Jenny Gunnarsson

29/9-08

Kategori: 2008

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/19658/jenny?claim=fhyje8kff0k">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Man ska tydligen lägga in den där länken i ett inlägg, så jag gör väl det och ser vad som händer!

Idag fyller min far år, som jag meddelade igår. Eftersom jag och Rafael är så fattiga så bestämde vi oss för att köpa nått tillsammans, och det blev en tröja. Hoppas han gillar den.

Nu har jag anmält UF-företaget till Kick-Offen den 13/10. Fett nervös jag blir alltså. Redan imorgon ska vi "öva" på vårat framträdande inför resten av skolans UF:are, och redan inför den är jag ruggigt nervös. Inte min grej att prata inför fler personer än, typ, 10, samtidigt. Men jag tror nog att det går bra. Vi får ju hålla på i max 5 minuter, så det ska nog inte vara nån större fara.
                  Hoppas jag inte snubblar bara......

Nej, jag tänkte skriva lite mer på arbetet till svenskan. Gör klart imorn!

28/9-08

Kategori: 2008

Jag var tvungen att fixa en lite höstig look på min blogg bara för att!



Jag gick med i nått som kallas bloggkoll.com. Där kan man bevaka dom bloggar man vill. Skitbra!

28/9-08

Kategori: 2008

Efter en dag fyllt av ingenting kan jag nu meddela att jag nästan skrivit en hel sida på arbetet om Fröken Julie som ska mailas in på onsdag. Jag känner mig stolt över mig själv som kanske bara behöver skriva några få rader på tisdagkväll, och inte en hel jädra story. Bra Jenny!

Jag vet inte vad det är med mig och bloggande. Även om jag inte har något att skriva om så går jag ändå inte på det här satans publishme.se (som förövrigt tog bort alla vänner och kontakter), tittar om nån har skrivit en kommentar till mitt senaste inlägg (hur nu nån skulle vilja göra det när det inte står nått vettigt) och trycker på fliken där det står Nytt inlägg. Först idag, en vecka efter att jag uttalat mig om att sluta blogga, kommer jag mig för att skriva igen.

Så, ni får stå ut med mina tomma och tråkiga inlägg, men jag tänkte i vilket fall som helst börja igen.

I morgon fyller min far 51 år. För ett år sen var vi i varma Spanien och hade det mysigt på en 10 dagars lång semester, och firade hans 50 års dag.

Det händer mycket på ett år. Man träffar sin blivande man, man blir myndig, man planerar olika saker, ens far blir halvt invalid. Undrar vad som händer nästkommande år?

21/9-08

Kategori: 2008

Jag funderar starkt på att lägga ner min blogg ett tag och återkomma när jag har något att komma med. För just för tillfället har jag inte det. Man maler på samma saker i varje inlägg. Man skriver vad man har gjort under dagen, vad som kanske händer imorn och lite sånt. Jag menar, hur intressant är det egentligen? Hur intressant är jag? Antagligen inte ett dugg eftersom mina inlägg ser likadana ut för jämnan och att mina sidvisningar inte är sådär fasligt många.

Så, på återseende när lilla jag har nått att skriva.

20/9-08

Kategori: 2008

Idag är det lördag. Hittills idag har jag inte gjort ett skit. Typ läst och läst och läst bara, men annars, ingenting. Tänkte bara knåpa ihop ett inlägg här så ska jag sätta fart med lite städning sen.

Btw så tror jag att träningen som jag planerat in idag, inte blir av. Mamma och pappa tog bilen till stan, och eftersom Rafael inte har nått körkort för tillfället så får jag nöja mig med att inte träna. Det kanske blir en promenad istället.

Igår var en mycket lyckad dag. Efter praktiken drog jag till Lisa. Vi pratade och jag färgade håret på henne, sen hämtade vi Rafael från träningen och sen käkade vi mat. Mycket lyckad kväll! Och lilla Ottilia är ju så grymt söt!!

Ikväll blir det lite party låter det som. Vi får se hur kvällen slutar.

Nej, nu ska jag hitta på nått annat. Typ dammsuga och sånt kul..

