Jenny Gunnarsson

28-12-2011 - Vad hände?

Kategori: 2011

Vad hände här liksom? Blev ett litet uppehåll kan vi väl säga. Så! Nu glömmer vi det!

Julafton har varit, och jag tror nog att den här julaftonen var den bästa någonsin. Mitt hjärta var med, min älskade familj, älskade moster med sin kärlek och kära mormor och morfar. Julklapparna tog aldrig slut, och jag är supernöjd med det jag fick. Tack så hemskt mycket! 

Jobbar lite lät i mellandagarna nu, och sedan tänkte jag vara ledig hela första veckan i januari. Skönt! 

Hoppas alla har haft en helt underbar jul!

8-12-2011 - Handboll.

Kategori: 2011

Hörrni! Det är fredag imorgon! Igen. Galet.

Gårdagskvällen hos Katarina var super! Hon hade gjort två olika sorters cheescakes och bakat en hel massa saker. Dessutom fanns det tårta, med födelsedagsljus! Otroligt trevlig kväll!

Nu sitter jag och tittar på handbolls-VM för damer. Sverige-Kroatien. Det blir tufft för Sverige!

Imorgonkväll ska jag hem till Mikaela och äta middag. Börjar bli nyfiken på vad hon har hittat på för gott!

7-12-2011 - Det är ingen vanlig dag...

Kategori: 2011

... för det är Hattens födelsedag, hurra, hurra, hurra! Grattis Katarina!

Och eftersom Katarina fyller år idag är vi bjudna på födelsedagsfika ikväll klockan 19.00. Det ska bli väldigt mysigt, och dessutom är Hatten en mästare på att baka!

Idag har jag sovmorgon. Haha, sovmorgon för mig är inte att gå upp sent, snarare gå upp i samma tid som vanligt och bara njuta av att ta det lugnt på morgonen och pyssla lite. Vakna! Med the voice på tv:en, en maskin tvätt igång, frukosten intagen och snart tänkte jag plocka ur och i diskmaskinen. Man hinner en hel del om man är uppe i tid helt enkelt! 

Jag ser fram emot lördag. Jag och Matti ska åka och hälsa på hans äldsta syster i Stockholm och ha en liten mini-julafton med hennes familj! Vi åker på förmiddagen, äter lunch tillsammans och sedan ska vi gå ner på Gamla Stan och kika på julmarknaden! Kanske till och med tar med kameran så kan det bli lite bilder i den här bloggen också.

Dessutom ska fredagskvällen bli väldigt schysst också! Mickis bjuder på middag som tack för löshåret som jag satt i på henne för någon helg sedan! Kommer bli gryymt! Idol-final är det ju då också. Spännande.

5-12-2011 - Tidig måndagmorgon.

Kategori: 2011

Femte december. 19 dagar kvar till julafton, och jag har inte köpt en enda julklapp. Skulle gissa att jag och Matti åker och handlar den 23:e. Han har nämnligen inte heller köpt någon julklapp än, vad jag vet iallafall.

Igår var en mysig dag. Madeleine kom hit mitt på dagen. Vi pratade en massa, åt äggmackor och tittade på skidor. Mycket givande må jag säga. Runt halv fyra åkte vi och handlade lite gurka och dip, och sedan åkte vi hem till Madde. Vi knäppte på filmen Inglourious Basterds (galet bra) samtidigt som vi följde volleymatchen (som inte gick något vidare...) på datorn. Därefter spelade vi Bingolotto! I andra spelet höll jag bokstavligt talat på att dö!! Ett nummer kvar på bingofinalen, ett nummer kvar till en volvo, och ett nummer kvar till en valfri vinst värd 10 000 kr. Det var helt galet!! Fyra av de sex första numren hamnade på bingofinalen-raden, så jag trodde verkligen att jag skulle vinna. Men nej... Jävla skit.. Det blev bingo innan något av numren jag behövde ropades ut. Men, som sagt, det var en otroligt skön söndag.

Idag väntar en lång dag på salongen. Får se om jag orkar med gymmet efter jobbet ikväll, jag tänkte ta med mig kläder iallafall.

4-12-2011 - Andra advent.

Kategori: 2011

Söndag och matchdag för killarna. Matti och gänget åkte iväg klockan tio, så jag har varit själv sedan dess. För en gångs skull går tiden långsamt idag.. Kors i taket. Jag väntar på att Katarina ska vakna upp ur sin skönhetssömn så att vi kan ge oss iväg till gymmet. Vi får se när hon väljer att vakna helt enkelt, och om vi pallar gymmet. Det är en massa skidor på tv idag, och det gillar ju jag.

Andra advent idag också, och andra ljuset är tänt.

Katarina ringde. Inget gym idag. Skönt! Då kan jag titta på skidor hela dagen! Dessutom måste jag tvätta lite, och sätta igång diskmaskinen.

3-12-2011 - Ett tag sedan.

Kategori: 2011

Här har det varit dött ett tag. Haft mycket annat i huvudet den senaste veckan, så bloggen har hamnat lite i skymundan. Sen ska jag väl erkänna också att jag fortfarande inte riktigt är inne i bloggvärlden än, det tar lite tid att komma igång ordentligt.

Men vad har hänt då? Ja, första advent har det varit (andra imorgon redan), och vi har julpyntat lite på salongen. Eller ja, vi har julskyltat mest, det finns inte plats för så mycket pynt inne i salongen. Det börjar rulla in mer kunder nu till jul också. Så vill man vara fin i håret till jul och nyår bör man höra av sig snarast!

Min fina älskling har fyllt år också. Han fick Zlatan-boken av mig! Den är tydligen uppskattad då han redan har läst nästan hälften!

Så, igår var det lite folk hemma hos oss och firade lite. Drack några öl och hade det trevligt.

Nu ligger vi och degar i soffan och tittar på sprinten på SVT. Innan tittade vi på Smurfarna! Mysig film! Ikväll blir det nog ett besök hos kära Madeleine och Så mycket bättre!

På återseende.