Jenny Gunnarsson

31/10-08

Kategori: 2008

Nu har mormor, morfar, Bettan och Henke varit här och grattat lillkillen på födelsedagen! Tårta och sånt du vet :)

Imorgon blir det ett besök hos Cecilia och Mattias (Matthias?). Jag ska klippa till med saxen och killarna ska spela poker. Blir förmodligen en mycket trevlig kväll.

Kikar på film nu. Red Eye heter den och jag håller på att bajsa på mig av spänning! Skitbra!

Hejs!

31/10-08

Kategori: 2008

Min bror fyller år idag. 17 bast närmare bestämt. Stackarn, han får inget körkort förrän om ett år. Jag hade gärna bytt födelsedag med honom! Eller, kanske inte, men just pga körkortet. Jag lär aldrig ta nått.

Weei, jag kom just på att kontot fylls på med ett styckte studiebidrag idag! Lycklig!

Så, sista dagen i oktober. Nu kommer vintern snart och jag har inga stövlar! Det får bli nästa inköp! Jag börjar längta lite efter jul nu faktiskt. Älskar stämningen! Och sen får våren gärna komma väldigt fort 2009.

Funderar på frukost. Undra vad man ska hitta på?

30/10-08

Kategori: 2008

Usch, jag är trött. Har varit en dag mest bestående utav träning. Först volleyboll och sen gymmet. I och för sig så gick jag bara på gymmet, typ 45 min, och sen blev det en kvart på cykel också. Musklerna pallade inte med vikter idag. Men det kändes bra. Hoppas jag kan hålla i tränandet sen när skolan drar igång igen!

Hoppas att Lisa har haft en bra dag idag! :)

30/10-08

Kategori: 2008

Grattis till Lisa Harrå som idag fyller hela 22 år! Hihi, jag trodde hon skulle fylla 23. Så fel det kan bli! Men, grattis iallafall!

Jag hade den sjukaste drömmen av alla inatt. Johan köpte en fet lastbil som han och Jakob åkte omkring i hela tiden. De åkte på "semester" i lastbilen, jag visste att de var borta och mamma höll på att dog bara för att Jakob var "försvunnen" och jag sa naturligtvis ingenting till min kära mor om det! Sen var det nån jätte elak tant med också och ja, det går inte att beskriva, men det var helt konstigt! Vad är det med mig och mina drömmar? Hela tiden är det nå nytt konstigt på gång, och jag förstår inte varför!

Idag ska jag, pappa och Rafael åka ut och äta lunch på UNO X! Såå gott! Efter det blir det volleyboll-träning och efter det gymmet. Tur att träningsvärken har försvunnit lite. Den kanske gjorde det på gymmet igår :)

Nån som vet när Grey's Anatomy går i repris? Jag missade gårdagens avsnitt för att min älskling skulle se på fotboll!

29/10-08

Kategori: 2008

Måste bara säga The Sims 2 Arbetsliv är skitkul! Och min affär äger ut alla andras, för jag fick Bästa-av-de-bästa-priset! (xD)

Idag ska jag träna. Klockan 3 närmare bestämt. Efter det blir det dusch och käk och sen förmodligen träffa Camilla och Lisa, och ev. Fia! Weei, roooligt!

Ja, lovet fortsätter. Det är skönt att inte ha nånting planerat faktiskt! Eller, imorn kommer Marie hit och klipper sig och på fredag fyller Jakob år, så det kommer lite främmande. Annars är det helt lugnt, och jag gillart faktiskt!

Kom på tidigare i morse att jag måste plugga lite också, typ på söndag eller nått ;-P VI har ju faktiskt arbeten att göra tills nästa vecka. Två muntliga redovisningar.

Nej, ha en bra dag allesammans!

28/10-08

Kategori: 2008

Hej, träningsvärk.se. Har sån jädra värk typ överallt! Ingen träning idag för mig. Skulle ju behövas, men det får bli imorgon istället.

Mitt hem är väldigt tomt för tillfället. Mamma och pappa är på sjukhuset, Rafael är i hallen och Jakob jobbar. Bara lilla jag hemma med andra ord, och jag har förjävla tråkigt.. Har nyss kollat på film.

