Jenny Gunnarsson

31/8-09 - Två äggulor.

Kategori: 2009

Det är inte varje dag man äter ett ägg med två äggulor. Gissa hur stort det ägget var!

The Hills!

31/8-09 - Förkyld?!

Kategori: 2009

Hallå, vad fan händer?! Snoret rinner och ögonen rinner. Måste jag blir sjuk precis nu? Är det tacken för att man var ute och sprang tidigare idag?! Dra åt pipan!!!

Nu är jag sur.

 

31/8-09 - Stegräknare.

Kategori: 2009

Jag hittade på en gammal stegräknare här hemma innan jag sprang. Kan ju vara lite småkul. 10 000 steg om dagen sägs ju vara bra.


Nu har jag ätit lunch. Det var gott.

Puss och kram!

31/8-09 - Sista augusti!

Kategori: 2009

Sista dagen i månaden idag. Hoppas september bjuder på goda nyheter!


Nu har jag ätit frukost och snart tänkte jag ta mig ut på en springtur.


Vi får se hur dagen utvecklar sig. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.


Puss och kram!

30/8-09 - Frisör.

Kategori: 2009

Jag är så glad att jag gick och utbildade mig till frisör! Jag tycker verkligen att det är så himla roligt att klippa och dona med hår. Men framförallt att bara klippa. Det roligaste som finns är när någon helt och hållet vill byta frisyr, när man diskuterar fram och tillbaka med kunden och sen att resultatet blir superduperbra! Då mår jag bra en hel dag, och det förgyller verkligen livet att göra någon annan människa nöjd och glad. Jag har haft kunder på skolan och på praktiken som har mått skitdåligt men som går därifrån lyckliga, om än bara för en stund. Man är faktiskt inte bara frisör när man står och jobbar, man är så mycket mer.

Jag har lärt mig massor sedan jag gick frisörutbildningen. Jag vågar prata med människor jag inte känner, vilket var ett stort problem för mig förut. Jag har bättre självförtroende vad det gäller det mesta, har lärt mig att lyssna på andra och att arbeta i grupp. Nu vet jag att det är det här jag vill göra resten av livet.

Någon gång ska jag öppna en egen salong. Det är min dröm!

 

 

30/8-09 - Våran dammsugare...

Kategori: 2009

Fy tusan vad jag hatar våran dammsugare. Den tjuter som lite unge!!! Blir för 17 döv!


Nu har jag iallafall varit och uträttat min goda gärning.


Jag har ju som sagt börjat med att inte äta några kolhydrater. Jag tänkte köra på till på söndag och se om det har gjort någon skillnad. Idag har jag ätit två kokta ägg och en kokt korv. Till middag ska mamma och jag göra lax i ugn. Är grymt hungrig, men jag antar att jag kommer få vara det i några dagar också, innan man vänjer sig.


Efter middagen tänkte jag ta en springtur. Jag har inte gett upp hoppet om att bli en varje-dag-löpare!


Puss och kram!

30/8-09 - Glada nyheter!!

Kategori: 2009

Mickis och Malin klarade båda sina gesällbrev idag!!!! GRATTIS!!!

Nu ska jag åka och utföra en god gärning!


Puss och kram!

30/8-09 - Snart september!

Kategori: 2009

Igår hade jag varit hemma i en hel månad. Det känns som att jag har varit hemma i en evighet. Snart är vi inne i september. 14 september fyller Rafael 24, och jag kan inte vara med och fira..


Idag får vi se vad som händer. Jag ska iallafall dammsuga mitt rum och försöka ta mig ut på en springtur. Eventuellt åker jag ner på Tierp en sväng.

Puss och kram!

29/8-09 - Blääää.

Kategori: 2009

Den här lördagskvällen suger... Satt och tittade på Två Tornen, men vafan, de filmerna har man ju sett förr. Dessutom är jag en sådan person att jag ska jag se på film så måste jag göra det i rätt ordning, annars är det inge kul. Härskarringen gick ju igår, och den såg inte jag. Förresten så har jag boxen, så jag kan titta i rätt ordning när jag vill..

Inte är jag så trött att jag vill gå och lägga mig heller. Skulle jag göra det så skulle det ändå ta flera timmar att somna.

Får se på lite The Hills helt enkelt. Det är nästan lika beroende framkallande som Sex and the City.



Whitney, Lauren, Audrina och Heidi.


Man ska inte blogga när man har tråkigt eller inte mår bra.....



29/8-09 - Rubrik?

Kategori: 2009

Hemma igen efter en natt hos moster. Jag tror vi hann se 4-5 avsnitt av SATC innan hon sov. Själv kollade jag på några till.

Vaknade 9 imorse, knäppte på några fler avsnitt, och sen följde jag med kusin och hennes vän på bilbingo i Mehedeby. Idag var det faktiskt riktigt roligt!! Vi satt med ett kvar sammanlagt 20 ggr(!), men ingen vinst.. Får se om vi åker till Strömsberg på onsdag. 29 000 tusen skulle ju inte sitta helt fel!

Har pratat med Marie på Skype i nästan en timme nu ikväll. Jag saknar min bästa vän! Men snart kommer hon hem på en snabbvisit och då ska vi ses!!

Jag tänkte prova på att inte äta några kolhydrater den kommande veckan, bara för att se om det gör någon skillnad. Träningen ska jag också ta tag i. 20 minuter på en vecka är inget att hänga i julgranen.

Ganska tråkig kväll ikväll. Inget att göra direkt..
Puss och kram!

28/8-09 - Nu blir det pizza!

Kategori: 2009

Ska alldeles strax åka och köpa pizza med moster. Få se hur många avsnitt av Sex and the City vi hinner se innan hon somnar den här gången ;-)

Puss och kram!

28/8-09 - Sverige-Italien!

Kategori: 2009

HEJJA SVERIGE! Nu på tv4!

28/8-09 - Pizza?

Kategori: 2009

Det här är nog den längsta dagen på mycket länge. Fast, jag får nog skylla mig själv eftersom jag inte har gjort någonting på hela dagen för att förhindra det.

