Undrar om det är för att jag har fredag hela veckan?


Juldagen var kul! Jag, Marie, Frida och Julia förfestade lite hemma hos mig innan, och vid 22 åkte vi ner till Möbeln. Det var massor med folk överallt, det kramades hit och dit, och jag gjorde världens praktvurpa.. Faktiskt så var det inte för att jag var dragen, utan för att golvet var svinhalt! (Okej, lite dragen var jag ju såklart..). Såg flera stycken som druttade på samma ställe. Jaja, roligt var det iallafall!


Halv två knackade vi på mosters dörr. Ramlade in där och åt smörgåstårta och sen i säng. Vaknade tidigt på lördagsmorgonen och gick ner och la mig i soffan, sov en stund till. Skinkmacka till lunch och pizza på kvällen!


Sov hos moster en natt till, och idag vid halv två åkte jag hem och klippte Eva. Konstigt nog känner jag mig mer bakfull idag än igår. Wierd..


Det har varit en mysig helg.

25/12-09 - Julklappar!

Kategori: 2009

Jag fick en massa bra grejjer igår! Pengar, två presentkort, en röd ascool kobratelefon, Stieg Larsson-trilogin, Grey's Anatomy säsong 1,2 och 3, Harry Potter och Halvblodsprisen (dvd), en dunk rödvin, en flaska vitt, en liten Baileys (kvällen är räddad!!), och sex trisslotter varav tre det var vinst på!

Blev dock förvånad. Mormor hade lagt av med sina stående julklappar. Ingen makrill detta år!

Kan också tala om att bästa moster vann säga-fel/tokigt-racet igår.
"Jag har 1 cm kvar i vänstra magsäcken",
"Väck barna och tala om vad goden var gröt!" och
"Det är så jävla smittretande!".

Mamma var med på ett hörn också.
"Undrar hur fan jag får på fläkten". - Hon undrade hur man fick på blixten på kameran...

Det kan liksom inte bli annat än kul att fira jul hos Gunnarssons!

Och just det. När jag berättade att detta skulle hamna i bloggen, så sa lillebror: "Ja, men då kan du ju skriva att jag inte har sagt nånting roligt på hela kvällen". Det tyckte iallafall jag var kul..

24/12-09 - GOD JUL!

Kategori: 2009

God jul mina vänner!


 

23/12-09 - Dan före dopparedan!

Kategori: 2009

Imorgon är det julafton. Helt sjukt! Åt min första skinkmacka imorse. Det har jag längtat efter i ett helt år!


Har varit hos Malin och gjort slingor i mitt redan blonda hår, så nu jäklar snackar vi blondin här! Jag gillar't!

 

22/12-09 - Dan före dan före dan!

Kategori: 2009

Idag har jag och mamma äntligen bakat pepparkakor! Jag stod och kavlade, tröck figurer och la dem på plåten i två timmar. Mamma stoppade in och ur plåtarna från ugnen. Lyssnade på julmusik gjorde vi också, så nu börjar julkänslan infinna sig.

Familjen har bestämt sig för att inte ha någon julgran i år. Jag blev väldigt besviken till en början, men nu kan jag nog acceptera det. En gran står ju ändå bara och barrar, katterna drar ner julkulorna och ljusen drar ström. (Försöker komma på alla negativa saker med en julgran!!)

22/12-09 - Mardröm!

