Jenny Gunnarsson

28/2-10 - Run with the angels.

Kategori: 2010

Igår kväll var supermysig. Vi åt tacogratäng till middag, tittade på Melodifestivalen (bra bidrag gick vidare tycker jag) och avslutade kvällen med marängswiss (hur nu det stavas).

Idag är det sista dagen i februari. Jag älskar när det blir en ny månad. Förhoppningsvis blir den kommande veckan bra med många positiva besked. Dessutom hoppas jag på plusgrader och solsken.

Senare idag ska jag till moster och vara där till imorgon. Helt själv. Skönt!

27/2-10 - Haha.

Kategori: 2010

Haha, jag hittade en gammal webcamera här hemma! Finurlig sak det där!



Om en kvart åker jag till Josefin! God mat, vin och melodifestival. Can't be any better.

27/2-10 - OS-GULD!

Kategori: 2010

Det blev ett OS-guld till inatt! Curlingdamerna vann finalen mot Canada. Jag började titta på matchen, men var alldeles för trött.

Ikväll ska jag hem till fina Josefin med fina Frida, äta god mat och titta på Melodifestivalen. En riktig myslördag helt enkelt!

26/2-10 - Stolt ägare!!

Kategori: 2010

Slingorna på Malin blev super, och timmen på gymmet gick bra. Camillas hår blev också bra! Från att ha varit mörkbrun är hon nu ljusbrunkopprig med massa ljusa slingor. Finfint!

Dessutom har jag fått årets present!




Jag antar att ni känner igen min nya, ascoola och supersköna mössa?! Så jäkla nöjd!

26/2-10 - Take me away.

Kategori: 2010

Fytusan vad tidigt... Gick upp redan klockan 7 idag! Malin vill ha slingor i håret nu på förmiddagen, klart jag ställer upp!

Blir en fullpackad dag idag för ovanligheternas skull. Ska som sagt göra slingor nu på morgonen, sen blir det en timme på gymmet och därefter ska Camilla bli fin i håret. Det kommer ta lite tid. Måste avfärga och grejja, men det är kul, så det gör inget!

Igår var jag med Matti. Vi (eller okej, Matti) lagade mat och sen åt vi. Madde och Louise kom förbi, så vi spelade lite kort och hejjade på svenskar i OS. Blev kvar och kollade på bronsmatchen mellan Sverige och Finland i damhockeyn. Det var ganska kul, ända till Finland vann på övertid... Matti (finnen) var nöjd.


25/2-10 - Varmvatten på snön.

Kategori: 2010

Nyduschad och fräsch. Ska smörja in hela mig och sen göra lite lunch. Får se vad kylskåpet har att erbjuda en dag som denna.

Solen lyser genom molntäcket idag.. Den skiner inte så mycket med andra ord. Och inga plusgrader är det heller.. Gick med i en grupp på Facebook som hette något i stil med: "Den 1 mars häller alla varmvatten på snön!!". Det ska jag banne mig göra också!

25/2-10 - Gym.

Kategori: 2010

Gymmet med Cilla om drygt en timme. Idag blir det ben. Ska grisa som fan har jag tänkt.

24/2-10 - OS-GULD!

Kategori: 2010

YES!!! Underbara stafett-killar! Utklassning hela vägen, rakt igenom!

24/2-10 - Ride it.

Kategori: 2010

Min pappa och mina bröder är experter på att frysa ut mig och min mamma vid matbordet. Guess with what?! Jo, med en massa tråkigt snack om bilar... Alla tre har ett stort intresse i bilar, och min lillebror jobbar ju som bilmeck. Det är generatorer, topphattar (eller nått), kolvar, kamremmar och gud vet allt. Jag fattar inte ett skit.. Framför allt nu när pappa är hemma från jobbet i några veckor så är det extremt mycket snack. Så för att inte trötta ut mina öron totalt så har jag de senaste veckorna ätit min middag på fem minuter.


24/2-10 - Sunshine.

Kategori: 2010

Solen skiner!