Man kanske skulle ge sig in i The Sims-världen igen.. Det lutar nog åt det!

Pusshej

27/10-08

Kategori: 2008

Gå och dö förfan! Nu är jag riktigt jävla sur!!!

27/10-08

Kategori: 2008

Shit, snart är det november. Man börjar ju nästan bli gammal.

Jag tror att om drygt ett år är jag inte kvar här i kalla Sverige. Förhoppningsvis Spanien, eller nått annat varmt land. Ska bli så jäklarns härligt! Jobba, tjäna egna pengar, tillbringa massor med tid med min alldeles egna! Det kan inte bli bättre.

Jag vill träffa Camilla snart. Och Lisa!


Idag ska jag städa.. Usch så tråkigt, men det behövs göras... Gymmet senare också, typ tre. Jobbigt men kul!

26/10-08

Kategori: 2008

Igår var en extreemt jobbig dag! Utgång i fredags, (roligt roligt!) vilket slutade med sängen halv 5 cirkus. Upp igen kvart över sju (!) för att åka in till Stockholm och gå på Kistamässan, Beauty 08. Har aldrig varit med om nånting tråkigare. Okej, jag, Mickis och Julia mådde kanske inte så jävla bra och var aströtta, men tyckte ändå att det var helt sämst. Det enda jag gick och längtade efter var en fet QP-meny på Donken, och när man väl fått i sig den mådda man illa.. Men man ska inte klaga! Man lever bara en gång!

Gick och la mig halv 9 igår och vaknade halv 10 idag. Egentligen till halv 11, men inatt ställde man ju om klockorna! Sov 14 timmar, inte fy skam!

Hittills idag har jag tittat på reprisen på Idol sen i fredags. Tyckte Sepideh skulle ha åkt, jag har lessnat på henne nu.

Tänkte låta dagen bli en soffpotatis-dag faktiskt. Jag orkar inget annat.

23/10-08

Kategori: 2008

NU ÄR DET LOV! Gudomligt!

Idag har jag haft tre kunder. Alla tre blev nöjda och 20 spänn i dricks!

Nej, jag vet inte vad jag ska skriva.. Puss hej

22/10-08

Kategori: 2008

Idag blev det dyrt! Jag tänker på vårat företag. Vi träffade nämligen REF-Stefan idag. Det gick bra, och jag gillar deras produkter faktiskt. Men som sagt. Liiiite dyrt, så nu får vi jobba arslet ur oss. Men det är roligt! Tre kunder till efter lovet, vill någon boka tid en onsdag, hör av er till mobilnr:
076-91 37 638. 150 kr för en klippning!

Skulle ju ha varit en ledig dag idag.
Ack så jag bedrog mig, men det var det värt.

Har, kors i taket, varit på gymmet idag. Det var grymt jobbigt. Jag måste få det till en vana att gå dit igen. Ta mig i kragen liksom!

Ikväll blir det premiär i badtunnan. Herregud så skönt det ska bli!

21/10-08

Kategori: 2008

Pitt! Jag har precis målat naglarna läckert röda och så stöter jag i kanten på skrivbordet... Man blir så glad ibland.. Får dutta på lite skit då..

Inte så glad över imorgon heller. Måste till skolan klockan 9, fast vi skulle ha vart lediga.. Men vi måste göra klart affärsplanen och det är ju ett utmärkt läge att göra det imorgon.

Har varit på APU idag. Tiden gick relativit fort. Linda hade ett glapp så vi gjorde vi massage och så på varandra. Grymt skönt! Känns som att man skulle behöva gå på en helkropps-massage. Stenhårda axlar.

Aja, jag har inte så mycket annat att komma med antar jag.

Pusshej

20/10-08

Kategori: 2008

JAG ÄR GLAD! Läste just på Facebook att Camilla kommer hem på onsdag :D JIPPI! Som jag har saknat henne. Skulle liksom vara borta i en månad. Pyttsan!