Kategori: 2009

Jag hade en riktigt hemsk dröm inatt. Jag befann mig på Möbeln här i Tierp, fast det var mer som en affär där man kunde köpa allt möjligt. Även tandläkaren höll till där. Och massa folk var det, precis som det brukar vara där på juldagen. Man spelade musik ifrån Spotify, och man kunde gå ut i en enorm rökruta. Där vandrar jag omkring bland alla hyllor med saker, och så känner jag plötsligt att min ena hörntand inte riktigt sitter fast. Jag rusar in på toaletten, tittar i spegeln, och ser att hörntanden mycket riktigt sitter lite konstigt. Vriden liksom. Jag får panik, och helt plötsligt känner jag att alla tänder sitter typ löst. Jag biter i hop käkarna, fast det gör skitont, och rusar till tandläkaren. Där försöker jag få dem till att undersöka mig och kolla vad som egentligen är fel, men dem säger att jag måste boka en tid, så jag frågar när den tidigaste tiden finns. 24 januari, tack för den!! Jag blir jätteledsen och rusar därifrån med tänder som hänger och slänger i munnen på mig. Jag spottar ut två tänder i handen också. Men, så kom det en tandläkare (som förövrigt är Josefins mamma!!) och säger åt mig att jag ska få en undersökning ändå. Dem tittar i munnen och kommer fram till att tanden längst bak trycker mot tanden brevid den, som i sin tur trycker mot tanden brevid den, och på det viset har alla tänderna blivit lösa. Så Josefins mamma tar någon typ av tång och gör ett mellanrum mellan tänderna längst bak, och sen borstar hon tänderna på mig. Sen vaknar jag och tackar Gud för att tänderna faktiskt sitter kvar!!!!

21/12-09 - Kylan biter.

Kategori: 2009




Jag tog en halvtimmes promenad. Det är kallt ute.

21/12-09 - i can touch the sky.

Kategori: 2009

Har städat mitt rum helt klart nu och börjat på toaletten. Tack och lov så behöver jag i stort sett bara dammsuga där, och likadant i tv-rummet. Så, snart är jag klar!


Ikväll kommer Ulla hit och klipper sig.

21/12-09 - I am flying.

Kategori: 2009

Bara 3 dagar kvar till julafton. Jag vill bara att det här året ska ta slut så man kan börja på ett nytt kapitel. Måste tänka ut några bra nyårslöften också. Har ett antal på g faktiskt.


Idag har jag storstädning här hemma. Har nyss tagit hand om alla kläder som låg på golvet. Jag förstår inte hur jag kan vara så jäkla slarvig.. Mamma tror inte jag kommer klara av att flytta hemifrån...

 

20/12-09 - All i want for christmas is you.

Kategori: 2009

Yes, 3 härliga poäng till Tierp ikväll! Blev väl inget direkt motstånd, men 3 poäng är alltid tre poäng!

 

20/12-09 - Baby.

Kategori: 2009

Inatt sov jag bra. Kände mig helt utvilad när jag vaknade efter 9. Käkade frukost och sen har jag suttit framför tven och kollat på vintersport. Nu har jag precis färgat utväxten. Det växer fort, håret, och jag klagar inte! Långt hår, here I come!

Klockan 5 är det volleyboll. Inget annat än vinst är acceptabelt!

19/12-09 - Higher.

Kategori: 2009

Hua vad kallt det är! Typ 15-20 minus nånting..


Har nyss kommit hem ifrån Gävle. Grattat Elin som fyller 24 år idag! Blev en massa fika och god tårta!


Igårkväll var roligt!!! Massa skojjigt folk! Skulle bli en lugn kväll var det tänkt. Jodå, 4 var man hemma imorse efter en taxitur. Var smart och gick med Matthias till han och Cillas gata, då blev det 50 kr billigare! Skapligt nöjd måste jag säga!


Btw så bor det isbjörnar på mitt rum...


Ikväll blir det soffläga till 100%. Robinson ska jag se, sen däckar jag väl i soffan. 4½ timmes sömn är inte så mycket att hänga i gran..

18/12-09 - Julklappar.

Kategori: 2009

Har haft en mycket trevlig dag med Marie i Uppsala. Alla julklappar utom morfars är klara nu, men jag vet vad han ska få! Dessutom handlade jag en sak som jag inte vet om jag ska behålla själv eller ge bort. Ju mer jag tänker på den, desto mer vill jag ha den själv. Den skulle faktiskt stå ganska fint på min hylla.. Hmm..


Nu ska jag tvätta håret!

18/12-09 - Uppsala.

