Jenny Gunnarsson

28/9-10 - It's growing like a fever now.

Kategori: 2010

Jag har ett litet dilemma. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska fortsätta blogga som vanligt här, med alla gamla sparade inlägg och alla bilder, eller radera allt gammalt och börja om. Det finns många foton jag gärna har kvar, som jag har lagt ut på bloggen, men å andra sidan så är det faktiskt gammalt! Jag tycker kanske att det är dags att låta det föregående stanna kvar i mitt minne, och starta om med nya foton och nya minnen. 

Att spara bilderna känns fel. Faktiskt.

Jag har nog bestämt mig.

Eller, så skaffar jag en helt ny blogg, med nytt namn. Då kan jag ha kvar den här, och gå tillbaka och läsa när jag känner för det. Åh, jag är smart!

27/9-10 - With or without you.

Kategori: 2010

Måndag. Det har varit en bra helg. Middag hos Madeleine och Martin i fredags, lugnt på lördag dag, tre-rätters hos Åsa i lördags kväll med en massa vin och härligt sällskap. När jag kom hem i lördags morse, lite halvt rund om fötterna, hade jag sagt till Matti: om inte jag får cola av dig imorgon så flyttar jag hem till Vallby! 

Haha!

I söndags kollade jag på alldeles för många avsnitt av Grey's. Har lånat säsong 5! 

Sitter här nu med min nära vän Frida och tittar på Idol. Gilla!

Dessutom har jag klippt lugg igen! Mest för att täcka det enorma berget jag har i pannan just för tillfället... Bild kanske kommer, om ni har tur. 


24/9-10 - Helg!

Kategori: 2010

Äntligen helg! Har varit en kul dag på jobbet. Mycket att göra, så tiden har rusat iväg!

Ikväll ska jag och Matti blir bjudna på middag hos Madeleine och Martin. Det blir bra! Ska till Madeleine alldeles strax, måste bara hälsa på moster på Preem först, fylla telefonen med cash. Så ska jag ringa Cilla också! 

Puss så länge!

Och btw, idag är det tre månader kvar till julafton!!

21/9-10 - Livet är för kort för att inte levas fullt ut.

Kategori: 2010

Ännu en dag på jobbet. Ännu en gång är livet så fruktansvärt orättvist. Igår kväll blev en 12-årig pojke på cykel påkörd av en omkörande lastbil på en 70-väg i Karlholm. Pojken avled. Omkörande lastbil på en 70-väg. Ni hör hur fel det låter. När ska människor lära sig att man kommer fram precis lite fort om man kör lagligt fort? Jag blir bara så irriterad.

20/9-10 - BL.

Kategori: 2010

Måndagar är en av de bättre tv-dagarna enligt mig. 2x Biggest Loser tackar man inte nej till!

Imorse glömde jag min telefon hemma. För första gången på snart 5 månader glömde jag mobiltelefonen hemma. I vanliga fall sitter jag och smsar när jag inte har något bättre för mig, och idag gick ju inte det. Halv fyra lämnade jag salongen och cyklade till Moniques. Köpte ett par beigea (?) leggings (svarta blir för tråkigt i längden..) och ett par bruna byxor (tro det eller ej). Satte mig därefter på cykeln och cyklade hem, spänd av förväntan på hur många olästa sms jag skulle ha när jag klev in genom dörren, kanske eventuellt också ett missar samtal. Jag näst intill sprang in i lägenheten, tar tag i mobilen, klickar upp den, och inser att jag inte har ett enda förbaskat oläst sms... Inte något missat samtal heller..

Btw så måste någon ha läst mina tankar just nu, för det damp precis ner ett sms!!!
Later!

20/9-10 - So give it to me right.

Kategori: 2010

Ja, vad ska man säga såhär dagen efter valet? Det hade ju kunnat gå bättre...

Inte haft vidare mycket på jobbet idag heller. Det blir så såhär i början (även om jag nu hållit på ett tag), det tar tid att bygga upp en stabil kundkrets, det ska gudarna veta. Däremot är jag fullbokad imorgon, så åt rätt håll går det definitivt! 

Kan kanske passa på: LÅNGHÅRIG?! Ring 0293-719 30 och boka en tid hos mig!

Idag ska jag nog laga mat åt min käresta. Jag är så glad över att han jobbar hemma!

19/9-10 - Valdag.