Dock är det minusgrader ute. Mamma sa att det ska bli plusgrader imorgon, och är det det (och solsken såklart) ska jag vara ute hela dagen och höra hur det droppar från taken. Sinnes vad jag blir lycklig av solen.

Btw, kaffe är gott.

23/2-10 - Miss Fatty Fatty.

Kategori: 2010

Åkte till mormor och solade en stund nu på eftermiddagen. Det syns ganska bra nu faktiskt, iallafall på magen. Min mage har en tendens att bli förbannat brun, och jag har länge funderat på om det är för att jag har en massa fett på magen. Att fettet liksom suger åt sig mer än vad resten av kroppen gör. Måste fråga hjärnkontoret..

23/2-10 - New Moon.

Kategori: 2010

Varit på gymmet med Cilla. Jag blev lite illamående i slutet. Tror det berodde på att jag körde lite för hårt på rullbandet. Men va tusan! Roligt var det iallafall och Cilla är bäst!

Tagit en skön dusch nu och tänkte sätta mig och läsa New Moon. Det är bra skit.

22/2-10 - Långa nätter.

Kategori: 2010

Ville bara meddela att min köttfärssås var grym! Och så hoppas jag på fin medalj för tjejerna på sprint-stafetten!

22/2-10 - Josie.

Kategori: 2010

Jag kom precis hem efter en mycket mysig dag med Josefin. Vi har tittat på Sommaren med Göran, fikat te och bullar och pratat en massa. Tack för idag vännen!

Idag ska jag göra mat åt familjen. Köttfärssås och spaghetti.

22/2-10 - Weird.

Kategori: 2010

Jag hade flera konstiga drömmar inatt. Sjukt udda. Skulle på någon galamiddag med Frida och Josefin, och mitt i allt skulle vi byta kläder, och jag hade som vanligt ingenting att ta på mig. Sprang runt som en galning och letade kläder. Fick inte veta hur middagen slutade.

Före det drömde jag att det var en massa folk som klättrade upp i höga träd och inte kom ner. Helt plötsligt börjar grenarna gå av och människorna ramlar ner i stora högar.

Dessutom drömde jag att jag satt vid en bar och höll en lapp med ett telefonnummer på. Jag antar att jag var ledsen, för jag knycklade ihop lappen och skulle gå därifrån. Innan jag hann ut genom dörren börjar en gammal rynkig gubbe tafsa på mig, han slängde upp mig på ett bord och försökte kyssa mig. Tur att jag vaknade!

Så, om jag går runt och gäspar idag beror det på att jag hade en kind of rough night..

21/2-10 - Ready for takeoff.

Kategori: 2010

21/2-10 - OS-GULD!

Kategori: 2010

Så fick jag skriva OS-GULD på rubriken igen! Lite kul att jag sov det mesta utav dubbeljakt-loppet igår, men, jag vaknade när det var som mest spännande och då gick det liksom inte att somna om, och tur var väl det. Satan vad kul!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Efter 12 ska vi gå och gratta mina kusinbarn som fyllt 3 och 10, och därefter blir det volleyboll hela dagen. Tänkte titta på damerna idag också faktiskt. Hoppas Camilla är där!

20/2-10 - And I'm loosing control.

Kategori: 2010

Igår kväll var den bästa kvällen på länge. Vinmys, galen dans och en massa tjejsnack med några av världens bästa tjejer.

Nu har jag tittat klart på hela säsong 4 av Grey's också. Fan att det skulle vara så några avsnitt. Jag måste beställa hem den femte!

18/2-10 - Ja men titta.

Kategori: 2010

Gick ju fort det där. Go Anja!

18/2-10 - Skitskytte.

Kategori: 2010

Sorgligt att jag har ledsnat på OS.. När nästa guld (eller medalj över huvudtaget) kommer så lär jag nog tycka att det är kul att titta igen. Så vi får fortsätta hoppas helt enkelt. Hoppet är ju, som vi alla vet, det sista som lämnar människan.

