Jenny Gunnarsson

30/6-09 - Random bilder.

Kategori: 2009

Det har inte hant nagot speciellt har, darfor har det inte hant nagot speciellt i bloggen heller. Men, nu har jag iallafall fatt in lite random bilder pa datorn, som jag tankte dela med mig av.

Btw, sa fylls kontot pa med ytterligare 1050 kronor idag. Jag kanner mig fan rik xD


Processen ar igang. Det kommer ta 3 veckor innan alla tander ar blekta. Vecka 1, bara uppe, vecka 2, bada, vecka 3, bara nere. For-och efterbild kommer om tva veckor (pa overkaken).




Twilight! Superbra (pa engelska)! Converse ALL STAR.




Enkla, svarta pumps.



Varan extremt snygga hyrbil! *host host*



Guitar Hero, djupt koncentrerad!


En dag var vi ute och akte en svang, och kom till den stora sjon. Det akte en stor bat forbi!


That's it for now. Ar det natt speciellt ni vill se? Det finns inte sa mycket att visa direkt.

Nu ska vi aka och ata lunch och ga pa bio. Terminator Salvation. Ha det bra!
Puss och kram!

27/6-09 - Sol...

Kategori: 2009

Jag vill ocksa ha sol och 30 grader.

26/6-09 - Ingen kommentar...

Kategori: 2009

Idag har jag och Rafael varit till hans gamla universitet och kollat lite. Han pratade med lite personer han kande och sa, sen akte vi hem.

Ikvall ska vi ga ut och ata middag och fira att Gabriel kom in pa universitetet.

Annars hander ingenting speciellt har. Antagligen darfor min statistik sjunker for varje dag som gar :P

Mina skavsar ar lite battre. Lilltan ar nog varst. Men det gar over.

Lite avis (eller ganska mycket faktiskt) pa er dar hemma nu, som har sol och supervarmt!!! Jag vill ocksa bli brun! Jaja, far ta det sen nangang, typ i host kanske :)

Den har veckan har iallafall gatt superfort. Det sager bara vipps sa ar jag hemma igen!
Puss och kram!

25/6-09 - Rest in Peace, King of Pop!

Kategori: 2009

25/6-09 - Anglar och Demoner!

Kategori: 2009

Det blev bio idag istallet, mitt pa dan. Anglar och Demoner, som jag har redan har sett en gang, men det gjorde ingenting. Den ar bra! Att se pa bio har av valdigt billigt!!!! 9 reais per person, 36 kronor. Det kallar jag billigt! :)

Faktiskt sa borjar jag fa lite hemlangtan.. Inte sa att jag saknar ihjal mig, men lite sadar lagom liksom. Typ, min egna sang, att inte behova vara uppmarksam hela tiden nar man ar ute. Lite sanna smasaker.

Ikvall ska jag prata med Marie pa Skype. Sist gick det at pipan da jag inte kunde hora henne, men hon kunde hora mig. Hoppas det fungerar den har gangen!

Rafael akte precis ivag pa traning och kommer hem om typ tre timmar. Vad det galler min egen traning sa har jag lagt den pa hyllan...

Ha det bra!
Puss och kram!

24/6-09 - Skavsar......

Kategori: 2009

Idag var jag och Rafael till det storsta shoppingcentrumet har. Jag kopte ett par pumps for ca 280 kr. Inte for dyrt och inte svinbilligt heller. Dessutom tankte jag inviga mina nya Converse och sitter nu har med varldens skavsar pa halarna och pa hogra lilltan.. Kul.. Aja, det laker.

Ja Eva, jag vet att mamma och pappa ska folja med er till Norge! Ni kommer fa det skitroligt! Du och pappa far ta det valdigt lugnt pa kryckorna bara ;) Ni far bilda en kryck-klubb!

Annars hander inte sa mycket. Det ar ratt skapligt vader har idag, runt 15 grader och mestadels sol.
Ikvall blir det iallafall bio. Anglar och Demoner, eller Transformers 2! Den som lever fa se!

Nu ska jag gora Rafael sallskap i soffan med min Twilight. Bra bok!
Puss och kram!

23/6-09 - En liten shoppingtur!

