Jenny Gunnarsson

Ont i fotterna!

Kategori: 2008

Ojojoj, mina fotter mar inte sa bra. Jag och min alskling har gatt idag, hela dagen. 16 511 steg faktiskt, och det motsvarar nastan tva mil och drygt 650 branda kalorier. Det ni!

Nu har jag iallafall sett en liten del av London! Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Big Ben, the Parliament, London Eye (till och med akt) och saklart London Bridge. Och dessutom andra typiska engelska saker, som dubbeldackarna och dem roda telefonkioskerna. 

Men det ar vart att ha ont i fotterna nar man far se sa himla mycket! Att sta i London Eye och inte se vart staden slutar, det ar fan coolt. Ni fattar inte hur stort London ar!! Vi tycker att Stockholm ar relativt stort. Haha, Sverige har 9 miljoner invanare, bara London har typ 15 miljoner. Det ar lojligt stort.

Okej, ni far ett litet urval av bilder har!

                   
 
       


And finally!

124963-32


Mer bilder kommer pa bilddagboken sa smaningom, bade fran idag och fran igar.

Puss och kram, och sov gott.

Brasilien - Sverige pa Emirates Stadium!

Kategori: 2008

Inte lite maktigt! Herregud, det dar gor jag garna igen! Okej, matchen var val kanske inte den allra basta, men det ar anda en upplevelse for livet. Tycker att Sverige hade dom basta chanserna, sett till hela matchen. Brasilien var val mest dar for att visa upp sig antar jag. Synd att forsvaret och Shaaban ska sjabbla till det, sa Pato kan gora det enda malet.

60,021 pers. Tank er nar alla dom ska ut darifran. Hela Arsenal var overproppat med folk, och tunnelbanan ska man ju inte prata om.

Blev lite shopping har i stora London idag, fore matchen! Ett par nya fotbollsdojjor. Ratt schyssta faktiskt, F30, Adidas. Aven en Sverige-t-shirt och en liten hatt inforskaffades till matchen.

Nej, jag kanske aterkommer imorgon. Da blir det centrum igen, med lite mer shopping om jag har tur.

Puss och kram gott folk. Rafa halsar ;) Vi ses pa lordag.

Elfte mars 2008.

Kategori: 2008

Och här sitter jag. Plugg står på schemat, det går så bra just för tillfället (not). Jag hatar religion.

Lovade mig själv igår att vara klar till klockan 12, så man kan göra något annat än att plugga på sin lediga dag, men det lär ju inte ske om jag inte tar tag i grejjerna snart. Har skrivit 3 rader av två sidor.

Huvudet vill och kan, men kroppen inte. Vad är fel?