Kategori: 2009

Marie följer med mig till Uppsala idag. Gilla!


Är strax klar, ska bara spraya till håret litegrann. Fasiken, hade kunnat sova en kvart till.. Haha.


Ikväll blir det vin hos Matti. Trevligt!

17/12-09 - There's a new love in town.

Kategori: 2009

Ställde klockan på kvart över 8 imorse. Storbror hämtade mig vid halv 10 och så drog vi iväg till Valbo. Det var mest han som handlade med jag fick med mig fyra julklappar hem iallafall. Köper resten i Uppsala imorgon tänkte jag.


När jag kom hem så stod fika med Frida på schemat! Drack varm choklad och bara pratade en massa skit. Me like!


Kom ganska precis hem! Om 2½ timme kommer Maria hit!

16/12-09 - Unbreakable.

Kategori: 2009

Har faktiskt, mot alla odds, tittat på Bonde söker fru ikväll. Så kul att Thilde har hittat sin älskling! Man lär ju nästan se imorgon och på fredag också. Därefter blev det Paradise Hotel. Sjukt vad man fastnar i det programmet. Blir intressant på parceremonin imorgon ikväll!


Kände när jag låg i soffan att träningsvärken i benen började komma. Jag kommer troligtvis ha väääldigt svårt att gå imorgon.

16/12-09 - I have a dream.

Kategori: 2009

Imorgon blir det full rulle. Följer med bror till Valbo imorgon förmiddag. Han skulle köpa lite grejjer till sitt nya badrum och gå på IKEA. Ska tvinga in honom på köpcentrumet också, så jag kan köpa några julklappar! Sen blir det pepparkaksbak med mamma, och halv 6 kommer Mia och blir snygg i håret.

16/12-09 - Wake me up, before you go-go.

Kategori: 2009

Jahaja, då har man blivit av med gym-oskulden (igen)! Körde bara ben idag, och lite rygg. Shit vad låren värkte! Kommer nog ha träningsvärk imorgon! Sen var jag duktig och gick hem också, i det fina vädret! Fast, jag gick till moster på Preem och åt lunch först!


Nu har jag tänt i kaminen och ska hoppa in i duschen. Gud vilken bra dag det här blev känner jag.

Tack för idag babes!

16/12-09 - Pump my ass.

Kategori: 2009

Om en halvtimme drar jag iväg till gymmet. Shit vad kul det ska bli!! Promenad hem efteråt. Kallt ute är det idag, så fejk-goosen från Kina åker på, haha!

15/12-09 - 2lax10.

Kategori: 2009

Det blev inget pepparkakasbak idag. Men, degen är klar, så på torsdag ska jag och mamma göra en massa fina pepparkakor!


Imorgon ska jag, Marie och Cilla inviga gymmet! Beach 2lax10, here we go!

Tänkte åka in till Uppsala en sväng på fredag och handla julklappar. Någon som känner för att vara sällskap!?

15/12-09 - Kartong-katten.

Kategori: 2009

Familjens katt Musse hyser en väldigt stor kärlek till kartonger. En gång försökte han klämma ner sig i den där kartongen som man har servetter i, ni vet? Det ska tilläggas att han väger ca 7,5 kg.. Han fick med andra ord inte plats i den lilla minikartongen.

Alldeles nyss hittade han en gammal kartong som vi har julsaker i.



Lillpojken.

15/12-09 - Winter wonder land.

Kategori: 2009

Pepparkaksdegen är på g. Står och svalnar nu. Ikväll blir det bak (och ätning av deg!!)!

Snön fortsätter att falla. Kommit ytterligare en decimeter sedan klockan 10.

15/12-09 - Julstämningen kommer närmare.

Kategori: 2009


Så, 9 dagar innan julafton kommer det första ordentliga snövädret! Perfekt helt enkelt! Nu ska den bara ligga kvar över julafton också.