18/2-10 - Håller du mig kvar.

Kategori: 2010

Jag gillar rutiner. Jag och Cilla har en nu, och det är en jäkligt bra rutin tycker jag. Tisdagar och torsdagar, gymmet klockan 10. Dessutom tror jag vi börjar bli ganska starka nu, för det gör inte lika ont efteråt längre. Nästa vecka få vi lägga på mer vikter.

Har ätit lite lunch, duschat och hängt tvätt nu sen jag kom hem. Sotaren har varit här också. Han tyckte vi hade mycket snö på taket för han hittade inte stegen upp till skorstenen. Min halvt invalida pappa fick komma och peka, för jag har som vanligt ingen koll på sånna världsliga saker.

Imorgon ska jag och fina vänner dricka vin.

17/2-10 - Bom bom bom.

Kategori: 2010

Vilken jädra krasch Anja fick till. Usch, jag och mamma mådde dåligt i stort sett hela störtloppet. Roligast var dock tjejen som ramlade 3 sekunder efter starten!

Sprinten nämner vi inte. Synd för Anna bara!

Inatt ska jag försöka hålla mig vaken och se Sverige-Tyskland i hockeyn.

17/2-10 - Felsms.com

Kategori: 2010

Jag dör!

Till:
Mamma
Sms: Jag har big problem nu. Har haft dicken åt vänster i kallingarna hela tiden och nu är den lite sne åt det hållet. Den ser lite ut som en brio tågbanesväng. Hur gör jag den till normalt rak igen.
Svar: Jag har inget riktigt bra svar på det där hjärtat.

Förklaring:  Fatta att jag skickade ett sms om min sneda kuk till min mor. Det är så bizzart så det finns inte. Rodnar när jag tänker på det

/V

http://felsms.com

17/2-10 - Grannie.

Kategori: 2010

Den här dagen har flugit förbi. Åkte till mormor vid halv 12, solade, fikade (drack kaffe igen!), spelade kort, snackade lite skit. Var kvar till 3 ungefär. Min mormor är nog en av de bästa.

Gick hem sen, kom på efter 10 minuters promenad att jag hade glömt mobilen hos mormor, så det var bara att vända och gå och hämta den. Lite extra motion där.

Har tittat lite på Grey's nu. Världsbäst!

Ikväll blir det OS för hela slanten. Hoppas på lite medaljer!

17/2-10 - Juckande katten.

Kategori: 2010


Min katt är äcklig och juckar i min säng.

17/2-10 - Jag har varit där förut.

Kategori: 2010

Satan också... Det snöar och jag hatar det. Hoppas hoppas hoppas att det är det sista som kommer!

Nu på förmiddagen ska jag åka till mormor och lägga mig i hennes solarium. När jag var där i måndags så drack jag faktiskt en kopp kaffe! Kors i taket. Jag försökte lära mig dricka kaffe för några år sedan, men det gick inte så bra. Kanske ska göra ett nytt försök? Att dricka kaffe hos andra kan ju faktiskt vara ganska trevligt.

Tänkte gå hem från mormor och få lite motion.

16/2-10 - OS-GULD!

Kategori: 2010

Åh vad jag älskar Björn Ferry just nu. Skönare grabb får man ju leta efter! En riktig Ferrytale helt enkelt.

16/2-10 - You spin my head.

Kategori: 2010

Idag...

... mår jag bra.
... har jag ätit onyttigt.
... har jag tränat, så det gör inget att jag ätit onyttigt.
... tänkt en massa.
... har jag tittat på OS och blivit besviken.
... fått hem Grey's Anatomy Season 4. Tack mamma <3
... beställt i.d. bareMinerals-make-up för 600 kr.
... är jag allmänt glad.

Och Linda är snygg.

16/2-10 - 1, 2, 3.

Kategori: 2010

Jag hatar när det finns godsaker hemma... Nu har jag tryckt i mig lite kex med bonjuor-ost på. Får vara slut på småätandet snart, och så får morsan ge blanka fan i att köpa hem en massa gott (eller så kan jag helt enkelt skärpa till mig ordentligt).