Snart kommer iallafall Mickis hit och hämtar lite grejjer till hennes gesällprov i helgen.

Ikväll åker jag till moster. Jag är supersugen på pizza! (Ja, jag ska träna....)

Puss och kram!

28/8-09 - Det är ingen vanlig dag...

Kategori: 2009

... för det är Mias födelsedag! Grattis!

Kusin har precis åkt härifrån. Så roligt att träffa henne! Blir det ingen fotboll i Strömsberg imorgon så blir det bilbingo (okej, värdelöst spel, men va tusan..) med henne och hennes kompis istället, i Mehedeby.

Vet inte om jag orkar/vill träna idag. Känner att den här veckan inte direkt har varit en bra träningsvecka.. Men ibland är man helt enkelt inte på topp. Får ta igen det nästa vecka.

Nu ska jag göra nått annat.
Puss och kram!

27/8-09 - En lång men rolig dag!

Kategori: 2009

Idag har varit en lång dag. Jag vaknade 9, tränade en liten stund, duschade, åt frukost, fixade Marias hår, åkte ner och mötte Frida för en fika, kikade in på Studio Tre för att Frida skulle ha silverschampo och hårfärg, cyklade hem, höll på med Fridas hår i en evighet, cyklade med Frida en bit hem, körde nästan på en grävling, ätit tre pannkakor och nu sitter jag här i stort sett död!!

Marias hår blev superfint! Fridas blev dock lite misslyckat, men vi rättade till det i slutet. Nu ser det nästan planerat ut! Men va tusan, man måste misslyckas för att lyckas. Klippningen blev iallafall superhet!

Och Marie har kommit hem till London från Frankrike! Vi tänkte prata på Skype idag, men det är nog lite sent nu.

Imorgon kommer kusinvitamin hit! Mickis skulle kika förbi och hämta mer grejjer till hennes gesällprov i helgen. På kvällen ska jag hem till moster och sova där. Det blir nog en del SATC-avsnitt!!

Imorgon spelar ju Sverige-damerna igen. Den här gången tänkte jag se hela matchen!

Puss och kram!

26/8-09 - Det här med bilbingo...

Kategori: 2009

Bilbingo måste nog vara det sämsta spelet någonsin!! Speciellt när man inte vinner.. Och det gör jag aldrig, så jag fattar inte varför jag är så jäkla förväntansfull varje gång det väntas bilbingo. Efter tre spel så tycker man att 'va tusan, vi har ju nyss börjat, jag vinner sen' och efter pausen så tänker man 'okej, nu måste jag fan vinna snart om det ska bli nått'. Och så sitter man där med sista spelbrickan och ska spela tre rader och inser att bilbingo är verkligen inte min grej, och då tackar gubbjäkeln (speakern) för sig och önskar oss välkomna nästa vecka. Pyttsan, aldrig att jag åker tillbaka nästa vecka.

Det var ju tur att mormor betalade iallafall....



Kände mig lite kreativ och gjorde en utbakad fläta från den ena sidan till den andra.


Moster har en stor katt.



Moster och mormor i bilen.


Skitspel...


Imorgon ska jag gå upp tidigt och träna, sen kommer Maria hit! På eftermiddagen ska jag åka och fika med Frida, och sen följer hon med hem en stund! Så roligt!!

Puss och kram!

26/8-09 - Bilbingo!

Kategori: 2009

Moster hämtar mig snart. Ikväll blir det bilbingo med henne och mormor. Hoppas på vinst!

Hörs kanske senare ikväll!

Puss och kram!

26/8-09 - Bilder på rummet!

Kategori: 2009


Mästerkocken Jenny! Haha.. Jag kan faktiskt göra omelett också!


Före..



Efter!

Vet inte om jag ska måla spegelramen svart. Vad tycker ni? Den går annars bra ihop med min garderob.





Min nya snygga sopkvast!

Vad tycker ni?!

Puss och kram!

26/8-09 - Äggröra är gott.

Kategori: 2009

Tränat - check!
Duschat - check!

Blev ganska mycket träning idag. 30 minuter på Orbitreken. Tog det relativt "lugnt" och gjorde inte alla övningar fullt ut, eftersom det var ett tag sedan jag tränade. Men det kändes bra! Efter det körde jag 30-40 minuter styrka, bara överkropp och armar. Övningar som t.ex. armhävningar, sit-ups, rygglyft m.m.

Förlåt om ni bara får läsa om min träning, men jag har inte så mycket annat att komma med. Och vem vet, kanske det inspirerar någon?


Nu har jag nyss duschat och tänkte strax gå och göra lite lunch. Funderar på äggröra. Massa proteiner!

När jag kommer tillbaka blir det bilder på rummet och bilder från i lördags!
Puss och kram!

26/8-09 - 500!

Kategori: 2009

Detta är mitt 500:e inlägg i bloggen! Okej, jag har bloggat sedan oktober 2006. men tog bort alla inlägg fram till februari 2008. Något jag faktiskt ångrar litegrand. Mitt liv såg helt annorlunda ut då och det hade ju varit roligt att kunna gå tillbaka och läsa om det. Men, gjort är gjort.


Men vad säger ni? Borde jag inte fira att jag har skrivit 500 inlägg i bloggen?!


Nu ska jag iallafall träna. Det var allt för längesen.
Puss och kram!

25/8-09 - Guld?

Kategori: 2009

Sverige vann enkelt mot Ryssland, 3-0. Jag såg inte hela matchen, men det jag såg var jäkligt bra! Fortsätt så så blir det guld!


Det enda som är kvar att göra i rummet nu är att flytta ut en bänk och en stol, och att rensa upp och göra snyggt runt datorn. Jag lovar att bilder kommer upp imorgon!! Slänger nog upp ett par bilder från i lördags också, när jag ändå håller på.

Imorgon måste jag verkligen träna också! Har inte tränat sedan i fredags. Jag märker verkligen hur mycket bättre jag mår när jag får träna.

