Jenny Gunnarsson

31/12-08 - GOTT NYTT ÅR!

Kategori: 2008

Okej, vi ska inte ta ut något i förskott. Klockan är ju faktiskt inte tolv ännu, men jag tänkte att det är lika bra att önska alla ett gott nytt år nu, då jag med all säkerhet kommer glömma bort det senare! Så, GOTT NYTT ÅR!

Nu kommer snart främmandet hit, så nu måste jag måla klart naglarna! Ha en bra kväll!

Puss och en gott-nytt-år-kram!

30/12-08 - Tredje inlägget för idag, uppdaterad!

Kategori: 2008

Hämtade ut paket på ICA nyss:


Rosa, turkos och gula Hanky Panky från nelly.com.

Vill ha:
 
 
Allt från H&M.

Nu blir det käk, sedan till Cilla för att klippa lite.
Puss och kram


Senare
Jag hann inte skriva det jag tänkte skriva efter dem här bilderna, så jag gör det nu istället. Tänkte bara på att jag hittar mycket mer kläder som jag vill ha i H&M-katalogerna än ute i butikerna! Frågan är varför? Kanske väljer de ut dem bästa kläderna att ha i katalogen, medan det i butiken kan finnas hur mycket skit som helst? Nej, jag vet inte. Jag är iallafall ingen expert som Marie på att hitta kläder och annat skojj i H&M-butikerna. Sminkavdelningen i Uppsalas butik är den enda delen jag är kompis med!

4 klippningar idag, varav två betalda. Hmm, jag börjar gå under! ;)

Godnatt.
Puss och kram!

30/12-08 - Nyår...

Kategori: 2008

.... blir inte alls såsom jag hade tänkt mig att det skulle bli. Alla åker tydligen hem och jag och Rafael ska tillbringa den sista kvällen på året med att sitta hemma med mor och far och ett par till. Lyckat, eller vad säger man?

Ett plus i kanten är iallafall maten, som jag antar kommer bli supergod!

Puss och kram...

30/12-08 - 2008/2009

Kategori: 2008

Det ser ut att bli en kall och fin dag idag. Utmärkt väder för en liten promenad senare.

Näst sista dagen år 2008. Jag måste säga att det har varit ett bra år. Inledde året med att vara mer kär än någonsin,  som följdes av en underbar sommar med resor, konsert och annat kul, en höst och vinter av kärlek och relativt bra resultat i skolan.

En termin kvar att jobba stenhårt på inför det kommande slutprovet i mitten på maj. Förhoppningsvis går det vägen och sen ligger dörren öppen för nya äventyr med min babe! År 2009 kommer bli sååå bra! Och fortfarande förundras jag lite över hur rätt en söndagstidning kan ha över mitt 2009.

Riktmärken 2009:
* Klara gesällprovet (förhoppningsvis då)
* Fylla 19 år
* Studenten!!!!
* Åka till Brasilien
* Flytta utomlands!

Frukost på tur. Min mage kurrar!
Puss och kram!

29/12-08 - Nu räcker det!

Kategori: 2008

Nu när dagen börjar lida mot sitt slut så kom jag och tänka på vad jag egentligen har gjort idag. Tanken är inte vidare tillfredställande. Har soffliggandes kollat på 18 avsnitt av SATC (inget fel på serien), ätit lite choklad, gått till datorn, ätit middag och återgått till att titta på TV. Medan min pojkvän har tränat inte bara en gång, utan två gånger idag. Nej, nu får det vara slut på det här. Imorgon är det jag som tar en promenad, och det en lång sådan.

Rebecca skrev att hennes nyårslöfte är att nå sin målvikt, och inte ge sig förrän hon är där. Tack så mycket för tipset! Jag ska också sätta upp en målvikt och jag ska fan inte ge mig! Och nej, jag är inte tjock, och inte Rebecca heller, men bara för att liksom! Man mår mycket bättre av att motionera och äta bra! Tappar man dessutom ett kilo eller två är det ju bara ett plus!

Jag hoppas på en god natts sömn. Det kändes konstigt med en stor karl i sängen igår natt, but I guess Im gonna be used to it again! :)

Godnatt!
Puss och kram!

29/12-08 - Mer julklappar!

Kategori: 2008

Som alla nog vet vid det här laget så kom min älskling hem igår!!! Kändes bra att se honom igen, som jag saknat honom! Han hade med sig julklappar hem, så nu äger jag Sex and the City-skolådan, en t-shirt från Hard Rock Café, en Djävulen bär Prada-parfym och ett superstort sminkset!!! Dem två senaste från Rafaels mamma. Hon är för söt, Lola!

Så dagen har jag tillbringat framför TV:en och SATC, hela första säsongen. Man kan inte annat än älska serien!