Ikväll ska jag se finalen i Biggest Loser. Säsong 5 i USA har gått på tv nu i flera veckor, om ni har missat det. Man blir så imponerad av alla som är med, att de lyckas gå ner så enormt mycket i vikt. Jag ser fram emot när det svenska Biggest Loser drar igång senare i år. 

16/2-10 - Fet.

Kategori: 2010

Det är ju för sjutton fettisdagen idag! Det hade jag nästan glömt bort. Men det blir nog ingen semla för mig. En annan dag helt enkelt.

16/2-10 - I am flying.

Kategori: 2010

Hemma från gymmet nu. Klev precis ur duschen. Cilla och jag har lagt till lite konditionsträning på gymmet nu också. Vi kommer vara heta i sommar!

Förövrigt är dagen som vanligt helt oplanerad. Får se vad som händer.

16/2-10 - Hur ska det gå?

Kategori: 2010

Skit också... Stackars Hellner. Men så kan det gå.

Idag fyller Julia 20 år!!! GRATTIS SNYGGING!

Om en timme lite drygt blir det gymmet med Cilla. Jag är på g!

15/2-10 - OS-GULD!

Kategori: 2010

YES!!! Första OS-guldet bärgat! Go Kalla!

15/2-10 - The Hills.

Kategori: 2010

Heidi Montag från The Hills är tydligen förälskad i plastikkirurgi.







Hon gjorde nyligen tio ingrepp på en och samma dag men säger att hon ändå inte är riktigt nöjd.
http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=76877.

Heidi är snygg, men är det värt det?

15/2-10 - I tid och i evighet.

Kategori: 2010

Om exakt 3 månader kan jag gå till Systemet och köpa min egen alkohol. Det ni!

Idag ska jag åka till mormor och sola en stund. Efter det har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Göra lite styrkeövningar här hemma kanske.

14/2-10 - Valentine.

Kategori: 2010

Alla hjärtans dag idag, det har väl ingen missat. Jag tänkte ignorera den med flit.

Kvar hos moster fortfarande. Solen värmer genom fönstret och det droppar ute! Nu hoppas jag att det fortsätter såhär, så kan våren komma snart!

13/2-10 - Om du lämnade mig nu.

Kategori: 2010

Idag fyller mitt kusinbarn 10 år. Gud vad barnen växer.

Är hos moster ikväll, helt själv. Mycket skönt faktiskt. Sitter här och softar, dricker ett glas vin och tar igen missad internet-tid, haha.

Ikväll ska jag följa Helena Jonssons och ACOZ:s väg mot guld och silver. Och titta lite på dam-hockeyn också. OS är bra grejjer.

Ingen har lockat mig som du.

12/2-10 - Bevis.

Kategori: 2010

Ni kommer ihåg min raggningsreplik? Åsa provade den, som jag sa.

Resultatet: http://asaelin.blogspot.com/.

Nästan så jag bör prova den själv.

12/2-10 - Virus.

Kategori: 2010

Vi har virus på våran stationära dator. Går inte att komma in på internet. 

Det är konstigt att vara utan internet. Att vara inne på msn och snoka på runt på Facebook tillhör mina dagliga rutiner. Nu har jag istället fyllt dagarna med träning och mycket läsning. Luftslottet som sprängdes läste jag ut idag. Verkligen en superbra bok och trilogi!

Jag lånar storebrors dator nu, som han snällt har ställt upp hemma hos oss. Klickade upp min blogg och såg att den inte alls ser ut som den gör på våran stationära. Kan ni vara snälla och tala om hur min blogg ser ut från eran dator? Typ storleken på texten osv, om något ser konstigt ut? Isåfall bör jag kanske ändra.

Jaja, den här veckan har jag varit duktig och varit på gymmet hela fyra gånger! Två gånger med Cilla och två gånger själv.