Det ska tydligen fortsätta snöa hela dagen lång! Herregud, jag är lycklig över att snön har kommit på riktigt! Jag kan inte minnas senaste gången jag verkligen ville ha snö! Det här året är ett konstigt år.

Har druckit en kopp varm oboy nu och jag insåg att vi måste köpa mer oboy. Det går ju inte an att inte ha oboy hemma nu när det är snöväder!

Får se om det blir något pepparkakasbak idag. Jag hoppas iallafall!

14/12-09 - PH.

Kategori: 2009

Det hårdnar i Paradise Hotel. Spännande!


Imorgon kanske jag och mamma bakar pepparkakor. Mer pepparkaksdeg åt folket!

14/12-09 - In the name of love.

Kategori: 2009

Lugn dag idag. Jag och Marie hade prellat gymmet idag, men igår kände jag att jag var mer förkyld, så vi ställde in och ska köra på onsdag istället! Åh vad jag vill komma igång nu!


Har spenderat dagen i vardagsrummet framför kaminen. Det är det enda stället som inte är kallt i huset.. Har läst många sidor ur Två Tornen och kollat på Jane Eyre.


Jag sitter och väntar på att snön ska börja falla. Tidningen visar snö idag och imorgon, och jag vill ha snö nu! Jag har ingen julkänsla i kroppen över huvudtaget, så jag hoppas den kommer med snön!

13/12-09 - Skicka vidare.

Kategori: 2009

Jag har precis tittat på en film som heter Skicka vidare. Den gick på Kanal 5. Vilken vacker film. Jag sitter här med tårarna rinnandes nerför kinderna.


Filmen handlade om att ge tre goda gärningar till tre olika personer. Den slutade inte alls som jag trodde, och det är väl därför jag sitter och gråter. Se filmen!

13/12-09 - Lucia.

Kategori: 2009

Idag är det ju för tusan lucia!


Igår tittade jag på Robinson. Efter det gick det en film som jag började titta på. Somnade en halvtimme före slutet och vaknade kl. 02 på soffan. Direkt in till sängen och idag vaknade jag klockan 10. Ganska utvilad nu faktiskt!. Funderar starkt på en liten promenad, trots att jag är lite förkyld.

 

12/12-09 - Jag är hos dig igen.

Kategori: 2009

Blir hemma ikväll. Känner mig ganska seg och trött och ska snart kura ner mig i soffan och titta på Robinson.


Vi har haft en riktigt familjemiddag här hemma ikväll. Potatisgratäng med fläskfilé och god sallad. Vi satt kvar vid matbordet länge efteråt och pratade en massa. Såna tillfällen uppskattar jag verkligen.

12/12-09 - You are not alone.

Kategori: 2009

12 dagar kvar till julafton, och jag har inte köpt en enda julklapp. Det blir nog Uppsala nästa vecka.


Max igår med Kronk. Bäst! Kung på att köra är hon också. Efter vi käkat åkte vi hem till Kronk och såg vem som vann Idol. Erik, inte vidare otippat. Sen blev det fredagsmys..


Om en och en halv timme kommer Eva och blir fin i håret, och sen blir det eventuellt ett besök hos Matti. Stackarn är bakis!

 

11/12-09 - I hope you don't mind.

Kategori: 2009

Kan inte klockan bara bli 7?


Mitt fredagsmys verkar det inte bli så mycket av. Krogen är ett förslag, men jag vette tusan. Den som lever får se vad som händer ikväll.

11/12-09 - Kolla vad det snöar!!

Kategori: 2009


Jag vill faktiskt att det ska ligga kvar.

11/12-09 - Fredagsmys.

Kategori: 2009

Idag är det fredag. Fredag är nog den bästa dagen på hela veckan, för då får man fredagsmysa. Och det är precis vad jag tänker göra idag. Fredagsmysa!


Ska dammsuga nu. Plockat upp alla kilo kläder som legat på golvet. Måste nog damma lite också.