Kategori: 2009

Jag och Rafael akte som sagt ivag till en superstort shoppingcentrum idag. Dock kopte jag bara ett par Converse All Star-skor och Twilight-boken av Stephenie Meyer pa engelska. Bild pa skorna kommer sen!

Dessutom kom jag och Rafael pa att det ar billigare an vad jag har trott har. Rafael sa i borjan att 1 reais ar 6 kronor, men det stammer inte. Utan 1 reais ligger pa strax under 4 kronor. Skorna jag kopte kostade da under 400 svenska, och boken typ 90 kr. Jag har sett att boken kostar minst 150 i Sverige. Jag kanske borde passa pa att kopa resten av bockerna har ocksa?

Sag ett par Calvin Klein-jeans for ungefar 1200 kr. Ar det billigt i jamforselse med Sverige?! Jag har ingen aning, eftersom jag aldrig koper dyra jeans xD Jag tycker det later billigt iallafall. Jag kanske far ta och fraga Blondinbella!

Btw, vilka ar ni som laser? Kommentera garna med ditt namn! Ar kul att veta vilka som laser.

Ha det bra allesammans! Nu ska jag nog borja lasa min nya bok!
Puss och kram!

23/6-09 - 1 ar och 8 manader!

Kategori: 2009

(Det har inlagget skulle ha blivit publicerat 00.35 lokal tid har)

I Sverige ligger alla och sover just nu. Har ar klockan halv 1 och jag har fortfarande inte gatt och lagt mig an. Tankte dock gora det efter detta inlagg.

Som sagt, den 23;e idag och jag och Rafael firar 1 ar och 8 manader! Helt sjukt vad tiden gar fort! Alskar karln sjukt mycket. Och enligt mig blir han bara snyggare for varje dag som gar! <3



Och den dar tandskenan jag gjorde tidigare far jag inte forran om typ en vecka. Men det gor ingenting.

Ha det bra!
Puss och kram!

NU! Tankte dra ivag i varan nyhyrda bil och shoppa lite! Ar super shoppingsugen!
Later!
Puss och kram!

22/6-09 - Tandlakaren.

Kategori: 2009

Det gick bra hos Leticia. Konstigt egentligen, men jag gillar faktiskt att ligga i tandlakarstolen. Jag slappnar av, trots att det later och grejjas i munnen. Hon tog bort lite tandsten (som jag alltid far...), lite plack, och sen gjorde hon ren alla tanderna ordentligt med typ en slip. Sen gjorde hon avtryck till min skena, och darefter satte hon pa flour. Jag far skenan ikvall eller imorgon, och sen maste jag ha den under natten i tva veckor. Jag betalade bara materialet till blekningen, 120 reais. Det ar lite drygt 700 kronor.


Rafael ar ivag och hyr en bil nu. Skoooont, da ar vi fria att gora vad vi vill! Jag vill aka och shoppa! Vi kanske gor det imorgon. Da ska jag kopa att par fitness-skor och sen ska jag borja trana. Dieten borjade idag ;) Beach 2010, here I come! (xD) Forresten, det blir konstigt nasta ar. 1/1-10. Det ser ju inte riktigt klokt ut. Nar ar du fodd? 10. Hmm, wierd!

Nu ska jag lagga mig och vila. Supertrott!
Puss och kram!

22/6-09 - Bleka tanderna!

Kategori: 2009

Godmorgon! Jag har i stort sett nyss vaknat. Har inte sovit na bra inatt, har hostat och haft mig, och slemproppen som sitter i min hals vill aldrig forsvinna. Sa irriterande!! Far nog sova lite middag senare idag.

Nu ska vi aka ivag och fa tanderna blekta! :D Rafaels kusin Leticia ar tandlakare, och hon ska gora det pa oss! Fast jag tror att vi ska fa en san dar skena som vi ska sova med, med blekmedel i. Sa nu far jag inte dricka saker som har mycket farg, typ rott vin.

Igar kvall var vi ivag och traffade Rafaels volleyboll-kompisar. En av dem spelar tydligen i Brasiliens landslag. Vi at pizza och pratade typ. Nagra av dem kunde bra engelska, sa jag pratade lite med dem. Inte allt for mycket dock. Jag borjar bli van och bara sitta och lyssna :P

Ha det sa bra allihopa!
Puss och kram!