Skola idag, gick väl som vanligt. Jävligt nöjd med min curler-docka på morgonen. Min gesällfrilla är klar, så nööööjd! Frida blir en utmärkt modell! Kultur- och stilhistorian ska man ju inte ens nämna. En grupp gjorde sin redovisning, vi andra inte! Jag var iochförsig klar med mitt, men eftersom det är ett grupparbete, så måste båda parter vara klara. Vi tar redovisningen efter lovet istället!

Fick en klippning ikväll. Kusin Fredrik var över och fick en snygg, vanlig herrklippning. Jag gillar att klippa herrar. Inga konstigheter liksom!



Daughtry i lurarna. Jag längtar till nästa skiva!

19/10-08

Kategori: 2008

Kan inte nån kommentera min blogg litegrann? Bara på skojj sådär liksom?


Förövrigt så vill jag att studiebidraget ska rulla in på kontot snart. Det börjar bli knapert och jag vill införskaffa lite nya stuff! Dock 10 dagar kvar..

Imorgon är det 7-tåget som gäller. Jag hoppas på dubbeltåg.

Och till slut vill jag meddela att mitt satans getingstick mår mycket bättre nu. Efter att ha varit svullen och röd hur länge som helst är det nu bara en liten röd prick kvar. I guess det var där han stack, den jäveln.

Och just det, det blev en 3-0 förlust för Tierpsherrarna idag. Ändå en bra match. Nästa helg tar dem revansch (stavning?) nere i Örkel!

19/10-08

Kategori: 2008

Getingar.. En geting är en liten surrande insekt med gul-svart-randig stjärt, två vingar och ett litet, litet huvud. Den ser nästan ut som ett bi, men den huvudsakliga skillnaden är just den randiga stjärten, och att getingen har en gadd, som den mer än gärna använder då folk kliver på dem på gräsmattan i trädgården. Sommaren 2008 lade man nästan inte märke till getingarna, då dem antagligen var för slöa för att komma fram, eller för att getingmamman (drottningen) var död. Getingarna bor tillsammans som flockdjur...
 







...OCH DÄRFÖR KAN JAG INTE FÖRSTÅ VARFÖR ETT AV DEM JÄVLA DJUREN SATT I MIN MORGONROCK IMORSE NÄR JAG SKULLE ÄTA FRUKOST OCH STACK MIG I MAGEN!!!!

Som ni förstår var min morgon inte så väldigt rolig.. Tur iallafall att Tierp är i final i Svenska Cupen, och det är i Aspenhallen jag tänkte spendera min dag och hejja fram grabbarna! Jag hoppas att Lisa dyker upp och gör mig sällskap!

Senare ikväll ska jag göra klart Kultur- och stilhistorian...

18/10-08

Kategori: 2008

Vinst med 3-1 i set! Min älskling spelade klockrent och imorn är det final!

17/10-08

Kategori: 2008

Praktik-dag idag! Dagen gick förvånansvärt fort faktiskt. Kanske för att jag städade deras produktskåp ända fram till lunch. Fyfan hur det såg ut!! Kunden som jag skulle ha haft hade ringt och avbokat i veckan, så där fick jag bara för att jag  var extra tidig imorse.

Drömde förresten en asläskig och konstig dröm. Personer som jag minst av allt har tänkt på sista tiden var med, och hej fadderuttan. Usch, det vill jag inte vara med om igen!

Nu har vi ätit mat. Ska kila ner och vara social med mamma ett tag innan Idol tänkte jag!

So long så länge!

16/10-08

Kategori: 2008

Kundpass idag. Skulle ha haft två kunder, men det blev bara en. Lilla tanten somnade när jag rullade spolar på henne. Hon är så söt, och dessutom bidrog hon med två hela kronor till våran kaffekassa.

Skedde en mindre olycka på femte våningen idag.. Jag hade ut alla pinnar i spolrummet!!!! Kan ni tänka er vilket katastrof det är? Jag fick nästa panik och var tvungen att ropa på Mickis efter hjälp! xD

Har haft kund här ikväll. Hon åkte för lite mer än en halvtimme sen. Nu sitter jag här och ska snart kämpa mig igenom lite plugg. Kultur-och stilhistoria. Måste bara säga att det är världens sämsta ämne, och vi har världens sämsta lärare... Sug ***!!!