Nu ska jag underhålla mig med gamla The Hills-avsnitt.
Puss och kram!

25/8-09 - 666.

Kategori: 2009

Just nu har 666 besökt min blogg sedan ca två veckor tillbaka. Djävulens nummer!

Nu: Fotbolls EM. HEJJA SVERIGE!

Puss och kram!

25/8-09 - Jag måste ha honom på väggen!

Kategori: 2009



Ja, han har varit modell, och ja, han är min!

Puss och kram!

25/8-09 - IKEA!

Kategori: 2009

Jag och mamma drog iväg till IKEA i Valbo på förmiddagen. Kom i stort sett precis hem efter att varit på Lidl och hämtat ägg hos min moster.

Handlade lite smått och gått till rummet, en hylla, en lampa och lite mer smågrejjer! Det kommer blir superbra tror jag! Bild kommer senare, ikväll eller imorgon!


Ikväll möter Sverige Ryssland i EM i fotboll för damer. Sitta bänkad? Ja!

Puss och kram!

24/8-09 - Jag saknar Rafael...,

Kategori: 2009

..., likabra att gå och lägga sig.



Puss och kram!

24/8-09 - Silverschampo.

Kategori: 2009

Hmm, jag nämnde tidigare att jag skulle träna senare idag. Jag tycker nog att det är 'senare idag' nu och jag har fortfarande inte tränat. Inte tänker jag göra det heller. Känner inte alls för det! Och Mindy säger faktiskt på skivan att ibland vill man bara inte träna, och då ska man inte. Så det så!

Tänkte duscha nu och inviga silverschampot jag fick från Bellme idag. Det blev ett litet missförstånd när jag beställa schampot från Blondinbellas ena företag. Man skulle få två Shine Blond schampon från L'oréal Professionnel, istället fick jag Vitamino color. Fel med andra ord. Men, jag öppnade ändå ena flaskan (pucko) och använde. Skickade iallafall iväg ett mejl till Bellme och sa att jag hade fått fel schampo, så nu har dem skickat ett Shine Blond och jag ska skicka tillbaka det oöppnade Vitamino color. Jag måste nog påstå att jag gjorde en bra affär till slut, eftersom jag fick ett vanligt färgschampo och ett silverschampo, 500 ml vardera, för 268 kr (inkl frakt). Onödig fakta, men nu vet ni det iallafall..




Undrar om Marie har det bra i Frankrike? Det tror jag garanterat!

Puss och kram!

24/8-09 - Dum blondin...

Kategori: 2009

Jag är dum i huvudet. Skulle skruva i en skruv i väggen, och tyckte aldrig att den riktigt fastnade liksom! Jag blev förbannad och uttryckte saker man inte gärna borde göra. Efter en kvarts skruvande kom jag på att jag skruvade åt fel håll...

Det måste vara hårfärgen.....


Puss och kram!

24/8-09 - Det börjar likna något.

Kategori: 2009

Nu har jag satt upp en hylla på väggen och ställt en massa grejjer i och på den. Det känns som att rummet är mer bebott nu, än vad det gjorde innan. Nu ska jag lyfta in en ton-tunga frisörstolen och sätta upp spegeln. Det blir nog bra det här!

Senare blir det träning.

Puss och kram!

23/8-09 - Förresten Jenny K....

Kategori: 2009

... jag tycker att du ska fixa ditt lås på toalettdörren!! Min tumme mår inte så bra efter en omgång med låset!!! ;P

Puss och kram!

23/8-09 - 1 år och 10 månader!

Kategori: 2009

Idag firar jag och Rafael ett år och 10 månader. Om vi ändå vore tillsammans nu!

Ja, igår bjöds det på festligheter lite här och var! Började hemma hos moster vid 5, åt smörgåstårta, drack vin och pratade och hade det skitmysigt och trevligt! Senare på kvällen gick jag vidare till Jenny som också hade fest. Roligt värre!! Lite vingligt dock (eller aspackad?) efter allt vin! Pratade och skrattade en hel del och mitt i natten ragglade jag hem till moster.

Moster och två av hennes vänner drog in till Gävle på krogrunda! De kom hem en timme efter mig, sprudlande glada och pigga som mörtar! Jag fick höra alla smaskiga detaljer om kvällen innan vi till slut somnade runt 5 i sängen.

Supertrevlig kväll! Lär göras om!!

Och jag har lite bilder, men dem pallar jag inte lägga in just nu. Man mår ju som man förtjänar idag om jag säger så..
Puss och kram!

22/8-09 - Ösregn...

Kategori: 2009

Regnet öser ner.. Vi får se om det blir någon fotbollsmatch. Inte så jättesugen när det regnar så hemskt! Det visar sig om det blir uppehåll helt enkelt!

Det ska iallafall bli superkul ikväll, med tjejmiddag hos moster och fest hos Jenny K! Ska ta med kameran och försöka få lite bilder.

Vette tusan om jag har någon lust att träna idag. Tänkte ju ut och springa, men eftersom der regnar så förbaskat så hoppar jag det. Vill inte bli sjuk nu när jag kommit in i en bra träningsperiod. Jag har lite träningsvärk i rumpan och låren också. Känns som att den här lördagen blir min vilodag. Har ju faktiskt tränat varje dag den här veckan. Kör ett pass imorgon istället, och då är det även dags för vägning och mätning igen.

Ha en bra lördag!
Puss och kram!

21/8-09 - Sjukt bra kväll!

Kategori: 2009

Ååååh vilken bra och rolig kväll det blev!! Vi fyra har inte träffats tillsammans på 3 år. Galet lång tid!! Nu ska vi tammefanken ta tag i det här och träffas oftare! Iochförsig åker tre åt varsitt håll, men vid jul ska vi iallafall träffas!

Vi åt och pratade om allt och ingenting i hela 4½ timme! Gamla minnen från låg- och högstadiet och mycket mer! Vi hade ju lite att ta igen om man säger så.

Tyvärr blev det inga bilder under kvällen, fast jag hade kameran med mig. Vi hade helt enkelt inte tid att ta några kort!