21/6-09 - En lugn dag!

Kategori: 2009

Igar kvall akte vi till en bar i centrum. Det var trevligt. Jag drack dock ingenting och alla tyckte att jag var skittrakig. Men det struntar jag i! Jag hade iallafall trevligt. Vi kom hem halv 4... Lagom trott kan jag lova. Vaknade idag klockan 12! Hade en obehaglig drom ocksa. Den kandes sa jadra verklig.

Idag blir det en vaaaaldigt lugn dag har jag bestamt. Jag tror Rafael ska aka ivag och traffa ett gang kompisar, men jag orkar inte folja med.

Brasilien spelar match mot Italien idag, sa jag tankte kika pa den lite senare.

Och ikvall ska jag prata med Marie!!! Weeei, det kommer latt bli dagens hojdpunkt! Skype ar verkligen ett bra pahitt. Han som kom pa det maste ha framtiden ekonomiskt sakrad.

Hoppas ni hade en trevlig midsommardag igar! Hur var Lovsta?
Ha det superbra!
Puss och kram!

20/6-09 - Page?

Kategori: 2009

Jag funderar starkt pa att klippa en page nar jag kommer hem till Sverige. Klippa av dar uppklippningen slutar, och det ar en bit ner pa nacken. Hinner ju bli en och halv cm till innan jag kommer hem. Jag kommer sakert att angra mig, men just nu vill jag bara bli av med skiten. Sa jadra torrt och slitet.. Finns inte en frisk topp for tillfallet. Utvaxt har jag ocksa, som sakerligen kommer vara grotesk nar jag kommer hem.




Just nu lutar det at att jag kommer hem i slutet pa juli, och inte i borjan pa augusti. Forhoppningsvis vet vi var Rafael ska spela da ocksa. Det finns ett lag som ar intresserade, men an ropar vi inte hej. Meddelar saklart har pa bloggen nar det ar fardigt!

Nu ska jag fixa naglarna. De har vaxt forvanansvart fort pa tva veckor!
Simma lugnt!
Puss och kram!

20/6-09 - Ol...

Kategori: 2009

Igar var vi hem till Leticia (Rafaels kusin) och hennes pojkvan och hade det trevligt. Vi grillade och drack en massa ol... Och jag som inte hade atit nagot sedan klockan 2, blev ganska full pa ett par tre ol kan jag tala om. Idag har jag lite huvvedunk... Men vafan, ar det midsommar sa ar det ;)

Hur var eran midsommar igar?! Tell me please! Vet att manga skulle till Oregrund och parta!

Ikvall antar jag att det allra flesta ska till Lovsta. Ha det superkul! Jag ska nog ta det valdigt lugnt idag. Solen skiner, det ar over 20 grader, sa jag ska nog ut i solen en stund!

Ha det bra!
Puss och kram!

19/6-09 - Glad midsommar! + MASSA BILDER!

Kategori: 2009

Glad midsommar pa er dar hemma! Har ar det en vanlig fredag som sagt. Vi har nyss bestallt hem lunch. Jag valde na kott med ost pa, och sen natt med vit choklad. Jag talar om senare hur det smakar!

BILDER!!!!! Klicka pa dem sma for att gora de storre!



   

   
Det har ar bilder ifran den dar parken vi var till i Brasilia. Ser ni apan? :P Suddig bild men! Det var sa fint dar!








Bilder fran balkongen fran varat hotellrum pa femte vaningen + lilla mig.

   


Lite random bilder fran Brasilia. Tv-tornet bl.a. Rod jord!


Rafael var och golfade en dag. Nojd och glad kan jag lova!


Jag fore brollopet.








Stilig :)


Jag hatar sjalen... Bortse fran den tack ;) Synd att jag inte har nagon bild pa mig och Rafael ihop. Det finns, men inte pa min kamera.




Rafaels mosters man, brudgummen, och Rafael!


Bruden och hennes pappa. Lite suddiga bilder bara.










De korde varianten dar man signar pappren pa brollopet.


Bruden ska ta mat ifran den harliga buffen!


Fejktartan!


Svettiga och ackliga (och forjavla matta) efter ett par timmars dansande!


Rafael, Ariane (bruden), Rodrigo (brudgummen) och Gabriel, Rafaels bror.