Min babe är och spelar vänskapsmatch mot Sollentuna, i Sollentuna.. Så jag får gå och lägga mig själv idag.
Usch, jag känner att idag är inte den bästa dagen faktiskt..

Och imorn är det pratik. Säger som Mich. Den här veckan har gått jäkligt fort.

Puss och godnatt!

15/10-08

Kategori: 2008

Den här veckan är stressig, jobbig, tröttsam och går alldeles för fort. Jag gillar ju i och för sig när tiden går fort, men den här veckan är det så mycket att göra att jag inte ens hinner hälften. Jag skulle behöva 48-timmars-dygn den här veckan. Ikväll, nu, efter att jag kommit hem från Uppsala efter en trevlig kväll med Rafaels so called bortglömda släkting så skulle jag ha skrivit Kultur-och Stilhistoria.. Jag skiter i det. Jag bad Sara skicka allting istället så att jag kan fylla på med det dem har missat, lägga till några bilder och sen skicka tillbaka typ på söndag. Jag orkar verkligen inte bry mig just idag. Det finns tid i helgen som tur är!

Imorn är det full rulle igen. (Kan ju faktiskt plugga lite imorn bitti) Kundpass i skolan och sen kund hemma. Det blir plugga efter morgondagens kund också.

Björn Axén-visning igårkväll med Peter och Johan! Så himla ruggigt bra alltså! Klockrena herrar! Kanske kommer upp någon suddig bild nån gång. Min kamera har ballat ur totalt. Less! Aja. Satans bra var visningen iallafall och jag går gärna på fler!!

Nu ska jag tvätta bort sminket och sova! Godnatt!

13/10-08

Kategori: 2008

Kick-Off idag. Det var faktiskt riktigt roligt första halvan, den andra var lite småseg. Jag fick prata också, men det gick bra. Jag tror inte jag gjorde bort mig..

Blev en lång dag. Upp halv 6 och hem 6.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt låång dusch! Jag har inte så mycket annat på hjärtat just nu.
Hejs!

12/10-08

Kategori: 2008

Hahah, mamma drog nyss en klockren kommentar: " Ååh, klockan åtta är det 'Mamma söker fru'".
Jag tror att mamma blandade ihop två program där va? :-P

Idag har jag skrivit min del av affärsplanen. Det blev bra. Jag ska även skriva om våran målsättning, men för att kunna göra det så behövs ju dem andras talan också, så ringer dem inte från Karl-Johan Gårdarna i morgon eller på tisdag så får vi ta och prata om det på onsdag.

Veckan som kommer ser förövrigt ganska packad ut.
Måndag: Skola och Kick-Off till ca. 17.30.
Tisdag: Skola 12.30-15.30, därefter Björn Axén-visning på Hotell Gillet mellan 19 och 21.
Onsdag: Skola 12.50-14.05, därefter bowling med Rafaels "nya" släkting i Uppsala.
Torsdag: Skola 12.30-16.00, därefter två kunder hemma.
Fredag: APU 9.00-18.00.

Därimellan tänkte jag då trycka in tid med företaget och eventuellt plugga och träna lite.
Som sagt. Men har man mycket att göra så går tiden fort, och det gillar jag!

12/10-08

Kategori: 2008

Hej alla människor! Jag är glad över 0-0 mot Portugal. Det var framtidens landslag vi såg!

Blev pizza och fotbollstittande hos LM istället för korv och strips och fotbollstittande hos Lisa. Danne var sjuk, så det var liksom ingen idé att åka dit. Men trevligt var det hos LM i vilket fall som helst. Vi åkte vidare till Lena och Tommy, Pauline och Andreas, där mor och far befann sig, och det var trevligt där också. Dem hade en helvild katt som hette Torkel och kom från Östervåla. Inte konstigt att han är lite knäpp om man heter Torkel och kommer från Våla ;D

Idag är det då affärsplan som gäller, men för att kunna skriva nånting överhuvudtaget så behövs frukost i Jennys mage. (Snacka om bortförklaring...) Så det tänkte hon gå och äta nu. Hmm, kanske mannagrynsgröt?

