Jenny Gunnarsson

18/7-08

Kategori: 2008

Jag ar i Italien! Kan inte saga mer an att vadret ar underbart och jag har blivit lite, lite brun ;)

Som sagt. finns inte sa mycket att saga. Vi aker till Rom pa mandag och flyger hem pa torsdag.

Ska faktiskt bli skont att komma hem snart. Saknar manga nu!

Nej. puss och kram och ha det bra!

11/7-08

Kategori: 2008

Lordag idag! Har inte gjort ett jota idag. Har typ bara varit och storhandlat tills ikvall da det kommer folk hit och ater (igen). Blir massa kott och det gillas! Sattet dom grillar pa ar asgott!

Har precis packat vaskan. Bara for det kanns det som att vi ska aka imorgon, fast det inte ar forran pa mandag morgon..

Ja, annars ar allt bra. Tva veckor har gatt sjukt fort, fortare en jag trodde faktiskt. Pratade med mamma idag igen och allt var bara bra dar hemma. Saknar dom lite faktiskt, men inte sa jag vill aka hem ;)

Nog pratat. Jag skriver nog en sista gang imorgon. Kommer nog inte dyka upp har pa 10 dagar sen, nar vi ar i Italien, for da ska det solas och badas i massor! Jag langtar!!! :D

Puss och kram

10/7-08

Kategori: 2008

Gjorde varldens kap! Jag och baby var ute och gjorde "Forest Gate", dar dom bor. Var in pa ett stalle och kopte en bikini for bara 5 pund! Bada delarna! Och det ar typ 60-65 kronor! fett nojd!

Btw sa kom vi typ vilse! Men det gjorde inte sa mycket. Vi hittade hem till slut :)

Kul Camilla att du horde av dig!

Puss och kram!

10/7-08

Kategori: 2008

Fredag idag. Vi har fortfarande inte kommit pa vad vi ska gora idag, sa vi far val se hur dagen artar sig. Vi har bara idag, imorgon och overmorgon kvar har i London, sen drar vi vidare till Italien! Ska bli harligt med sol och varme och slippa det har regnet..

Mamma berattade igar att grannarna nu bara har tre katter kvar da en av dom hade bruti bakbenet pa flera stallen. Usch, dom som hade sju katter for inte sa lange sen..

Marie, jag ser fram emot att fa ta hit dig! :D

Har fortfarande inte atit frukost idag. Ar grymt hungrig, sa jag ska nog leta i mig nagot.
Hejsan svejsan!

8/7-08

Kategori: 2008

Idag ar det tisdag och vi har varit har i snart en vecka. Tiden gar sa himla fort. Det trakiga ar att det typ regnar varje dag, aven om solen skiner ytterst lite just nu!

Idag ska vi ga pa natt museum (jag har helt glomt bort hur det stavas) som jag inte vet vad det heter, men det blir nog bra!

Pappa ska till sjukhuset idag ocksa for rontgen osv. Hoppas verkligen at det gar bra! Hoppas att jag kommer hem med en kryare pappa :)

Nej, nu are frukos pa g har. Ses och hors!

Och Marie: Sjalvklart! ;)

7/7-08

Kategori: 2008

Nadal vann igar! Woohooo! Jag tycker verkligen att han fortjanade det! Tycker att han spelar en valdigt rolig tennis. Kul att hans vansterarm ar bra mycket storre an den hogra :D

Idag hander ingenting har an sa lange. Rafael och hans pappa ska ga till banken och jag ska ata frukost eller natt. Vi far se om vi gor nagot idag over huvud taget, eller om vi stannar hemma en dag till. Vi vantar pa fint vader sa att vi kan besoka Hyde Park. 
 
Nej, nu vantar frukost. Puss och kram.

6/7-08

Kategori: 2008

Goddagens! Jag har alldeles nyss vaknat. Klockan ar tjugo over elva har. Dromde att jag spelade fotboll igen, efter att inte ha tranat natt pa typ tva manader. Ingen visste att jag skulle spela (match), inte ens Ola, sa nar jag kom dit och han fick reda pa det sa andrade han startelvan och jag fick hoppa in som hogerback. Helt sjukt..

Igar var vi iallafall pa en liten utflykt. Vi akte bat pa River Thames och hoppade av i Greenwich. Vi kikade pa gamla hus osv osv och sen gick vi upp till 0 longitude grejjen. Var ganska kul faktiskt, var bara jakligt trott i benen och varmt som fasen var det! Men det var latt vart det.

Efter att vi kikat klart sa gick vi ner till Greenwich centrum och at lite pa en resturang dar. Sen akte vi hem.

Dom hade lite fest har igar ocksa. Kompisar till familjen kom och at och drack en massa ol. Dom pratade saklart nastan bara portugisiska, sa jag fattade typ ingenting.

Idag blir det en hemmadag. Det regnar och vi tankte titta pa Wimbledon-finalen pa tv. Hoppas att dom kan spela, att det blir uppehall i regnandet. Jag tror jag hejjar lite pa Nadal faktiskt.

                                                                                    Madame Thussaud's
                                    
       

                                                                                              Greenwich
       

4/7-08

Kategori: 2008

Gott folk, jag ar i London! Har varit har sedan i tisdags natt. Efter mycket om och men sa kom vi till slut fram till huset.

Har shoppat lite, typ filmer, ett linne och underklader. Vaxlade pengar idag sa nu kan jag shoppa lite mer.

Maste bara saga, att Marie, du ska folja med till London en dag, det kan jag lova. Du skulle alska att vara har! :)

Idag har vi varit pa Madame Tussaud's. Vi koade i typ en och en halv timme, men in kom vi iallafall. Det var skapligt roligt! Laskigt sa extremt lika waxdockorna ar orginalet!

Nej, jag skriver mer en annan dag  Imorgon far vi se vad vi gor. Greenwich, Hyde Park, eller stanna hemma, vi far se!
Ses och hors. Puss