Underbart stalle! Superfint vader var det den dagen ocksa!

   







   

Och nu bor vi tillsammans med Rafaels moster och man, men denna lilla krabat:


Hon heter Maya, men lystrar till Busunge :D

Tog fett lang tid att ladda upp alla de har bilderna. Nu far ni vara nojda for ett tag fram over ;)

Men, som sagt. Glad midsommar pa er!!
Puss och kram!

18/6-09 - Fint vader

Kategori: 2009

Idag har det varit fint vader i Porto Alegre. Vaknade 9 idag, tog en dusch och sen akte vi in till centrum for att Rafael och hans bror var tvungen att fixa en massa saker. Vi akte och tittade pa stans duktiga fotbollslags arena. Coolt!

Annars ar allt som vanligt i stort sett. Det finns inte sa mycket att saga. Bilderna ligger pa Gabriels dator, sa jag tankte lana den efter det har inlagget och fa upp bilder. Min blogg ar ju ganska sa vardelos just nu...

Imorgon ar det midsommar i Sverige! Har ar det bara en vanlig fredag. Ni far supa lugnt allihopa imorgon.

Vad vill ni veta? Fraga natt. Jag ar ganska tom.
Puss och kram!

16/6-09 - En regnig dag.

Kategori: 2009

Jag antar att dagens vader visar att det verkligen ar vinter har. Det har regnat hela dagen och inte varit mer an 5-10 grader. Tack och lov att det inte snoar pa dessa breddgrader! (Det kan handa, men valdigt sallan!)

Varit en ganska lugn dag. Jag vaknade vid kvart over 9, tog en varm och skon dusch och sedan at jag frukost! Vid 11 akte vi ner till Rafaels mosters gym och var dar en stund. At lunch och sedan akte vi hem till huset igen. Jag, Rafael och Gabriel har legat och kollat pa film nu, Turistas. Acklig film...

Bilderna har kommit sa langt som till Gabriels dator nu. Vi far se nar de kommer. Jag lovar ingenting, for ni ser ju hur det gick..

Inte har jag kopt nagon adapter heller.. Vi far se om jag nagonsin kommer kunna platta haret har. Det vore ju ganska bra att lata bli.

Nu vantar jag pa att fa prata med Marie over Skype!!

Och mamma, vi far se nar jag ringer hem. Jag har ingen aning om hur mycket det kostar! Annars kan du ju forsoka dig pa Skype ocksa! Halsa dom hemma iallafall! Bara 1 och en halv manad kvar nu ;)

Ha det bra allesammans!
Puss och kram!

15/6-09 - Skype!

Kategori: 2009

Jag laddar ner Skype nu. Vi far se hur det gar!

Bilder kommer senare, hoppas jag!

Puss och kram!

15/6-09 - Porto Alegre!

Kategori: 2009

Igar kvall anlande vi till Porto Alegre! Det verkar vara en fin stad (jag har inte sett ett dugg an, men efter vad alla har sagt sa ska det vara en fin stad!), och vi bor nu hos Rafaels andra moster! De har tva hundar, en svart och en vit, varav den svarta bara ar tva manader!! Jag har arligt talat inte sett nagot sotare i hela mitt liv! Jag ska ta bilder pa den!

Det ar valdigt kallt i huset. Dem har inte installerat nagon varme har, utan har bara AC pa somrarna. Men, ute skiner solen och det kanns valdigt skont genom fonstret iallafall!

Forkyld ar jag som satan ocksa... Det gick inte over som jag trodde att det skulle gora igar. Tararna rann pa planet och nasan ar tappt! Men men, det ar dumt att klaga nar man har det sa bra!

Och igar kvall hande nagot sensationellt!!!! Nar vi kom fram till huset hade karln i huset fixat en soppa med majs i. JAG AT MAJSEN!!!! Haha :P

Lite senare idag ska jag lagga in bilder! Hall till godo :)

Puss och kram!

14/6-09 - En varm dag!

Kategori: 2009

Idag har vi varit pa en liten utflykt till ett stalle dar de hade grill, beachplan och en massa fin utsikt! Det har nog varit 30 grader idag, och jag har fatt lite farg. Kommer dock vara blekfis nar jag kommer hem sen..