Jag är så glad att jag tog tag i den här middagen!

Puss och kram!

21/8-09 - Jag börjar bli hungrig!

Kategori: 2009

Jag är i stort sett klar för middagen ikväll. Jag är hungrig! Det blir iallafall Brorsans Resturang. Gott!

Imorgon ska jag först iväg och se på fotboll klockan 3. Tierpsdamerna har match hemma. Direkt efter det går jag hem till moster på lite tjejmiddag. Vi skulle få tonfisk-smörgåstårta! Mums! Lite senare på kvällen tänkte jag gå till Jenny K som har party. Det blir nog en helbra dag!

Puss och kram! 

21/8-09 - Vilket träningspass!

Kategori: 2009

Jag är så stolt över mig själv! Jag sprang i en kvart (uppvärmning, jobbigt, håll) och sen körde jag 25 minuter på Orbitreken och till sist körde jag lite styrketräning (benböj, situps m.m). Skapligt nöjd!

Nu har jag precis duschat och fått reda på att även Josefin följer med ut och äter ikväll! Ska bli så jädra kul att träffa tjejerna igen!


Tänkte alldeles strax gå och göra lunch. Vid halv tre kommer Rosita hit.

Jag känner att den här dagen har potential till att bli den bästa på länge!

Puss och kram!

21/8-09 - Reunion!

Kategori: 2009

Vaknade för drygt en timme sedan. Nu har jag ätit lite frukost och snart tänkte jag ta en springtur. Måste verkligen få upp konditionen.. Förut kunde jag springa 2.5 km utan att ens bli lite andfådd, nu flåsar jag efter 50 meter. Jag ger mig tammefasiken inte, jag ska bli en varje-dag löpare som Charlotte i Sex and the City!! Sådeså!

Gjorde mer blonda slingor igår! Skillnaden är väl inte jättestor kanske, men lite syns det.

Ikväll har det planerats in en liten reunion med mina gamla klasskamrater. Det blir jag, Frida, Emelie och kanske Josefin. Vi fyra har liksom alltid hållit ihop, mer eller mindre, så vi tyckte att det var dags att träffas innan alla försvinner härifrån. Otroligt roligt ska det iallafall bli!!

Puss och kram!

20/8-09 - Nyklippt!!

Kategori: 2009

Malin är en klippa!

Före. Det är lite blött, men ni ser hur risiga topparna var?!



Efter.

Nytt och fräscht, och kort!



I like it!! Vad tycker ni?


Senare idag ska jag göra mer ljusa slingor. Det blir fint.
Puss och kram!

20/8-09 - Musse the cat!

Kategori: 2009

Jag tänkte läsa tidningen efter springturen:


"Läsa kan du göra en annan dag"



"Klappa mig på magen istället!"



"Nu busar vi!"



"Näh, jag orkar inte busa. Jag väger ju faktiskt 7,5 kg. Jag tvättar mig lite istället"



"Åh så fin jag blir!"



 

20/8-09 - Sova i soffan?

Kategori: 2009

Varför kunde inte Zlatan ha börjat spela matchen istället för att bli inbytt i andra? Jag missade ju hela entren!!! Jag vaknade på soffan när de hade spelat 70 minuter lite drygt, såg Zlatan i två sekunder, och sen vaknade jag igen när de hade spelat klart... Förlorade gjorde Barca också, så värdelöst. Jaja, jag antar att han fick ett sjujäkla jubel när han kom in iallafall, någon som kan bekräfta?

Idag ska jag klippa håret!! Gaaaah!

Nu ska jag äta en banan, en kiwi och dricka vatten, sen blir det en springtur.
Puss och kram!

19/8-09 - Ikväll gör Zlatan entre!

Kategori: 2009

Jag ska sitta bänkad ikväll när FC Barcelona möter Manchester City på Camp Nou. 21.55!


Nu ska jag äta kiwi.
Puss och kram!

19/8-09 - Uttråkad...

Kategori: 2009

Usch, så uttråkad jag är... Det finns inget mer jag kan göra på rummet nu. Måste ha hjälp med att sätta upp en hylla osv osv..

Stod på Orbitreken i 35 minuter iallafall, samtidigt som jag tittade på Robert Gustavssons film Lösvikt. Hade i stort sett samma tempo hela tiden, så det blev med andra ord inget monsterpass. Men va tusan, jag tränade iallafall!


Nej, jag tror jag ska måla naglarna eller nåt för att fördriva tiden lite..

Puss och kram!

19/8-09 - Vad vore livet utan kablar?

Kategori: 2009



Puss och kram!

19/8-09 - Solen skiner.

Kategori: 2009

Så härligt väder det är ute. Undrar om det är bikinivarmt?

Idag tänkte jag städa ur rummet, dammsuga och torka golvet. Det blev verkligen ett helt annat rum med mina tre ränder!!

Senare tänkte jag köra ett monsterpass på crosstrainern.

Imorgon kommer bästa Frida hem ifrån Filipinerna! Då ska vi leka! Och imorgon åker Marie till Frankrike med sin London-familj. Jag är inte alls avundsjuk... Ha det bäst vännen!

Nej, luddigt inlägg det här. Har inte så mycket att delge. Jag hoppas på att Rafael har bra nyheter när han ringer ikväll.

Puss och kram!



18/8-09 - Sneak peek!

Kategori: 2009

Ni får ett litet smakprov:


Den rosa tejpen mellan färgerna ska självklart dras bort senare.

Vad tror ni?!

Puss och kram!

18/8-09 - Förmiddagsträning.

Kategori: 2009

Jag sov så skönt inatt!! Drömde och joxade litegrand också, men när jag vaknade så kände jag mig riktigt utvilad!

Åt lite frukost bestående av yoghurt, lite blåbärssoppa, linfrön och solrosfrön (ihopblandat). Det var gott! Efter det stod jag 20 minuter på crosstrainern och gjorde lite situps. Det brände skönt i magmusklerna.

