Jenny Gunnarsson

forts.

Kategori: 2008

... inte nog med det. Byrålådan hoppade ur gängorna när jag skulle packa träningsväskan...

Kompis det går bra nu.

Kategori: 2008

Tydligen ingen bra dag just nu. Katten sätter klor i en, make-upen är skit, byxorna något krympta i tvätten. Vad det gäller katten - han åkte ut ögonaböj. Make-upen gjorde jag om, och byxorna sitter på det bredaste partiet för att töjas. Weei, kompis det går bra nu.

Förhoppningsvis ringer Carro om bara några minuter.

Känns bra med träning ikväll. Har inte varit igång på ett tag nu.

Fotboll är en farlig sport.

Kategori: 2008

Jag har raderat nästan alla mina tidigare inlägg. Tre kvar. Ingen som läser alla från början ändå.

http://www.youtube.com/watch?v=RpHufZEaFe0&feature=related. Varning för otäcka bilder!

Jag har aldrig brutit något ben själv, och vet inte hur det känns. Jag vet en som har. Carro, älskar dig! Du kommer tillbaka, starkare än nånsin. Jag lovar!

Hoppas att Eduardo kan komma tillbaka.


Volleyboll ikväll. Jag och Carro bjuder på gratis kaffe.

Är livet ett spel?

Kategori: 2008

Ibland får jag för mig att livet är som ett spel. Närmare bestämt ett The Sims-spel. Att någon högre makt någonstans sitter med sin datormus och klickar och klickar. Speciellt när man är sådär jääääkla kissnödig. Jag är en ganska stor användare av just The Sims, och jag brukar vänta till mina simmar är så fulla med kiss att de nästan kissar på sig. Då först säger jag åt den att gå på toa. Det finns ju en massa andra saker man måste göra innan man tar sig tid för att gå och kissa. För det mesta är det så för mig också IRL. Det finns ju 17 andra saker man måste göra liksom, och då väntar man med det som för det mesta tar väldigt kort stund, exempelvis att kissa.

Det kanske skulle vara skönt med någon som hela tiden sa till en vad man måste göra, och så gör man det.

Så nej, nu ska jag spela lite The Sims, så att jag får ha kontroll på någons liv en stund. Det är ju ganska svårt att kontrollera någon i verkligheten, även om man skulle vilja.