Jenny Gunnarsson

31/8-08

Kategori: 2008

Idag är det sista dagen i augusti! Det tycker jag är jättebra, för om en månad får vi studiebidrag. Shit vad fattig jag känner mig... Får ju faktiskt skylla mig själv eftersom jag inte har jobbat en enda timme på det här sista sommarlovet, men det står jag för :-)

Idag tänkte jag ta i med hårdhandskarna och råstäda på övervåningen. Det börjar likna svinstia!

Men först ska jag äta frukost. See you later!
Puss

30/8-08

Kategori: 2008

God eftermiddag gott folk! Denna dag har gått åt till att göra ingenting. Rafael är borta hela dagen med laget och mamma och pappa åkte bort förut. Jag försökte installera The Sims 2 Arbetsliv, men det gick inge vidare... Man skulle kopiera säkerhetsfiler och massa skit, och jag är inte direkt haj på datorer och andra tekniska saker. Så om nån ville vara så snäll och förklara för lilla Jenny skulle hon bli jätteglad!

Inte har jag nån praktikplats för den delen heller. Victoria sa nej, och likaså tanten i Uppsala.Vi får se vad det blir helt enkelt..

Hej så länge.

23/8-08

Kategori: 2008

Idag har varit en seg dag. Hade ju tänkt träna liksom, men det gick inte som jag tänkt mig. Skippade det helt enkelt. Istället blev det en helvetes masa tv-tittande som vanligt. Tack och lov att OS är över i morgon. Jag orkar inte med det längre.

Kom nyss hem i från grannen. Erik har fyllt 6 år, så vi var där på fika.

Ja, annars händer inte så mycket. Funderar lite på vad man ska hitta på imorgon.. Här hemma finns ju inte nått kul att göra. Får väl städa eller nått..

Har lagt ut bilder på bilddagboken nu! Var god titta!

Hejsvejs.

22/8-08

Kategori: 2008

I'm back on track! Äntligen har datorn kommit hem och internet är kopplat och klart. Nu kanske jag kan ägna lite tid åt den här dumburken istället för tv:en.

Jag kommer knappt ihåg när jag sist skrev i bloggen om jag ska vara ärlig. Typ, i Italien. Nu har jag iallafall kommit hem, lika blek som innan jag åkte. Lite besviken kanske.. Men vafan.

Vi tittade till Rom i några dagar också. Mäktiga platser det finns alltså!

9 augusti var jag och Marie till Zinkensdamm i Sthlm för att beskåda Lars Winnerbäck med band. Tårar kom när Miss Li kom ut och sjöng deras "Om du lämnade mig nu" tillsammans med Lasse!

OS. Vilken besvikelse. Mest synd tycker jag såklart om Susanna Kallur som jag tror med all säkerhet hade knipit guldet. Ara Abrahamian tycker jag bara gjorde rätt när han slängde bronset och stack därifrån! Ta bort brottningen från OS om inte domarna kan skärpa till sig!

Skolan har kommit igång igen. Mycket kommer hända de här året, och jag tror att jag ser fram emot det! Hoppas verkligen att det kommer bli ett roligt år! Att vi har ett bra schema gör ju inte saken sämre direkt! :)

Tänkte lägga ut några väl utvalda bilder från i somras på bilddagboken. Hitta mig där på jennygunnarsson.bilddagboken.se!

Tack och hej!

10/8-08

Kategori: 2008

Hej! Tänkte bara säga att datorn hemma är paj pga åska blixtrar, så jag skriver ett låååångt inlägg när fanskapet kommer tillbaka!

Puss och kram!