11/10-08

Kategori: 2008

Idag ska jag skriva affärsplan. Mer än så har jag inte planerat..


16.45
Ska över till Lisa ikväll och äta mat och kolla på fotboll. Mamma och pappa ska bort så jag och Rafael ska vara chaufför! Inte har jag skrivit någon affärsplan heller :P Imorn, då jävlar!

10/10-08

Kategori: 2008

Igår var inte min dag. Tur att det känns mycket bättre idag! Har tagit en dusch och tänkte strax gå ner och peta i mig lite frulle. Fast, det gör fortfarande lite ont i magen, på högersida. Vilken sida sitter blindtarmen på? xD

Ledig dag idag. Superskönt! Låg och tänkte lite på det innan jag somnade igår. Jag kanske hade en sån rutten dag igår bara för att jag visste att jag skulle vara ledig idag. Kan det vara så?

Btw Alicia, så drömde jag att jag färgade ditt hår inatt! :D

Dagen ser ut som följer:

* Äta frukost.
* Prova skicka Fröken Julie-arbetet till Johanna igen, det funkade tydligen inte.
* Börja skriva på affärsplanen.
* Klippa Carro och Rosita (tjäna pengar).
* Förhoppningsvis äta nått ruskigt gott ikväll!

14.06.
Det känns redan nu som att punkt nr tre blir flyttad på till imorgon. Imorgon ska VD-jenny ta tag i saken!

9/10-08

Kategori: 2008

Förbered er på gnäll!

1.
Jag har ont som fan i magen.
2. Det är kallt ute.
3. Dagen idag var seg, jobbigt och allmänt pissig.
4. Jag tror jag har feber.
5. Jag måste tvätta håret.
6. Det är långt kvar till studiebidraget.
7. Det blir inget bröllop i Brasilien pga skolavslutning.
8. Vi har alldeles för mycket läxor just nu.
9. Jag är ständigt trött.

Och, till sist:

10.
Mamma köpte ingen marknadsnougat till mig idag.

TYCK SYND OM MIG!!!

7/10-08

Kategori: 2008

Idag har jag haft praktik, som är lika med ledig på fredag! Var för övrigt en ganska så seg dag.. Men kunderna blir snygga i håret iallafall.

Har klippt Kerstin också. Blev ingen kortkort frisyr som jag hade hoppats på, men det blev en rejäl toppning iallafall! Hon blir förmodligen min långhårsmodell till Gesällen. Förhoppningsvis tre klara nu! Nån som vill ställa upp på en permanent eller dylikt så är det bara att höra av sig ;)

Läst lite i Företagspärmen nu efter käket. Så jääädra mycket man ska tänka på när det gäller den här jäkla affärsplanen. Hoppas vi kan komma igång ordentligt imorgon, så kan vi börja köpa hem produkter och börja klippa inom en snar framtid! Vi fick tillskott i gruppen också! Alexander! Det kommer bli ett sjukt kul år känner jag, även om det är grejjer att göra heeela tiden!

Rafael är på träning nu. Det blev ingen träning för mig idag. Fanns inte riktigt tid till det. Imorn antagligen. Får inte glömma att gå till Bowlaget imorn heller. Jag och älskling tänkte bowla tillsammans på fredag eftersom jag är ledig!

Nej, nu ska jag göra nått annat. Puss och kram på er!

5/10-08

Kategori: 2008

Har klippt och gjort två mer partier på min mor nu. Det blev bra. Nu är jag lite hungrig. Har inte ätit sen Brorsans, så jag tänkte gå och koka nudlar nu och sen kolla på Ensam mamma söker. Anette är så jäkla sööt tycker jag! :)

Imorn är det skola. Långhår står på schemat. Det är inte riktigt min starka sida..

Sov gott.