Kollade lite på Tour de Ski där i mitten också. Jävla kanadensare att förstöra för Hellner! Jag blev sur som ett bi då Markus var vårat största hopp för dagen..

Rafael är iväg och tränar nu och jag väntar på mat. Ha en bra kväll.
Puss och kram!

28/12-08 - Försenad

Kategori: 2008

Älskling är försenad. Eller, inte han såklart, men hans plan. Istället för att lycka halv två lokal tid så lyfter dem kvart över istället. Han kommer med andra ord att vara här typ 6 istället för tjugo över 5. Jag hatar att vänta!!!

Jag får väl roa mig med nått annat medan jag väntar. Typ kolla på fotboll eller läsa en bok eller nått..

Puss och kram

28/12-08 - Angående Expressens Söndagstidning!

Kategori: 2008

Bläddrade nyss igenom Söndagstidningen från Expressen, och fastnade på s.87, års-astro. Alltså hur nästa år kommer se ut för dem olika stjärntecknen. På oxen (jag) står det såhär:
Årets tema: Nystart!
 I år (2009) tar du lite dramatiskt adjö av något gammalt och kastar dig in i något nytt. Andra kan bli chockade, själv känner du dig trygg och full av förväntningar.

Horoskop är läskigt. För det där stämmer så jäkla bra!! Och på Rafael (jungfrun) står det att temat är seriös och att jobbet blir mer lönsamt. Ja, läskigt som sagt.

Nu blir det skidor, och senare ska vi hämta hem älskling från Arlanda. Jag längtar!

Puss och kram

27/12-08 - Mellandagsrea-shopping!

Kategori: 2008

Sagt och gjort! Jag och Marie åkte 9 tåget in idag, och tur var väl det, för fy vad folk det blev efter kanske två timmar! Som vanligt så hittar jag typ ingenting på själva rean, men självklart en massa andra saker som inte är reade. Bland annat ett par pumps för femhundra spänn. Är inte riktigt säker på om jag ska behålla dem eller inte, får se. Men faktiskt så hittade jag min nyårsklänning på rean! 300 kr billigare och superfin! Så nöjd!

Imorgon kommer min älskling hem! Herregud så jag har saknat honom! <3

Funderar starkt på att gå över till grannen där mor och far befinner sig för tillfället! Inge kul att sitta hemma själv..

Puss och kram!

24/12-08 - Då var julafton över för min del

Kategori: 2008

Det var värst vad tiden går fort när man har roligt.

                                              
                                                    
Kanske den fulaste julgranen ever!


Mina julklappar:
Trippeltång, Mamma Mia-filmen, pincett, nagelfil, noblesse, kinder, 4 trisslotter varav en vinst (25 kr...), kub av min älskling, totalt 28 cider, 3900 kr (presentkort inräknat) och mormors påhitt, den traditionella makrillen!

Superdupernöjd helt enkelt!

Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss och kram!

24/12-08 - GOD JUL!

Kategori: 2008

Dopparedagen är här, och det bästa av allt är att det faller lite snö! Okej, det är inga mängder, men snö är i allafall snö och det höjer julfaktorn lite.

Åt min allra första skinkmacka nu precis, och det smakade bra, som vanligt! Vad är ett julbord utan skinka?!

Tycker ändå att julstämningen inte riktigt är på topp ännu. Mamma och jag klädde granen igår. Det må vara den fulaste julgranen vi någonsin har haft, men jag anser att en ful julgran är bättre än ingen julgran alls. Dessutom ligger det redan en hel hög med julklappar där under. Vi får se hur många klappar det blir i år. Bild kommer senare!!

Har ingen aning om vad jag ska ta på mig på juldagen. Lite kris så att säga, då Moniques inte hade ett skit. Eller jo, men inget som föll mig i smaken direkt. Jaja, det blir väl nå palter! Haha xD

Tänkte snart hoppa in i duschen så har man det gjort. Såg att Kalle och chokladfabriken skulle gå på tv, 11 tror jag. Får se om jag gluttar på den.

GOD JUL!
Puss och kram!

22/12-08 - Ursäkta uppehållet!

Kategori: 2008

Nämligen så att våran dator har varit trasig i några dar. Eller, internet egentligen, men vad kan man göra med en dator om inte internet fungerar?... Just det!

Idag har jag varit och tagit en långfika med min vän Frida! Hur längesen som helst vi sågs och det var riktigt mysigt och trevligt. Jag tror vi har pratat så det räcker i ett år! :) Lär göras om snarast!

Imorgon är det dan före dopparedan och jag har massor att göra. Städa, klä granen, bära upp tvätt, köpa nått att ha på sig på juldagen, och en massa annat. Tur det, så jag har något annat att tänka på än min saknade älskling.