Kategori: 2010

Sådärja. Nu har man röstat för första gången någonsin. Det var nästan spännande. Jag hoppas att ni har röstat allihopa.

Min älskling har äntligen kommit hem! Förhoppningsvis blir han hemma hur länge som helst.

Och vem vet, jag kanske till och med börjar blogga igen!

Marie; jag ska ordna skype! Du har varit borta länge nu och jag vill höra vad som hänt! (Bloggen blir inte samma sak ;) )

12/9-10 - Bra helg.

Kategori: 2010

Det har varit en bra helg. Igår kom Madde hem till mig. Vi drack vin och pratade strunt och viktiga grejjer ända fram till halv 4. Jag älskar dig vännen!

Idag har jag varit med mamma och pappa till Valbo. Handlade en massa på IKEA och sedan blev det dyrt inne på Kicks också.. Men va tusan, snygg blir man ju (förhoppningsvis..).
Väntar på att älskling ska komma hem nu. Han har varit borta sedan igår. Jag längtar efter en kram!

11/9-10 - 9/11.

Kategori: 2010

För nio år sedan kraschade två flygplan medvetet in i World Trade Center på Manhattan i New York. Men det vet ni redan. Kommer ni ihåg vad ni gjorde den dagen?
Jag kommer ihåg att jag var hemma hos min då bästa vän Ida-Marie. Vi hade som vanligt spökat ut oss och kommit på en löjlig dans till någon värdelös låt. (Kommer fortfarande ihåg dansstegen till Fly on the wings of love, haha!!)
Då kom det på nyheterna. Kommer aldrig att glömma den där dagen för 9 år sedan.
Idag har jag som sagt jobbat. Det gick bra! Nu ska jag cykla iväg till Vegavallen och kika på lite fotboll!
Btw så har Matti lämnat mig för att åka och campa tillsammans med några andra killar. Det blir jag, Madde och vinet ikväll!

10/9-10 - SURPRISE!

Kategori: 2010

Sitter här i min ensamhet och tittar på Idol 2010. För tillfället Danilo, helt sämst.
Men, jobbet går bra. Det är riktigt roligt, och roligast är det när människor kommer tillbaka och är nöjda. Blir liksom som ett litet kvitto på att man förhoppningsvis har valt rätt yrke.
Matti är förövrigt sötast i världen. En vecka har han kvar i Västerås, sen kommer han hem till mig. Och ja, man kan väl i stort sett säga att vi är sambos nu! Jag har fortfarande adressen hos mamma och pappa, men det är lätt fixat.
Jag är kär.
Och nu är det helg igen. Jag tänkte däremot jobba imorgon också. 10-14. Kul att jag är bokad också! Efter jobbet tänkte jag eventuellt cykla upp till Vegavallen och kika på Tierps-damerna. Om jag minns ihåg rätt så hade de match imorgon.
Och eftersom Matti ska iväg och campa imorgon (vilket påhitt...) så tänkte jag styra mig och min cykel vidare till mamma och pappa efter fotbollsmatchen.
Dessutom började mitt nya liv (för hundraelfte gången..) i måndags. Då drog jag upp mitt sommararsle ur sängen halv 7, slängde på mig träningskläder och snörade på mig löparpjuksen och drog en vända. Frågade mig halvvägs runt Högbergsskolan varför i ******* jag inte har tränat i sommar.. Snacka om att slänga mitt och Cillas asbra styrke- och konditionstränande i sopkorgen.. Men men, nu jäklar! Sprang även i onsdags och imorse och förmodligen går det lättare nästa vecka.
Igår var jag faktiskt ledig. Matti skulle till Uppsala och få en liten spruta i axeln, så jag passade på att följa med. Hälsade på Åsa en snabbis inne på Åhléns, jag bjöd min älskling på lunch på Chagall och sen åkte vi ut till Gränby köpcentrum. Köpte en skjorta och ett halsband på Gina Tricot, och det var det enda det blev i klädväg. Sen följde det med lite annat smått och gott hem också.
Hoppas ni är nöjda med mitt spontana och högst flummiga inlägg, nu orkar jag inte mer.
Eller jo! Jag vill slänga iväg en tanke till Marie, min kära vän, som befinner sig på andra sidan jordklotet. Jag hoppas du har det bra! Bada och sola åt mig på Bondi Beach och försök att undvika livräddarna! Jag älskar dig!
Nu är det Pirates of the Caribbean!
Varför går det inte att få mellanrum mellan raderna?!?!?