Ja, mamma, sms:en har slutat kommit nu. Tack och lov!

Vad det galler forkylningen sa ar den snart borta verkar det som. Far se hur det bli pa kvallen sen, det brukar ju kunna bli varre da.

Nu ar det bara nagra timmar kvar har i Brasilia. 8 ikvall lyfter vi harifran. Och imorgon ska jag forsoka fa upp lite bilder harifran.

Och om bara nagra timmar kommer Otto, Camilla!! :D Ar sa glad for din skull!!

Ha det bra!
Puss och kram!

13/6-09 - Ett litet meddelande..

Kategori: 2009

Ville bara saga sahar pa kvallskvisten i Brasilien (vi har atit middag dar datorn finns) att jag har gatt och blivit forkyld... Nasan ar tappt som tusan och halsen gor lite ont. Jag hoppas det blir battre!

Imorgon ska det ut och flygas igen. Jag ser fram emot att komma till Porto Alegre valdigt mycket nu. Det har varit nagra ganska intensiva dagar har i Brasilia, sa det ska bli skont att slappa lite.

Ha det bra fram till nasta gang jag skriver! Da ska jag forsoka fa upp lite bilder (dock har det inte blivit sa manga an).
Snoriga pussar och kramar!

13/6-09 - Brasilianskt brollop!

Kategori: 2009

Jag har inte haft nagon dator pa tva dagar nu. Bor pa hotell och jag ar for snal for att lagga ut pengar pa internet. Sa, ni far hallas ;)

Men, nu ar vi iallafall hos de vi bodde hos forsta dagarna for att ata lunch, sa da passar jag pa!

Och brollopet var helt fantastiskt!! De gifte sig ute under ett stort trad med massor utav ljus hangandes fran traden. Sa underbart vackert var det! Uppemot 200 personer var dar (inte alls stort enligt Rafael. Men, det ar val ett stort brollop om det ar 200 pers dar?!) och alla partade fram till klockan 2 pa natten. Hade stallet haft oppet langre, hade de garanterat partat fortfarande!

Ceremonin forstod jag som sagt inte ett skit utav, forutom nar dom sa ja till varandra! Men jag hade tarar i ogonen iallafall!

Efter ja-sagandet sa bjods det pa champange och cocktails och vin och whiskey. Jag drack dock bara dem tva forstnamnda, samt vatten. Alla servitorer gick runt och bjod pa massa smatt och gott att ata och fyllde pa glasen hela tiden! Inte forran 11 fick vi ata riktig mat fran buffén (ceremonin borjade klockan 8), men da var jag sa jakla matt, sa jag tog inte sa mycket!  Efter maten var det dans som gallde! Jag tycker att musiken var ganska sa vardelos, mycket aldre musik som inte gick hem hos mig. Jag forsokte fa DJ:en att spela ABBA - Dancing Queen, men han hade tydligen ingen ABBA med sig. Konstig typ det dar.. Aja, vi dansade till klockan 2, och sen var det bums i sang klockan 3.

Angaende min klanning mamma, sa holl den hela kvallen! Tills, vi satt pa bussen hem till hotellet och jag nos tva ganger... Da sprack skiten.. ;P Men, det gar att laga!

Nu blev det ett valdigt langt inlagg det har, men jag tror inte ni klagar ;) Imorgon klockan 8 pa kvallen flyger vi till Porto Alegre, sa det lar inte handa natt har pa bloggen pa ett par dagar igen.

Hoppas allt ar bra dar hemma!
Puss och kram!

11/6-09 - Portugisiska...

Kategori: 2009

Fan vad jag ar trott pa detta sprak nu ;P Eller, sa tokigt ar det faktiskt inte, men nar 20 pers pratar portugisiska samtidigt, och forsoker overrosta varandra, sa blir det javligt jobbigt!

Tacka vet jag svenska! Om nagra dagar ska jag skaffa skype, och da javlar Marie, ska vi snacka svenska sa det ryker om det!

Som sagt, det ar massor av folk har, pga av brollopet. Det suger musten ur mig att inte forsta vad alla sager.. Nasta steg blir nog att lara sig detta sabla sprak.. Sen, nangang.. ;P

Nu ska vi aka till hotellet. Ska bli skont med lite lugn och ro!
Puss och kram!