Idag har jag tänkt åka ner på köpingen och köpa den sista färgen. Jag har tänkt ut hur jag ska ha det nu, och jag tror det kommer bli riktigt bra! Bild kommer senare. Förhoppningsvis kan jag sova i min egen säng inatt. Underbart!

Tänkte även gå in en sväng på Moniques och se om dem har nått fint kvar på rean (om den inte är över) eller nått annat tjusigt att ta på sig.

Nu blir det duschen!
Puss och kram!


Marie, I miss you!

17/8-09 - Finally!!

Kategori: 2009

Äntligen klar med allt det vita! Ärligt talat ser det ju ganska tråkigt ut nu, när det bara är vitt, men får jag dit lite färgklickar här och var + inredning så kommer det se jäkligt bra ut! Måste bara tänka ut vilka andra färger jag ska ha. Jag har mina funderingar, men jag är inte säker.


Nej, vad sägs om ytterligare en halvtimmes träning? Det blir nog så, sen dusch.

Puss och kram!

17/8-09 - 52 minuter!

Kategori: 2009

Timmes-programmet var "bara" 52 minuter. Resterande 8 minuter var stretching (stavning?!). Brände 254 kalorier. Det ni!

Nu har jag iallafall ätit lite brunch bestående av äggröra. Det blev lite tråkigt eftersom vi inte hade några som helst grönsaker hemma, men what the heck. Det var gott ändå.
 
Tänkte nu måla den sista väggen och listerna, och sedan hoppa in i duschen. Spelar liksom ingen roll att duscha innan för jag kommer ändå att behöva duscha efter målningen.

Orbitrek Elite, min nuvarande bästa vän.


Puss och kram!

17/8-09 - Måndag.

Kategori: 2009

Då var det måndag ännu en gång. På onsdag har jag varit hemma i tre veckor.

Jag saknar Rafael. Mycket. Men jag försöker att inte tänka så mycket.

Idag ska jag måla klart det sista vita. Skönt! Rummet snart klart med andra ord. Träna tänkte jag också göra. Tror jag ska köra en timmes-programmet på Orbitreken, så jag får träna absolut hela kroppen! Senare blir det nog en springtur också. Har legat på latsidan, så det är bäst att köra på hårt! Den här veckan ska jag försöka träna varje dag!

Nu ska jag äta något lätt, sen upp på Orbitreken!
Puss och kram!

16/8-09 - What a Bolt!

Kategori: 2009

Ja, vad säger man. 9,58, nytt världsrekord. Grejjen är att jag tror han har mer att ge.



Nu: Barcelona!

Puss och kram!

16/8-09 - Många andra, men inte jag.

Kategori: 2009

Imorgon börjar skolan igen för många. Men inte för mig. Jag måste erkänna att det känns jättekonstigt att inte behöva gå upp innan 6 och ta tåget till Uppsala imorgon. Samtidigt är jag så oerhört lycklig över att (kanske) aldrig mer igen behöva gå i skolan.

Så istället för att gå till skolan imorgon ska jag måla det sista vita i rummet. En vägg kvar + tak-och golvlister. Får se om jag köper den övriga färgen imorgon också eller om jag väntar till på tisdag.

Btw så har jag inte mätt mig idag. Jag ställde mig på vågen, men jag ligger på samma vikt som förra söndagen. Mäta mig gör jag imorgon istället. Jag tror nog att jag har minskat lite till. Det känns iallafall så! Fettet måste ha förvandlats till muskler helt enkelt!

Om en halvtimme ska jag se Usain Bolt springa hem ett VM-guld och världsrekord på 100 meter.

Puss och kram!

16/8-09 - Gårdagens kräftskiva!

Kategori: 2009

Jag låter bilderna tala.










"Man vill inte komma hem från fjällvandring och vara hungrig när man ska äta kräftor" - Pappa. (Syftade såklart på att det tar en jävla tid att äta kräftor)

"Vi borde sätta upp en katt vid vägen..." - Jag. (Skulle säga att vi borde sätta upp en skylt vid vägen angående våran kissemiss)

"Lanne!" - Janne. (Skulle säga Leffe)

Under kvällens gång drack vi "lugn och tonic" (den gula drinken) och försökte vibrera bort fett från mage samt lår med delfinen.

Puss och kram!

15/8-09 - Hemma igen.

Kategori: 2009

Hemma igen efter en natt hos moster. Det blev väl inte så mycket av vårat SATC-maraton egentligen. Vi åt iallafall ostbågar till två avsnitt, efter det fjärde sov moster och jag kollade klart på hela säsong 1. Men det var mysigt iallafall.

Moster ska på bröllop idag, och hon kommer slå alla med häpnad. Vilken läckerbit säger jag bara!

Klockan 6 ikväll ska vi infinna oss hos grannen för lite kräftskiva. Trevligt värre. Får jag öva ytterligare på mina skala kräftor-skills, för det är jag ingen hejjare på.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska träna, och sen duscha, eller hoppa träningen och bara duscha.. Jag tror att det lutar åt första alternativet faktiskt. Imorgon är det ju dags för vägning och mätning igen.

Puss och kram!

14/8-09 - Depends nr. 41.

Kategori: 2009

Idag har jag målat naglarna med lack nr 41 från Depend. Riktigt läckert faktiskt!


I like!

Från igår:
Jag i min läcka målar-outfit! Snygg va?


Nu: Byta om, laga mat med mamma.
Senare: SATC-maraton med moster! Guld!


Puss och kram!

14/8-09 - Ostbågar.

Kategori: 2009

Nej, nu har jag tagit det för lugnt alldeles för länge! Nu ska jag byta om till målarkläder och måla panelen.

Ikväll ska jag och moster äta ostbågar.

Puss och kram!

14/8-09 - Ännu en dag.

Kategori: 2009

Ännu en natt på soffan. Får se till att göra klart snart så jag får sova i min säng igen. I miss it!

Ska alldeles strax gå ner och ta något lätt till frukost, sen blir det en springtur. Efter lunch kommer kusinvitamin med barn hit!! Skojj!

Puss och kram!

13/8-09 - Helt slut!