Ikväll vid 7 kommer Kronk och hämtar upp mig! Vi ska känna oss coola i hennes Golf och så ska vi känna oss ännu coolare när vi entrar MAX i Gävle. Kan ni tänka er att vi dissar Idol-finalen för att maxmål?!


Och efter det blir det som sagt fredagsmys.

10/12-09 - Uno.

Kategori: 2009

Jag lyssnar på Uno Svenningsson. Vågorna. Sjukt bra.


Svensk musik är bra. Mamma måste ha fått mig in på det spåret. När jag var liten poppades det Uno, Orup, Ted Gärdestad och mycket mer här hemma. Bra skit helt enkelt.


Jag är en del av en underbar dag.

10/12-09 - Driving one of your cars.

Kategori: 2009

Kvart i 12 idag ringde Camilla. Hon var ute och körde bil för att Theo skulle somna, och frågade om jag ville följa med. Självklart! Vi åkte runt en sväng så att Theo somnade, och sen åkte vi hem till Camilla och Otto och fikade och pratade en massa skit. Innan jag åkte hem så vaknade lillkillen. Så sjukt söt! Lätt bland de sötaste bebisar jag sett!

Idag ska vi äta pannkaka!

10/12-09 - I'm a happy happy girl.

Kategori: 2009

Jag vaknade före 10 idag. Konstigt alltså. Dessutom är jag faktiskt jäkligt pigg och halsen gör bara pyttepyttelite ont! Känner mig ganska nöjd faktiskt.


Har en oplanerad dag framför mig (som att det var nått ovanligt?), så vi får se hur den ter sig. Jag tänkte nog ge mig ut på en promenad iallafall, få lite frisk luft!

 

9/12-09 - I hennes skor.

Kategori: 2009

Ikväll har jag tittat på I hennes skor med Cameron Diaz. Det är en bra film det!

9/12-09 - I don't know what to say.

Kategori: 2009

Jag har ont i halsen och lite feber. Jag hade dock räknat med att bli sjuk under min London-tripp, eftersom familjen Marie har bott hos, inkl. Marie själv, har varit förkylda från september i stort sett. Det blev väl inte direkt bättre när jag fick en hej då-puss av en snorig Leo när vi skulle åka.


Men, det känns faktiskt bättre nu när dagen har gått. Halsen gör inte riktigt lika ont längre, och feber har jag nog ingen nu. Hoppas att jag är frisk till helgen.


På fredag ska jag och Kronk åka till Max och käka! FÖR KRONK HAR FÅTT KÖRKORT!!! (Okej, igår, men vafan).

9/12-09 - Helgen i London.

Kategori: 2009

I lördags åkte jag och Marie in till London. Vi mötte upp Josefin utanför Topshop och sen gick vi runt och tittade lite i affärer och på alla tusentals människor på Oxford Circus och Regent Street. Helt packat med folk var det och dem hade till och med stängt av de två nämnda gatorna. Jag köpte en väska på Accessorize och en skjorta på Pull and Bear.







Regent Street.



Hamleys är en leksaksaffär med flera våningar. Folk var som galna för att komma in (oss inräknade). Kul att min kamera fokuserar på paraplyet...



Carnaby Street.



Vi gick och tog oss ett glas vin!




Okej, vi tog en drink också..



"Sa han att jag måste dricka ur den på en kvart?! Jaja *slurpslurp*"

På söndagen började Marie att packa lite. Ett av de jobbigaste avskeden var till hennes säng och täcke...


... som vi förgäves försökte få ner i backpackern. Detta kan vara årets bild!



Baby Cameron och Marie.

8/12-09 - Hemkommen.

Kategori: 2009

Nu har jag och Marie kommit hem. Wierd att ha Marie hemma igen. Vi får väl se hur länge!


Jag skriver ett längre inlägg imorgon med bilder och så ifrån helgen. Kan bara säga att jag har haft en jättemysig helg!

6/12-09 - Brittisk pub.

Kategori: 2009

Jag och Marie ska åka och äta fin lunch på en typisk brittisk pub! Det ni!