11/6-09 - Torsdag i Brasilia!

Kategori: 2009

Idag har jag varit sjalv en stund i den stora lagenheten! Rafael, Gabriel och José akte och golfade imorse klockan 7 redan. Galningar!! Resten av folket har varit ute pa promenad och nu ar de och hamtar folk vid flygplatsen. Igar kom Rafaels andra moster med man hit. Pratade lite med de nu pa morgonen!

Igar var vi till en pub typ. Jag drack bara en smirnoff. Jag tycker nog att det var ganska trakigt, eftersom jag inte forstod ett skit av vad de sa. Men, da har man varit till en pub i Brasilien iallafall!

Brasilia:
- Alla hus (lagenheter) star pa pelare. Det finns alltsa ingen som bor pa bottenvaningen. Smart, minskar stoldrisken!
- Jag har inte ett sen enda cykel! Alla kor bil!
- Man har aldrig lyset tant pa bilarna pa dagarna.
- Jorden har ar rod. Jag har fatt forklarat for mig varfor, men jag minns inte.
- Det finns vagar med 6 korfalt!!!
- Man ater frukt till frukost (banan, papaya, vattenmelon, apelsin). Supergott! Varfor gor man inte det oftare i Sverige?
- Sa fort man kommer in i en butik med t.ex klader eller skor, kommer personalen direkt fram och fragar om man vill ha hjalp. Bade drygt och bra.
- Skitdalig service pa pubar och barer. Man far vinka som en tok for att servitoren ska komma.
- Hittills har jag bara kopt ett par flipflops, och de var inte ifran market Havainas. Ska dock kopa ett par sanna!

Idag ska vi aka till hotellet, som jag tror ligger mitt i centrum! Och sa maste jag kopa en adapter. Min fon och plattang fungerar inte utan en san, och jag vill garna se respektabel ut pa brollopet imorgon!

Beratta vad som hander i Sverige?! Jag orkar inte lasa tidningarna pa natet ;)
Puss och kram!

10/6-09 - Onsdag!

Kategori: 2009

Idag ar det annu varmare har an igar! Maste nog vara over 30 grader! Underbart helt enkelt!

Vi har nyss kommit hit igen efter en biltur. Vi har varit och lamnat vin och champagne till stallet som ska servera pa brollopet. Det var sakert 80 flaskor vin och minst 40 flaskor champagne. Eeeh, ja, det blir ett fett brollop. Igar kvall akte vi och kollade pa en fejk-brollopstarta.

Igar akte vi ut till ett naturreservat dar det fanns en stor pool, med minerlvatten. Alltsa, vattnet i poolen kommer ifran marken. Jag badade dock inte. Runt omkring poolen var det skog (typ djungel), och dar hoppade det omkring sma sota apor :D Skitsota! Jag tog kort pa en utav dem!!


Och dar vattnet fran poolen rann ut i backen, stod det en gul skylt som sa att man inte fick ga ut dar, da det fanns stora giftiga ormar. Fy tusan!


Marie, jag ska forsoka mig pa Skype nar vi kommer till Porto Alegre!
Och mamma, kolla din telefon. Jag har fatt 23 likadana meddelanden! Du kanske kan ta bort det skickade eller natt?

Nu haller kokerskan pa att laga lunch. Luktar super!

Jag har inte tagit sa mycket bilder, men jag ska forsoka fa upp dem har nar vi kommer till Porto Alegre!
Ha det super!
Puss och kram!

9/6-09 - Jag bor i lyx!

Kategori: 2009

Arligt talat sa kan jag inte ha det battre! Familjen vi bor oss har en egen staderska och typ, kokerska. Nar vi vaknade halv 12 stod frukosten serverad pa bordet. Det var frukt, brod och juice och oboy och annat. Nu star hon och lagar lunch till oss!! Jag klagar inte ;)

Snacka om att jag inte har direkt koll pa nagonting. Vi ska sova har inatt, och aven imorgon natt, och sen pa torsdag ska vi aka till hotellet. Men, vad gor det med frukost pa bordet ;)

Det ar ca 25 grader och stralande sol har i Brasilia idag! Vi far se om vi gor nagra storre utsvangningar idag. Kanske senare isafall.