Jag antar att jag återkommer när bror (förhoppningsvis) fått bort allt virus. Ta hand om er!

10/2-10 - Boring.

Kategori: 2010

När man tvättar håret fast man egentligen inte behöver, då har man tråkigt... Tråkigt är precis vad jag har idag (och har med andra ord tvättat håret fast jag inte behövde).. Skulle dessutom behöva klippa mig en snutt också.

Nej, jag ska hämta en skål med jordnötter, lägga mig i sängen, smula ner den och samtidigt läsa. Skojjigt va?! Ha ha..

10/2-10 - När det äntligen är över.

Kategori: 2010

Åsa provade min raggningsreplik igår. Vad resultatet blev har jag ingen aning om än, det visar sig.

Dagen är helt oplanerad. Har fortfarande träningsvärk och är även stel och öm i nacken. Ingen träning idag med andra ord. Ska nog lägga mig i soffan och kolla på Grey's. Jag måste klicka hem säsong fyra snart!



Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks
Dit du vill

När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr

9/2-10 - Let's dance.

Kategori: 2010

Jag kom på en raggningsreplik.

-
Jag har bytt sängkläder, vill du provligga?

 

9/2-10 - I wanna tell the whole world.

Kategori: 2010

Jag och Cilla var tidigt på gymmet idag. Detta har gjort att jag är extremt rastlös just nu... Jag har duschat i lugn och ro, smörjt in mig, ätit en banan och ett äpple, läst Luftslottet som sprängdes en stund, suttit och läst en massa om att starta eget (hjälp!?!), och klockan är bara kvart över två.. Vad tusan ska jag göra nu?!


Sänder en extra tanke till Natalie och hennes nära och kära. Hon skulle ha blivit 19 år idag.

9/2-10 - Want your bad romance.

Kategori: 2010

Träningsvärk.se. Rumpan och låren fick tydligen bra träning igår, för fytusan vad jag har träningsvärk idag. Men, jag gillar't! Mer träningsvärk åt folket!

8/2-10 - Sol, vind och vatten.

Kategori: 2010

Blev så jäkla sugen på kinamat idag! Ringde bästa Frida 17.10, 17.30 satt vi på kina-resturangen! Ganska nöjd faktiskt. Det var dock tänkt att vi skulle gå på det "gamla" kina-stället här i Tierp, men det hade tydligen stängt på måndagar. Men men, god mat blev det iallafall! En hel del snack också, precis som det ska vara.

Imorgon är oplanerad dag, förutom gymmet.

Sommar skulle vara skönt.

8/2-10 - Work it.

Kategori: 2010

Fick skjuts hem av brorsan från gymmet. Blev så illamående. Gick över snabbt tack och lov. Måste äta bättre innan helt enkelt.


Resten av dagen ska jag bara softa.

8/2-10 - Call on me.

Kategori: 2010

Inatt sov jag nästan 11 timmar. Skönt värre.


Haft tidig kund nu på morgonen, snart ska jag iväg till nästa och efter det blir det gymmet en stund. Promenad hem sen.


Dagens problem: Två tofsar, eller två flätor?

7/2-10 - Kvar i nåt jag lämnat.

Kategori: 2010

Då var den här helgen över. Det har varit en bra helg. Träffade Matti med fler i fredags. Åt på Brorsans och sen gick vi till LM och satt där. Taxi hem! Upp tidigt på lördagen för att kolla på kommuncupen. Grattis Tierp och Strömsberg! Efter det åkte jag till moster och hade en mysig lördagkväll. Fick skjuts hem av bror, somnade som en stock och vaknade idag klockan 11. Har färgat och klippt lite idag, och nu har jag precis kommit hem från volleybollen. De förlorade med 3-0 mot Örkelljunga. Inte bra!



So damn beautiful.

4/2-10 - When it breaks my heart.

Kategori: 2010

Idag bjöd jag Frida på eftermiddagsfika. Te, bulla, kakor och glass med chokladsås. Sen fick hon en fin frisyr också!