Kategori: 2009

Idag har jag målat så det stått härliga till! Nu har jag en vägg som ska målas två gånger, en annan vägg som ska målas en gång och en panel som ska målas en gång, plus lite lister. Sen är det vita klart!

Min bror fick med mig ut på en springtur till ikväll.. Men det är en sak jag inte förstår! Hur fan kan killar aldrig bli otränade och få dålig kondition? Jakob slutade spela fotboll 2004(!!!!), har inte tränat en timme sedan dess och sprang ändå tre minuter fortare än mig! Jaja, han fick upp farten på mig iallafall och jag sprang samma runda som i morse på 15 minuter istället för 20.

Nu är jag helt slut i kroppen efter all träning och målning. Det ska bli superskönt att få sova sen.

Imorgon kväll var det tänkt att jag skulle ut på krogen med Josefin, Emelie m.fl, men det blev lite ändrade planer. Emelie skulle upp tidigt på lördag och jag har faktiskt ingen direkt lust att gå ut. Så istället ska jag åka till moster och ha Sex and the City-maraton med henne!

På lördag blir det kräftskiva hos Berlins. Mycket trevligt!

Puss och kram!

13/8-09 - Vitt.

Kategori: 2009

Nu ska jag börja måla. Vitt är faktiskt fint!

Jag sprang i 20 minuter. Det var nog de värsta 20 minutrarna på länge. Efter 100 meter började det bränna som fan i musklerna i benen. Men jag gav inte upp. När jag kom hem körde jag 20 minuters-passet på Orbitrek-skivan. Jag är fan bra ibland!

Puss och kram!

13/8-09 - Morgonträning.

Kategori: 2009

Vi får se hur lång min springtur blir.. Springa ska jag iallafall göra, och sen får vi se om det blir uppvärmning till Orbitreken eller om jag får merskak för att springa när jag väl har sprungit en bit. Det visar sig! Träna ska jag i varje fall göra nu på morgonen. Ska försöka hinna med ett litet pass senare idag också.

Snälla och goa Mia hjälpte mig igår kväll med att klistra in det där besöksmätaren på min blogg. Roligt ju! Tack snälla! --->

Nej, det här duger inte. Ska stoppa i mig nått så jag inte är helt tom i magen när jag ger mig iväg, sen springer jag!

Puss och kram!

12/8-09 - Valbo köpcentrum!

Kategori: 2009

Idag har dagen gått åt till att måla och att shoppa med moster. Mimmi hjälpte mig på förmiddagen med att måla. Tack! Vid tre hämtade moster mig och så drog vi iväg till Valbo Köpcentrum för lite shopping! Mycket roligt! Jag köpte lite grejjer på Gina, och en t-shirt på Cubus. Bild kommer en annan dag. Moster köpte två klänningar och lite annat smått och gått! Det ska vi göra om!

Imorgon tänkte jag ta mig i kragen och ut och springa lite. Har legat på latsidan nu i två dagar och det är inte bra. Så, morgondagen börjar alltså med en springtur och sen ska jag måla så mycket som möjligt.

Jag sov i soffan natten som var eftersom jag har så mycket grejjer på sängen. Det blir lika inatt. Tur att vi har en skönt soffa!


Dåligt med bloggande nu när jag har lite att pyssla med. Datorn är urkopplad för det mesta, annars snubblar jag bara på sladdarna.

Puss och kram!

11/8-09 - Målamålamåla!

Kategori: 2009

Snart ska mamma och jag åka och köpa vit målarfärg till mitt rum. Kommer ta evigheter att måla! Lär ju kanske måla tre lager på det blå, för det får fanimej inte synas igenom! Men va tusan, har jag något planerat? Nej!

Jag tror bestämt att jag ska lyssna på Ted Gärdestad när jag målar. Det är kärlek.

Later!
Puss och kram!

10/8-09 -

Kategori: 2009

Kanske dags att börja plocka lite på rummet nu? Dock pain när man inte har något utrymme att lägga grejjerna på..

Tur att Jakob inte hade så mycket tavlor och skit på väggarna. Blir mindre att spackla då!

Jag måste väl kanske ta en före- och efterbild på rummet också. Roligare så.

Btw så tränade jag tidigare idag. I hela 33 minuter stod jag på Orbitreken och jag har nog aldrig varit så svettig.
Puss och kram!

10/8-09 - Ny vecka.

Kategori: 2009

Tiden går fort. Läskigt fort. Om ca 20 veckor är det dags för jul igen. Herregud.

Vissa dagar saknar jag Rafael som en tok. Bara det där att inte ha någon att krama och pussa på stup i kvarten. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, och om drygt två månader kommer vi alltid att vara tillsammans, förhoppningsvis i en egen lägenhet någonstans i världen. Så jag längtar! Tur att tiden går fort.



Jag har inte så mycket på tapeten idag. Jag ska plocka undan massa grejjer som ligger på mitt golv, för imorgon ska jag och mamma köpa målarfärg! Det blir vitt med lite färgdetaljer. Inget märkvärdigt.

Vädret är inte det bästa idag heller. Mycket moln. Men, dyker solen upp senare så går jag antagligen ut och solar lite. Man kan aldrig få för mycket utav solen!

Träna ska jag göra också, ganska snart hade jag tänkt. Frukosten ska få lägga sig tillrätta i magen först. Min bror frågade igår om jag ville ut och springa, men jag sa att vi kunde springa imorgon (läs idag) när han kom hem från jobbet istället. Vi får se om han har glömt bort det eller om han verkligen vill springa.

Puss och kram!

9/8-09 - Framsteg!

Kategori: 2009

På 7 dagar, har jag tränat 5 ggr, gått ner 1,4 kg och 15,5 cm sammanlagt på 9 ställen på kroppen. Jag har ätit normalt och ätit lite godsaker när jag har velat.

Stolt!

Nu ska jag duscha!
Puss och kram!

9/8-09 -

Kategori: 2009




Hjärta

Låg ute en liten stund på baksidan. Det var varmt och gosigt.

