Jenny Gunnarsson

22/8-10 - Puss.

Kategori: 2010

Massor har hänt sedan sist. Jag har umgåtts med underbara människor, hälsat på underbara människor, kräkts, funderat på varför Han tar unga människors liv utan någon som helst anledning, pussats, ätit kräftor och jobbat.

Jag tycker nog att livet är förjävla bra. Och innan det är försent vill jag att alla mina fina och fantastiska vänner ska veta hur mycket jag tycker om dem, så detta är till dig min vän:
Jag älskar dig.


4/8-10 - You´re beautiful.

Kategori: 2010

Magen känns bättre idag, tack och lov. Visserligen gör det ont i vissa lägen, men slappnar jag bara av och kommer i rätt ställning så är det lugnt. Imorgon ska jag bannemig jobba!

3/8-10 - By the way...

Kategori: 2010

3/8-10 - Magont.

Kategori: 2010

Vaknade inatt klockan 03 och undrade varför jag vaknade just då. Försökte somna om och upptäckte att jag hade förbannat ont i hela magen och var öm som fan på höger sida (typ blindtarm, äggstock). Låg och vred på mig i en timme, tog en ipren, sen var jag tvungen att skicka ett sms till mamma och be henne komma. Åkte till akutmottagningen, blev klämd och känd på, men de tyckte att det var lika bra att åka hem och vila och se om det blev värre. Sitter här nu och känner mig mycket bättre, men är fortfarande ganska öm på högersidan. Hoppas det inte är allvarligare än att jag behöver släppa lös på toan... Vilket inte är så jäkla lätt som det låter, tro mig..

Inget jobb idag med andra ord. Trist.. Blir hemma imorgon också. Hoppas verkligen att jag inte har ont i morgon. Man blir så slut av att gå och ha ont.

Jag saknar Matti. På torsdag, på torsdag, på torsdag!