Igår träffade vi Josefin och shoppade i London. Hade en superbra dag som avslutades med en god drink på en mysig pub.

Längre inlägg kommer på tisdagkväll!
Ha det bra!

4/12-09 - London!

Kategori: 2009

Allt är färdigpackat och checkat. Ska bara stänga locket på resväskan så är jag redo sen.


Ska först till banken och hämta ut mina pund, och sen blir det tåg en timme. Ikväll är jag framme hos Marie!


Så, mina vänner, ni får ha det så bra medans jag är borta. Får se om det blir något inlägg ifrån England, om inte, så hörs vi igen på tisdag!


Och kom ihåg att bomba mig med sms idag mellan 13 och 16!

Puss på er!

3/12-09 - Tomorrow, tomorrow.

Kategori: 2009

Jag vill bara att det ska bli imorgon. Bara några timmar kvar.


Imorgon åker jag från Tierp 13.05 med tåget. Tänkte käka lite på Donken innan jag checkar in. 16.05 lyfter jag. Bombardera mig gärna med sms tiden därimellan, tack!

3/12-09 - Wake up.

Kategori: 2009

Nyss vaknat. Fytusan vad jag har sovit bra inatt. Måste ha varit för att jag hade ett par mystosser på fötterna som jag fick av Mickis för några jular sedan!


Nu ska jag äta en stooor frukost tänkte jag, och sen börja packa. Jag tror att väskan inte ens kommer bli halvfull, och det är bra!

Idag känns det lite som dan före dopparedagen faktiskt. Weeei!

2/12-09 - Modevisning.

Kategori: 2009

Åh, vilken hektiskt dag det har varit! Iallafall ifrån klockan 15.00 och framåt. Jag och Malin fixade hår på 4 modeller var, massa lockar och grejjer. Fint blev det, och modevisningen var bra! Slutet var helt klart bäst! 4 killar klädde ut sig till tjejer och spexade rejält! Tog lite bilder, men vet dock inte om det blev några bra sådana. Jag lägger upp imorgon om det är nått att se!


Kronk klippte mig litegrann idag också! Skönt, bort med det slitna.


Nu är det Grey's!

2/12-09 - The greatest thing you will ever learn.

Kategori: 2009

Jag och Kronk tittade på Moulin Rouge igårkväll. Jag älskar den filmen.

Sitter på Preem hos moster nu! Ska äta lite snart och sen ska jag tralla iväg till Malin på Lilla Hårsalongen! Sen blir det Högbergsskolan och fix inför modevisningen. 18.30 ikväll är det, men jag tror dock att man måste ha biljett, och jag har ingen aning om vart man kan få tag på en sån.

1/12-09 - Kronk.

Kategori: 2009

Banken hade inte så mycket pund som jag ville ha hemma, så jag ska hämta ut dem på fredag innan jag tar tåget till Arlanda. Och nu har jag äntligen köpt Julias biljett till möbeln också. Bättre sent än aldrig liksom. Tur att dem hade en hel bunt kvar!


Jag ska tillbringa natten hos Kronk. Hon ska klippa mig! Får se vi gört ikväll eller imorgon.

Imorgon ska jag och Malin hjälpa till på en modevisning på Högbergsskolan! Vi ska fixa håret på sammanlagt 12 modeller. Kom dit vettja, och titta! Högbergsskolans matsal kl. 18.30!

1/12-09 - All that she wants.

Kategori: 2009

December. December. December. På något underligt vis har jag längtat efter den här månaden. För efter att den här månaden är slut, blir det ett nytt år, och jag ska börja mitt nya liv. På riktigt den här gången.


Fint väder är det idag också. När jag vaknade klockan 10 sken solen på marken låg det ett tunt snötäcke, som faktiskt ligger kvar fortfarande.


Jag har precis duschat. Jag och mamma ska åka ner en sväng på Tierp. Har lite ärenden att göra, bland annat växla pengar! Weei, på fredag åker jag.