Vid 4 kommer Camilla och hennes syster hit, och för att fördriva tiden lite så tänkte jag träna. Det var exakt en vecka sedan jag vägde och mätte mig, och jag har varit duktig och låtit bli under veckan, så jag tänkte göra det efter träningen och se om det har blivit någon förändring på bara 7 dagar. Det känns iallafall så!

Puss och kram!

9/8-09 - Gårdagskvällen!

Kategori: 2009

Jag fick följa med på kräftskiva hos Lina och LM igår, tillsammans med Cilla, Matthias och Lisa. Efter vi hade käkat klart vandrade vi vidare till Magnus!


Världens bästa moster (som aldrig vill vara med på bild...) körde mig!




Jag, Lina och LM, Matthias och Cilla på väg till Magnus.





Fina Lina!



Haha!

Kom hem efter tre. Mamma kom och hämtade mig efter min lilla incident med taxinumret...

Är lite seg idag måste jag säga. Men det är väl vad man förtjänar antar jag. Nyss åt jag mannagrynsgröt!

Puss och kram!

8/8-09 - Sol och bad är bäst!

Kategori: 2009

Jag låg vid poolen i ca tre timmar. Så härligt! Nu är jag lite brun också!


Kritvit i vattnet.





Vi får se vad som händer ikväll.

Puss och kram!

8/8-09 - Poolbad!

Kategori: 2009

Nu ska jag cykla iväg till grannen och låna deras pool! Blir mitt första dopp den här sommaren.

Tänkte försöka blir ruggigt brun idag också. Vi får se hur det lyckas.

Puss och kram!

7/8-09 - Nu är dem borta...

Kategori: 2009

Jag drog bort tipparna från mina naglar idag. Ledsnade lite på dem. Men, hade jag låtit dem vara hade de säkert suttit minst en vecka till.

Naglarna tog inte så stor skada som jag trodde dem skulle göra faktiskt. Visst var det lite av det översta lagret som lossnade, men jag bara slipade ner och hade på myrrolja, och nu ser dem ut som vanligt igen!

Nu ska jag titta på SATC The Movie!


Charlotte, Carrie, Miranda och Samantha!


Puss och kram!

7/8-09 - Nu är det nog!

Kategori: 2009

Gick in för ca en halvtimme sedan. Kände att det nog får vara nog med solande idag. Det är ju faktiskt en dag imorgon också, och tidningen säger att det ska bli ännu varmare.

Eva bjöd över mig och sa att jag fick låna deras pool någon dag om jag ville. Vad passar då bättre än imorgon?! Härligt!



Nej, så istället för att sola tänkte jag träna istället. Funderar på att dra in makapären på Jakobs rum och köra halvtimmesprogrammet. Längesen jag körde det nu och det är grymt roligt! Efter det blir det nog en stund på spikmattan!

Puss och kram!

7/8-09 - Jag älskar sol och värme!

Kategori: 2009

Utan sol och värme skulle jag gå sönder.

Tar en kort paus i från solandet. Senare kanske Camilla med syster hit.

Puss och kram!

6/8-09 - Orange och blått.

Kategori: 2009

Kom hem från grannen för ett tag sen. Nu tänkte jag strax sova.




Puss och kram!

6/8-09 - Tre födelsedagar!

Kategori: 2009

Idag har jag legat ute i solen i stort sett hela dagen! Efter klockan 12 kom Mickis och gjorde mig sällskap! Kul att se vitskallen igen! Vid 3 gick vi in och tyckte att det räckte för idag.

Nu har jag duschat, och vet fortfarande inte vad jag ska ta på mig ikväll..

Som sagt, min kusin fyller 35 idag, men det är även två till som har födelsedag idag, nämligen Musse och Mimmi! Våra små kissemissar fyller 9 år ( och nej, dem är varken unga eller smala längre... )


Dålig bild, men detta är iallafall Mimmi nertryckt i en låda...



Musse på en stol i julas!

Nej, nu ska bestämma kläder. Dock svårt när man knappt har några kläder..
Puss och kram!

6/8-09 - Nu blev det sent...

Kategori: 2009

... men ni ser väl anledningen?! Vad tycker ni om den nya designen?



Puss och kram!

5/8-09 - Skön vinst!

Kategori: 2009

Kom precis hem från en väldigt spännande match!! Rimbo gjorde ett noll i första, och sen kviterade Tierp i början på andra och gjorde snabbt 2-1 och 3-1 efter det. Sen gjorde Rimbo mål när det var tio minuter kvar, så det blev en spännande avslutning! Men Tierp höll ifrån och tog med sig 3 härliga poäng!

Imorgon kommer nog Mickis förbi här en stund och lånar lite grejjer till hennes gesällprov. Skönt att ha det gjort kan jag säga!

Imorgonkväll bjuder på lite festligheter. Min kusin fyller 35 år, så vi ska gå dit och gratta honom och få lite att äta och så. Det blir nog riktigt trevligt!

Puss och kram!

5/8-09 - Spikmatta!

Kategori: 2009

Efter att jag hade tränat så provade jag att ligga på spikmattan som min bror har köpt till mamma. Satan så skönt det var! Det gjorde lite ont i början, men efter att ha legat ett tag så kände jag hur jag slappnade av och nästan somnade. Det blir garanterat fler gånger på den!



Puss och kram!

5/8-09 - Dags för träning!

Kategori: 2009

Har legat ut sedan 11 nu! Solen kom fram och gjorde mig överlycklig och jag har fått en del färg. Nu är det dock mer moln än blått på himlen, så jag tänkte passa på att träna och svettas lite mer!

Ikväll spelar damerna hemma mot Rimbo, sju eller halv åtta. Ska bli kul att se matchen!

Puss och kram!

5/8-09 - Bikini.

Kategori: 2009

Vaknade för en stund sedan. Nu sitter jag här i bikini, ska alldeles strax gå ner och äta frukost och sen ska jag ut!! Solen är dock inte riktigt framme än, den döljer sig lite bakom tunna moln, men jag har hört att man blir brun ändå?