Ha det bra!
Puss och kram!

8/6-09 - I Brasilien!

Kategori: 2009

Nu ar det redan den nionde i Sverige, men, har i Brasilien ar klockan bara tjugo over 8.

Jag hade tydligen missat en detalj vad det gallde flygningen hit. Vi mellanlandade i Portugal innan vi kom hit xD Tank sa tokigt det kan bli!

Borjade resa klockan 2 engelsk tid imorse. 6.00 skulle planet ha gatt till Portugal, men vi blev dock forsenade ca 40 minuter och fick skynda oss till nasta flyg. Planet fran Portugal blev ocksa lite forsenat, eftersom det var en del som skulle vidare tillsammans med oss.

Kom fram till Brasilien 8 svensk tid, 4 har. Har med andra ord blivit en del resande idag! Flygturen over Atlanten tog 9 och en halv timme. Maste saga att det var lite laskigt att flyga istort sett rakt over samma stalle som planet fran Brasilien till Paris kraschade pa haromdagen. Men, som ni marker, sa overlevde vi ;) Dock forsvann en av Gabriels vaskor pa vagen mellan Portugal och Brasilien. Den kommer troligtvis pa onsdag!

Inatt ska vi sova hos Rafaels moster och kusiner. Det ar en av kusinerna som ska gifta sig pa fredag. Det blir ett storslaget brollop!! Nu har vi atit hotdogs pa ett lite annorlunda vis jamfort med Sverige. Det smakade sadar ;)

Hoppas ni har det bra allesammans dar hemma!
Puss och kram!

7/6-09 - I London!

Kategori: 2009

Da var jag framme i London! Det gick bra att flyga, dock lite langsamt tyckte jag.. Men, bast att vanja sig kanske. Nasta flygtur blir pa 10-12 timmar...

Var helt underbart att fa traffa min alskling igen!!!! Efter nastan 2 manader ifran varandra, ska vi nu vara tillsammans lika lange, dygnet runt :D

Inatt aker vi harifran redan klockan 2 (3 i Sverige). Planet gar 6. Tur att jag har tva bocker, filmer och minst tva mal mat pa planet!

Nasta gang jag skriver befinner jag mig i Brasilia, Brasilien! Ha det bra sa lange!
Puss och kram!

6/6-09 - Bilder från studenten!

Kategori: 2009

Ett urval av bilder från studenten!



























































Sjukt kul dag helt enkelt. Fler bilder kommer att komma upp på Facebook!




Nu har jag i stort sett packat klart. Började titta på Sverige mot Danmark också, men jag skiter i andra halvlek och lägger upp bilder istället. Måste ju rensa kameran till de följande 2 månaderna!

Det kändes så skönt att prata med älsklingen idag, och att kunna säga; "see you tomorrow baby!". Han kommer naturligtvis och hämtar mig på Heathrow! Så jag längtar!

Detta är mitt sista inlägg i bloggen i Sverige. Kommer självklart att uppdatera så ofta jag kan! Så fort jag har en dator till hands ska ni få veta vad jag sysslar med! Massor av bilder ska jag försöka lägga upp också!

Marie åkte idag! Hoppas du har det bra gumman! Vi hörs såklart av! <3

Nej, ha det bra hörrnini, så ses vi igen i augusti! Jag kommer ha det helt underbart!
Puss och kram!

5/6-09 - Ett datum att minnas!

Kategori: 2009

OJOJOJ VILKEN SJUKT ROLIG DAG!!!! Vi hade den bästa champagnen och det bästa flaket ever!!!!! SÅ JÄVLA KLOCKRENT! Dunkade runt på flaket med egen DJ i cirkus 2½ timme, slog alla andra flak med hästlängder! JAG VILL TA STUDENTEN IGEN!!

Är så jävla glad just nu! Ikväll fortsätter röjet på BJ, då Julia min ängel har fixat biljett åt mig! 8-tåget in, och klockan 9 kliver vi innanför portarna på BJ och partar järnet!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!

4/6-09 - Sjung om studentens lyckliga dag!