Som sagt, Rafael åkte till London i lördags. Vi skjutsade han till Arlanda, och på vägen hem var vi tvungna att så i en lång bilkö pga en bilolycka mellan Knivsta och Märsta. Vi segade i oss fram i ca en halvtimme, sen fick vi brassa på hemåt igen.

Jag saknar Rafael som en tok! Kramar hans kudde varje natt, men jag måste säga att hans kropp är mycket gosigare. So if you're reading this baby: I LOVE YOU AND I MISS YOU!! <3

Nej, snart är det käk.
Puss och kram

17/12-08 -

Kategori: 2008

Hej gott folk. Hoppas ni har det bra. Eller nått, jag brukar aldrig hälsa på mina kära bloggläsare..

Men iallafall, idag har det varit praktik som vanligt. Imorgon är sista dagen, sen kan jag leva gott i drygt två och en halv vecka! Jag gillar det skarpt.

Volleyboll står på schemat efter praktiken imorgon. Hoppas på vinst ofcourse.

Och min baby åker på lördag.. Jag kommer längte ihjäl mig. <3

Kerstin var över och klippte håret litegranna, det blev bra som vanligt. På fredag kommer Rosita hit och får ullet klippt. Bra det.

Nu ska jag snart borsta tänderna och hoppa i säng.
Puss och kram

15/12-08 - Vad sägs om tre inlägg per dag?

Kategori: 2008

Haha, mitt tredje inlägg för idag. För mig brukar det räcka med ett, men vafan.

Rafael är och tränar nu, så jag sitter här hemma själv. Fast jag och mamma var ner på Tierp en stund och handlade sista julklapparna till Rafaels päron. Hoppas dem blir nöjda! Sen hälsade vi på moster på Preem också. Söt hon :)

Nu tänkte jag fixa naglarna och äta chokladtomtar som min älskling köpte åt mig idag.
Puss och kram

15/12-08 - Jag är bra på att glo...

Kategori: 2008

Just nu det enda jag gör på  min praktik. Inte så värst roligt. Eller, inte alls, såklart. Men men. Efter nyår blir det förhoppningsvis mer kunder åt mig!

Rafael ropade just, så jag måste gå och pussa lite på honom. 
Puss och kram
 

15/12-08 - Valbo x2

Kategori: 2008

Denna helgen har spenderats i Valbo Köpcentrum. Var som sagt dit i lördags med mor, och igår med Rafael och Matti. Det var skojj båda gångerna! Handlade fler julklappar, så nu har jag bara två små kvar! :)

Lördagskvällen bestod av vin och Fia med Hut hos Lina. Jag ägde ut båda Cilla och Lina på yatzy och Fia med Hut, jag är med andra ord grym på tärningsspel! ;) Kul som tusan var det iallafall, lär göras om! Det slutade kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men det löste sig!

Borde egentligen platta håret och sätta på mig sminket nu, för praktik väntar. Så, lateeeeeeer!
Puss och kram

13/12-08 - Julshopping med mamma

Kategori: 2008

Hela dagen har jag och mamma strosat runt inne på IKEA och Valbo Köpcentrum. Kem hem för lite mer än en halvtimme sen. Blev en del julklappar, men inte riktigt klar än. Men snart så!

Snart bär det iväg på lite vinpimpling med andra ensamma volleyboll-flickvänner. Våra män (pojkar?) är nämligen på match i Linköping, och det står 1-1 i set nu. Vi hoppas på en vinst!!! Iallafall poäng!

Puss och kram

12/12-08 - Idolfinal!

Kategori: 2008

Grattis Kevin till segern! En värdig vinnare såklart. Även om jag hejjade lite på Alice i smyg så visste jag att Kevin skulle vinna, sen typ, 7 år tillbaka? Eller?

Imorgon ska jag och mamma åka till Valbo och julhandla lite. Jag har några julklappar kvar att inhandla, så det pasar ju perfekt imorn. Baby åker iväg på match redan klockan 10.. Och nästa vecka åker han till London och är borta i hela 8 dagar! Jag kommer längta ihjäl mig efter mitt hjärta!

Jag är trött nu, efter en vecka på salongen, och en hel dag på skolan. Bara fyra dagar kvar, sen är det jullov. Sen börjar allvaret. Ska jag bli frisör på riktigt är det bäst att lägga manken till nu! Teoretiskt gesällprov den 11 februari, och sen det stora praktiska provet den 16-17 maj (dagarna efter min födelsedag btw.. ) Hoppas det går vägen!!

Sov gott allesammans!
Puss och kram

7/12-08 - Spontant krök

Kategori: 2008

Gårdagen bjöd på volleyboll. Det blev en riktig rysare, 3-2 till Tierp till slut. Tack och lov för det! Nu blir det nya tag till nästa helg då dem åker iväg till Linköping och lirar. Hoppas de plockar hem fler än 2 poäng då.