Ingen morgonträning idag. Blir ett eftermiddagspass senare istället!

Puss och kram!

4/8-09 - Älskling!

Kategori: 2009

Ska snart sussa, väntar bara på att Rafael ska ringa nu. Han har varit och tränat. Ser lite ljusare ut på kontraktsidan nu, men fortfarande ingenting bestämt!!

Imorgon hoppas jag på att det blir solsken hela dagen. Jag tänkte isåfall tillbringa hela dagen i bikinin! På kvällen blir det fotboll påa Vegavallen!

Puss och kram!

4/8-09 - Inhandlat!

Kategori: 2009

Lägger in lite bilder på vad jag köpte i måndags!


Alla tre överdelarna från Gina, skorna från Din Sko.




Jag köpte skorna p.g.a. att jag tyckte dem var fula. Men nu börjar jag gilla dem ganska skarpt faktiskt!



Kjol från H&M. Jag gillar den för att man kan välja om man vill se söt eller tuff ut, beroende på vad man har till!



Puss och kram!

4/8-09 - Depends Gelékit!

Kategori: 2009

Igår köpte jag Depends Gelé kit! Ett litet paket med 40 tippar, gelé, geléaktivator, lim och filar. Igår kväll provade jag att göra egen fransk manikyr under gelén, på mina egna naglar. Men jag märkte idag att så fort jag blev lite fuktig om händerna en längre tid, så sprack topparna och gelén lossnade (men jag tror det beror på lacket under). Men nu har jag suttit och pillat (limmat) dit topparna, och filat och grejjat, och jag måste säga att det blev jäkligt bra!


Visst ser det nästan ut som på förpackningen? 135 kr på H&M, men finns på både Åhléns och Kicks!

Nu har jag ganska så okej långa naglar under tipparna, och man behöver nog ha lite längre för att det ska se snyggt ut och hålla längre. Har man längre naglar så kan man fästa tippen bättre.

Så, har man inte råd att gå till en nagelteknolog, så är detta ett bra alternativ!

Vi får se hur länge tipparna sitter. Jag håller er uppdaterade!

Puss och kram!

3/8-09 - Spenderat pengar...

Kategori: 2009

Idag har jag spenderat pengar! Handlade nog för 1200 (tjänade i och för sig 400 kr också), har inte kollat än faktiskt. Det blev två linnen och en oversize-tröja från Gina, en kjol från H&M och ett par skor på Din Sko + en massa andra smågrejjer.

Det var kul att träffa Rafaels släktingar igen! De blev avundsjuka på mig när jag sa allt gott jag hade ätit i Brasilien. Ja, det landet har verkligen en massa gott att äta!


Tog bussen hem, sen gick jag till Åsa i kiosken och åt en kebab i pitabröd. Var ganska så vrålhungrig när jag kom hem, hade inte ätit sedan halv 1. Gick hem, och nu sitter jag här.

Köpte ett sånt där gelékit från Depend, med tippar och grejjer. Ska nog ta och börja pilla med det alldeles strax!

Vill ni se vad jag köpte så får ni säga till, just nu orkar jag inte ta kort.
Puss och kram!

3/8-09 - Tränatränaträna!

Kategori: 2009

Keso och avokado på hårdmacka, med lite extra salt på, det är grejjer det!

Nu ska jag snart träna en stund, och sedan blir det duschen och göra mig klar inför stan. Tänkte hinna med att göra lunch också innan jag åker.

Fint väder är det idag också. Skulle helst vilja vara hemma hela dagen och ligga i solen, men jag har ju lovat att komma och hälsa på! Dessutom behöver jag faktiskt handla lite grejjer också!

Puss och kram!

2/8-09 - Uppsala!

Kategori: 2009

Imorgon ska jag till Uppsala! Jag tänkte hälsa på Rafaels släktingar som bor där, och även ta en runda på stan. Har en del smågrejjer som jag tänkte köpa. Hoppas det är nån rea kvar. Jag har inte den blekaste.

Jag ska gå upp tidigt imorgon bitti och äta frukost och träna. Jag tänkte göra det till en vana, att gå upp tidigt och träna varje morgon. Hela dagen blir så mycket bättre då om man vet att man har varit duktig på morgonen!


Nu ska jag måla naglarna innan jag går och lägger mig!
Puss och kram!

2/8-09 - Gårdagen i bilder!

Kategori: 2009


Vi åkte till Fagerviken med båten. Det tog cirka två timmar (båten är en snipa, det går inte så fort), och när vi var framme gick vi och köpte pepparlax som vi åt i båten. Mycket gott och mysigt!



Fagerviken.




Lena i båten!



Lenas son Linus körde egen båt!





Pappa tittar på när Kjell kör!



Lena och mamma tittar på pappa och Kjell...



Sen åkte vi till stugan! Det är så mysigt att vara där. Alldeles lugnt och stilla!



Härliga båten och Lena.



Mamma och Kjell på bryggan, Linus står i hans båt och fixar.




Sedan grillade vi korv och hade det mysigt resten av kvällen!



Och den här bilden på min kära mamma lägger jag upp enbart för att hon INTE vill! "Men jag vill inte vara med på kort!!!" Jag lovar, hon är snygg i verkligheten!!


Nu ska jag träna en sväng till.

Puss och kram!

2/8-09 - Svettigt...

Kategori: 2009

Kom hem från stugan för ca en och en halv timme sedan. Mer om den trippen i ett senare inlägg!

Har precis stått 23 minuter på orbitreken. Jakob har ju tagit in dvd:n på sitt rum, så jag tränade inte till något program idag. Däremot hittade jag Britneys första skiva Baby one more time! Och jädrar vad lätt det gick att träna till den! Nöjd som fan! Fast, det var bra jobbigt, och svetten rinner fortfarande!


Mätte mig även efter passet.. Hmm, inga glada miner. Ändring på det!

Nu ska jag gå ut och hjälpa resten av familjen med att släpa bort en massa syrénhäckar som pappa har sågat ner.

Puss och kram!