5/10-08

Kategori: 2008

Idag ska Gabriel åka hem.. Jag kan ju inte säga att vi har fått så jättemycket gjort, men vi har iallafall ätit på Max, varit och bowlat och lite annat smått och gott. Vi spelade Monopol igår kväll. Kan ju säga att jag aldrig vinner på Monopol och inte heller igår. Min pojkvän och hans bror vann varsin gång!

Idag ska vi iväg och äta på Brorsans innan vi åker till Arlanda igen.

Efter det kommer Kerstin hit och klipper sig! Hon sa innan hon åkte Grekland att jag skulle få klippa mycket, så vi får se då! Hon blir nog skitsnygg i vilket fall som helst!

Nej, nu ska jag fixa lite, och sen ska vi åka. Skriver ikväll!

4/10-08

Kategori: 2008

Igår var det fredag och praktik. För min del blev det en ganska seg dag. Jag gäspade typ 7 miljoner gånger och så fick jag klippa två ungar som hade såhääääääääääääääääääääääääär mycket hår. Anledningen till tröttheten var att vi hämtat Gabriel natten innan på Arlanda, och den trippen satte visst sina spår. Men det var kul att få klippa lite iaf, och morsan deras fick en tid om två veckor. Hoppas det börjar rulla på lite nu!

Denna dagen bjuder på en eftermiddag i Uppsala. Vi tänkte gå och äta på Max och kanske bowla eller nått annat skojj. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och käka frulle.

 

2/10-08

Kategori: 2008

Idag kommer Gabriel hit! Eller snarare inatt. Han landar kvart i tolv på Arlanda. Ska bli kul att ha han här faktiskt.

Ringde nån finsk snubbe till mig nyss, från Rimbo. "Alo?? Aloo?" Jag fattar ingenting! Varför ringer alla fel till mig? Förra veckan var  det en kille som ringde och sökte Sara, jag sa att nej här finns ingen Sara, du har nog kommit fel.. Så tokigt det kan bli!

Idag har jag införskaffat mig ett par nya jeans och en halsduk. Jag blev medlem på Wedins Accent och fick 20% rabatt, för de hade nån medlemsdag! Super! Så nu kommer jag känna mig skitsnygg i mina nya Cheap Monday jeans och min nya halsduk. 400 spänn kostade brallorna, mer än så borde inte ett par jeans kosta enligt mig!!

Jag funderar starkt på en promenad. Det blir inte så mycket träning för mig i veckorna... Ska nog fråga Uffe om man inte kan ändra så jag betalar för ett helt år. Då blir det bara 200 i månaden istället för 250.. Vi får se.

Ja, som sagt, det blir en sväng till Arlanda flygplats idag. Trevligt :-)

1/10-08

Kategori: 2008

Klar med arbetet nu. Har skickat iväg det också. Hoppas bara att hon kan ta emot det, då jag tror att brorsan har ett ganska nytt skrivprogram. Skolans datorer är väl kanske inte direkt uppdaterade. Aja, det visar sig. Blev rätt nöjd med uppsatsen iallafall.

Har hunnit med att städa också. Hängt på facebook typ :P

Skriver kanske nått mer ikväll.

1/10-08

Kategori: 2008

Välkommen oktober! Jag har verkligen sett fram emot ditt kalla, ruggiga och regniga väder!
Jag hoppas verkligen att jag har fel! Jag hoppas på solsken och rosiga kinder. Tänkte även gå att införskaffa mig en mysig halsduk och ett par vantar att förgylla oktober med.

Idag är jag lite olydig och stannar hemma från skolan. Eftersom vi bara skulle sitta på svenskan i en timme och titta på film så tog jag tillfället i akt att vara hemma idag. Vi skulle egentligen ha träffats med företaget, men jag sköt upp det.

Än så länge idag har jag myst med en kopp te framför tv:en. Har bara lite kvar att skriva på uppsatsen som ska skickas in idag, så jag tänkte göra det någongång under dan. Ska även städa det sista som jag inte gjort än. Rafaels brorsa kommer ju hit i morgonkväll, så det är väl bäst att det ser snyggt ut!

Nej, nu ska jag inte skriva mer. Ha det bra!
Jenny