Efter matchen blev det en pizza och sen drog det iväg till Jenny på lite party, ett väldigt spontant sådant från min del, men Rafael hade tydligen köpt med sig två flaskor rött. Traskade hem runt 2 på lite vingliga ben. Men kul var det! Tack för kvällen!

Lite seg idag måste jag erkänna. Vaknade runt 10 och kunde inte sova mer. Åt frukost med mamma och pappa och sen har jag suttit i soffan hela förmiddagen och kollat på längdskidor och skidskytte. Ska snart städa, blev inte klar igår. Bara på med julmusiken och sätta igång!

Puss och kram

6/12-08 - Julstädning

Kategori: 2008

Kanske bland det tråkigaste som finns att julstäda? Sak samma, det måste göras. Är snart klar med rum nr. 2. Toan och tv-rum kvar, plus att jag måste laga käk till farsan.

Julskivan sitter i vilket fall som helst i cd-spelare, så lite julstämming är det faktiskt!

Ikväll ska baby spela mot Lugi. Hoppas på 3-0 vinst såklart, vilket borde, om allt går rätt, vara en lätt match. Imorgon tänkte jag få mamma och min älskling att baka pepparkakor med mig. Det kan bli mysigt :)

Nu ska jag fortsätta. Blir nog mat först om karln där nere är hungrig!

Puss och kram

5/12-08 - Ledig dag, men ingen ork...

Kategori: 2008

Känner mig helt slut idag. Jag vet inte varför. Är ju ledig och allting. Hade lovat mamma att jag skulle städa hela övervåningen och slänga in julstämningen, men det verkar inte bli så mycket gjort.. Den enda jag har gjort idag är att läsa två tönt-böcker och ätit godis från igår. Hur mår jag egentligen?


Igår när jag stod och väntade på tåget i Uppsala (som förörvigt var försenat med drygt en kvart pga av ett polisingripande i UpplandsVäsby) så slog det mig hur mycket tid vi lägger ner på att vänta. Vi väntar på tåget, vi väntar i matkön, väntar hos frisören, väntar på snön, väntar på jul, väntar på sommaren, ja, ni förstår vad jag är ute efter? Tänk så många timmar vi slösar bort på att bara vänta. Vad kommer det för nytta ur att vänta? Har ni svaret så får ni gärna säga det till mig, annars får jag väl fundera ytterligare. Eller så det helt enkelt så att tiden vi väntar är till för att tänka på all den tiden vi lägger ner på att vänta. Eller va?


Jag kanske ska äta nått snart? Magen börjar kurra. Sen kanske man ska ta sig i kragen och göra någon nytta. Det ser faktiskt helt förjävligt ut här uppe..

2/12-08 - Jag är uttråkad

Kategori: 2008

Idag var det permanentprov. Jag tyckte det gick bra. Frågorna var inte så supersvåra. Hoppas på ett högt betyg!!

Blev en tidig dag. Kom hem klockan tre. Skulle egentligen ha haft praktik idag, men eftersom jag hade prov så blev det inget sånt. Lika bra, för det finns ingen ledig stol där på tisdagar. Känns faktiskt mycket roligare på praktiken nu. Jag hade fyra kunder i fredags, och fortsätter det så så är jag kvar!

Klippte bror. Jag fick 7 tjugor och 1 tia.. Jippi! ;P Men pengar är pengar!

Snart blir det handboll. Jag ska hejja! Och ikväll är det House. Det är bra tycker jag. Tittade precis på ett avsnitt av The Hills också. Det värsta intrigprogrammet någonsin!

Nej, som ni märker så är jag ganska uttråkad. Har liksom inget vettig att komma med, så tack för mig.
Puss och kram

1/12-08 - Ny dag, ny månad

Kategori: 2008

Nu får jag bara skriva -08 i 30 dagar till, för sen är det -09 som gäller! Förhoppningsvis blir 2009 det bästa året någonsin!

Så, första december. Vad gör man en dag som denna?Jo, man gör slingor i håret såklart! Det har iallafall jag gjort och jag blev supernöjd! Okej, utväxten sen ju helt annorlunda ut än resten av håret, men det gör inget! :)

Efter skolan handlade jag min allra första julklapp för i år. Till mamma. En jättefin, mysig morgonrock! Hoppas hon blir glad över den! Tänkte gå och handla lite mer imorgon. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa åt alla!

Teoretiskt prov i permanent imorgon. Det är liksom svårt att plugga när ingen kan läsa frågorna åt en, men vafan, det löser sig. Så svårt är det faktiskt inte.

Btw så blev jag superglad idag när jag kom hem! Söta mamma hade köpt en alldeles egen chokladkalender åt mig!! Jag blev så lycklig :D

                                               

                            Varm oboy!                              Chokladkalender :D