Imorgon blir det en sväng till Uppsala med Malin. Behöver ha lite grejjer som jag inte får handla, så då tar man med sig någon som får helt enkelt!

När jag kommer hem blir det gymmet, den som vill får följa med!

4/2-10 - Vacker utan spackel.

Kategori: 2010

Haha, gammalt!

4/2-10 - Snow.

Kategori: 2010

Frida är påväg hit. Gilla!

Blev inget gym idag, Cilla var tvungen att jobba. Blir imorgon med Matti förmodligen.

Dessutom öser snön ner. Får skotta sen när Frida har lämnat mig.

3/2-10 - Se där.

Kategori: 2010

Haha, Rebecca sa att det finns ett ställe utanför Hörby som heter Sextorp! Jag blir nästan rädd för det svenska folket nu. Vem kommer på sådana namn?!


- Hej, var bor du?

- I Sextorp, du då?

- Åh va trevligt. Jag bor i Snopptorp!

 

3/2-10 - Mianus.

Kategori: 2010

Det känns som att jag har missat något idag. Det har något att göra med att det är den 3:e februari, men jag kan inte komma på vad det är!! Lite frustrerande.

Storebror:
- Visste du att det finns ett samhälle i USA som heter Mianus?
Jag:
- Hahaha, du skämtar?!
Storebror:
- Nej, det är sant.
Jag:
- HAHAHA!!

Har ingen aning om han talar sanning. Om han gör det så skulle jag inte vilja bo i My Anus iallafall. Fast, det förstårs. Det finns ju ställen i Sverige som heter Trosa, Fittja o.s.v. Jag vet till exempel att ett område kring Eskilstuna heter Snopptorp. Det tar väl ändå priset?!

2/2-10 - Jackie och Patrik.

Kategori: 2010

Jackie och Patrik vann Paradise Hotel. Jag hejjade nog lite på Kristoffer, för han har spelat spelet bäst. Men, jag är samtidigt glad att Jackie och Patrik vann, för Erika gillade jag inte så värst mycket.


(Förresten så hejjade jag nog mest på Kristoffer bara för att han är så snygg)

2/2-10 - Meet me at the hotelroom.

Kategori: 2010

Paradise Hotel-final ikväll. Gilla!

2/2-10 - If I just lay here.

Kategori: 2010

Jag tycker det är skönt att vi är inne i februari månad nu. Den månaden har bara 28 dagar och brukar gå riktigt fort. Och därefter hoppas jag att våren knackar på.

 

2/2-10 - Shots.

Kategori: 2010

Skön timme på gymmet. Mina armar är ganska slut. Jag längtar tills det blir lite lite varmare ute så jag kan börja springa nångång.

Nu ska jag fixa till mina naglar lite och sedan sätta mig och läsa.

2/2-10 - Forget about your boyfriend.

Kategori: 2010

Om en halvtimme kommer Cilla och hämtar mig. Ska bli skönt att gymma idag, det var en hel vecka sedan sist vi var där. Jag har dock tränat lite hemma, men det blir inte samma sak. Mina armar ska få lida idag.

 

1/2-10 - Soul.

Kategori: 2010

Blondinbella har en teori om att man ska äta för själen ibland. Idag har jag verkligen ätit för själen. Två skålar med glass och jordgubbar, och så petade jag i mig lite av pappas Bassetts-blandning också. Igår efter teatern köpte jag dessutom en Geisha chokladkaka. Och snodde några Polly av Frida. Och dagen innan åt jag en massa Cheezballs..

Så, resten av veckan ska jag träna för min kropps skull.

1/2-10 - Kosseramuuu!

Kategori: 2010

Haha, min storebror kom precis innanför dörren.


Storebror:

- Vill du veta nått roligt då?

Jag:

- Vadå?!

Storebror:

- Vi har 4 kossor som springer omkring på gården!!!

Sen helt plötsligt var kossorna ute och sprang på vägen igen, jagad av bonden som äger dem.



Definitivt dagens händelse!