Kategori: 2009

Imorgon är det dags att sjunga studentsången!! Jag kan dock bara första och sista raden, men det ska nog gå bra! :D

Idag har varit en lugn dag. Åkte till skolan till elva och åt picknick i aulan med klassen. Vi läste upp våra "brev" som vi skrev till lärarna i ettan. Pinsamt ju. Mitt liv bestod av fotboll. Efter det målade jag och Anna vårat plakat inför tågandet till kyrkan! Finfint blev det.

När jag kom hem slingade jag mamma, åt mat, och sen kom kusin och moster och hämtade mig. Bilbingo i Karlholm!!! Men, när vi kom dit fick vi vända pga att det tydligen var strömlöst. Tyckte dock att det lös på bra i fönsterna, men, jag tror karlholmarna är lata.. Såå, det blev ingen bingo.. Åkte hem hit och fikade upp fikat istället!

Sanna (kusin) drog ett skojj citat när de skulle åka hem: "Men titta, kossan står ju innanför staketet!!". Ja, så du menar att kossor står utanför? ;) Haha, roligt roligt.

IMORGON ÄR DET STUDENTEN!!! I can't belive it!

Nu ska jag duscha. Ska upp kvart i 5 imorgon, tvätta håret och fixa. Tåget in till stan klockan 7, cider på tåget, frukost i skolan, champangefrukost vig bryggan, fotografering, kyrkan, betygsutdelning, utspringning klockan 12! och sen blir det flakåkning!!! Kvällen bjuder på BJ. Julia den ängeln har kommit över en biljett till mig!!!

Jag är så lycklig! Äntligen är dagen alla väntar på här!

Och som avslutning på detta extremt långa och luddiga inlägg så måste jag säga grattis till Mikaela som fyller 19 år idag!
Puss och kram!

3/6-09 - Studentskiva!

Kategori: 2009

Ikväll är det dags för Maries studentskiva! 50-tals tema, I like!

Men, innan den så ska vi äta lunch i skolan, tillsammans med våra klassföreståndare. 11.20 börjar den, vilket betyder att jag måste ta 10-tåget.

Så, nu ska jag hoppa in i duschen. Mitt hår är inte allt för fräscht...

Synd också att damerna förlorade igår. På straffar dessutom, surt.
Puss och kram!

2/6-09 - Jag ber till Gud...

Kategori: 2009

... att det är regnfritt på fredag! Molnigt spelar ingen roll, bara det inte regnar!

Ändå kan jag inte låta bli att gå runt och småle för mig själv, trots det hemska vädret. 3 dagar kvar till studenten, 5 dagar kvar till jag får träffa Rafael igen, 6 dagar kvar till vi drar iväg till Brasilien en månad. Livet är fanimej perfekt just nu! Och som jag längtar!

Ikväll ska jag klippa en, kanske två personer, och efter det blir det fotboll med Camilla. Damerna spelar hemma, 1/8-final i Upplands Cupen, dock har jag glömt vilket lag de möter.

Vi delade upp företagspengarna idag. Jag fick 1190 kr. Ganska nöjd :) Och när jag kom hem hade jag fått studentpresent av moster. Blommor, ett kort och pengar. Dessutom fick jag present av mamma och pappa också. En Björn Axén-plattång. Supernöjd!!!

Nu äter jag Geisha. Det är gott!
Puss och kram!

1/6-09 - Nybliven frisör!

Kategori: 2009

Moster hade klickat in på min blogg och påminde mig genast om den lilla textraden under mitt namn på headern. Det stod "blivande frisör" förut, men, som moster sa, så är jag ju faktiskt frisör nu! Så "nybliven frisör" låter ju mycket, mycket bättre! :)

Puss och kram!

1/6-09 - Första juni!

Kategori: 2009

Första juni idag, det är helt underbart väder fortfarande! Hoppas, hoppas, hoppas att det fint väder på fredag!!! Jag blir så ledsen annars! Har iallafall förberett mig lite på en kall dag. Jag köpte en liten kofta idag att ha över klänningen!

Har haft Handels idag, med Åsa! Det var bra information att ha med sig, om jag skulle få för mig att jobba i Sverige nån gång. Man vet ju aldrig.

Nu har jag klippt Kerstin! Det blev super! Imorgon kommer Rosita och blir klippt, och kanske Lasse.

Ikväll ska jag inte göra ett skit. Ska nog skriva en packlista..
Puss och kram!