18/9-08

Kategori: 2008

Hejsansvejsan i lingonskogen! Idag hade jag en klipp o toning kund som blev jättenöjd, gav mig 20 spänn i dricks och beställde en ny tid hos mig. Känner mig nöjd.

Imorgon är det dags för APU igen.

Helgen ser ut att bli lyckad. Imorn ska vi till Lisa och käka och ha det gött. Tänkte färga håret på kvinnan också. Lördag blir det träning och möjligtvis lite partyparty med nya volleyboll killarna, på söndag träning och lite fotbollstittande. För en gångs skull är helgen lite fullspäckad :)

16/9-08

Kategori: 2008

Tuesday, tuesday, the time is running. Nej, jag vet inte riktigt. Just nu tycker jag tiden kryper fram..

Ska snart iväg till tåget. Nu ropade morsan också. Så jag lär väl kila.

Frida kommer hit idag och fixar håret! Weei, det kommer bli jättekul att träffa henne igen! :D

15/9-08

Kategori: 2008

And here we go again.

Idag har jag väl ingenting att skriva heller egentligen. Kan ju säga att vi fick Ung Företagsamhets-pärmen idag, så nu är jag massa pepp på att börja med UF! 

Så är det någon som vill ha en billig klippning på Linnéskolan by me om några veckor så är det bara att höra av sig :) Ska tillägga att schamponering ingår!


Jag har funderat på lite namn åt vårat fina UF-företag när jag inte haft vidare mycket att göra. Det är jag, Malin och Ida.

Vad sägs om:

Just
Make
It.

?

Jenny, Malin och Ida liksom. Kommentarer?

Btw, I didn't went to the gym today. But my stomach did actually hurt when I came home..

13/9-08

Kategori: 2008

Asså, det är inge kul att skriva blogg längre. Känns som att jag inte har något speciellt att komma med liksom. Det är väl det som är själva grejjen med blogg, att man ska ha nått att skriva?

Rafael ska firas idag i vilket fall som helst. Han fyller år i morgon egentligen, men vi firar idag med paj och tårta och lite presenter :)

Medlem på facebook har jag blivit. Kolla där!

4/9-08

Kategori: 2008

Vad ska man hitta på när man har så mycket ledig tid? Jag menar, vårat schema är ju inte att leka med. Inte för att jag klagar, absolut inte, men det känns som att skolan inte alls är någon skola!

Idag börjar vi iallafall halv ett, och det är kundpass som hägrar. Torsten kommer till mig. Riktigt trevlig gubbe det där :)

Efter skolan blir det hem och byta kläder, sen iväg och träna. Ska försöka köra riktigt hårt idag. Löpningen har inte gått som jag tänkt sista dagarna. Ändring ska ske, och det nu!

Haha, jag var på bilbingo igår med mormor, moster, kusin, kusins fru och en kompis till kusin. Pottan låg på 24 000. Hade ju gärna vunnit den, men icke sa Nicke. Det blev faktiskt 120 spänn back, för det var det som blocken kostade.. Men roligt var det iallafall. Mormor drog bästa kommentaren: "nej men det regnar väl inte?" 15 sek senare: "men gud, jag står ju under tak!" (bakluckan på bilen) xD

Jaja, jag ska hämta posten åt far min. Ha det bra.
Pusshej

1/9-08

Kategori: 2008

Idag har varit en rätt okej dag faktiskt. Började med att bli fönad i håret av Anna, och sedan gjorde jag på henne. Kom underfund med att det är rätt så skojjigt att föna. Det är inte direkt nått man går och gör när man har tid över. Känns bra att lära sig ordentligt hur man gör liksom.

Efter skolan gick jag och köpte lite grejjs på frisörshopen. Blev faktiskt relativt billigt, iallafall i jämförelse med hur räkningen blev då man vad där och köpte saxarna.

Därefter var Mickis och jag på Linnécafét och köpte oss en varsin macka. Magen kurrade så fint, så vi tyckte det var väl på sin plats! ( ;-) )

Nu har jag varit och tränat. Blev ett ganska lugnt pass. Hade inte så mycket tid. Ska byta träningsdag från måndag till söndag. Har inte riktigt tid på måndagar.

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen vila lite. Är ruggigt trött!
Pusshejs