Jenny Gunnarsson

28/2-09 - Dunderförkyld!!

Kategori: 2009

Jävla skit, jag hatar att vara förkyld. Detta är tacken för att jag förra veckan sa att jag inte varit sjuk på jättelänge...

Iallafall var middagen i Uppsala mycket trevlig! Det bjöds på hemmagjord pizza som smakade utsökt, och sen blev det en del Wii-spelande. Golf var klart roligast! Rafael och jag kom överens om att det är nästa inköp ;)

Imorgon var det tänkt att jag skulle åka 9 mil på skidor, men vi får väl se hur det blir, nu när jag är sjuk. Jag tror jag hoppar det. Iallafall starten! Nej, men imorgon är det ju faktiskt det traditionella Vasaloppet. Vi får se om jag kikar på det. Ska försöka komma upp på Orbitreken om förkylningen inte har blivit värre.

Nej, nu ska sminket av, och sen ska jag hoppa i säng. Är grymt trött..
Puss och kram!

28/2-09 - Middag i Uppsala.

Kategori: 2009

Sista dagen i februari. Tiden verkligen springer fram, och jag är nöjd!

Dessvärre har jag gått och blivit förkyld. Kan det bero på dem 25 minutrarna på Orbitreken igår?! Eller för att jag badade tunna, eller var ute 1½ timme på dagen? Skitsamma, sjuk är jag i vilket fall som helst..

Snart ska jag och Rafael ta tåget in till Uppsala för att äta middag med hans pappas kusin och hans familj. Min karl har lite släkt överallt, och det förvånar mig inte ett dugg att det finns en avkomma i Uppsala också ;) Jag hoppas på supergod mat! Brasilianare har grymt käk!

Besviken på Kalla idag.. Lyssnade inte på intervjun efteråt, but I guess att hon också var bra besviken. Nya tag imorn!

Blev inget Sollentuna imorgon heller. Cilla är inte hemma och jag känner att en tågresa till Sthlm inte riktigt går ihop sig med min ekonomi.. Kommer sitta bänkad framför hotline och hoppas på vinst!

Nej, nu måste vi åka. Ha en bra kväll!
Puss och kram!

27/2-09 -

Kategori: 2009


Min älskling och jag i badet! Ursnygg. jag vet ;)

27/2-09 - Träning och bad!

Kategori: 2009

Stod på Orbitreken i 25 minuter. Rätt nöjd eftersom jag inte har rört på fläsket på minst tre månader.. Det brände bra i låren må jag säga! Tur att SATC är superbra. 25 minuter kändes som 5!

Har nyss ätit mat, som jag lagade btw. Nu ska jag och älskling lägga oss i bubblet en stund! Mysipys.

Inget Let's Dance för mig ikväll med andra ord. Tänkte se reprisen på söndag!
Puss och kram!

27/2-09 - Nu är den här!!

Kategori: 2009

Äntligen har våran Orbitrek Elite kommit hem! Nu ska jag träna som aldrig förr, och jag ska fan inte ge mig. Jag ska vara snyggast på beachen i sommar, det kan jag lova!! Knäppa alla på näsan!


Varit ute en stund nu, det är så härligt väder! Solen skiner och det droppar från taken. Vårkänslorna verkliger spritter i kroppen på mig!

Nu är det skidor på tv, och jag dricker vitt te.
Puss och kram!

27/2-09 - Godmorgon gott folk!

Kategori: 2009

Vaknade tidigt idag, trots att jag kunde sova ända till 9.30. Tro fan det. Men, sånt är livet. Gick iallafall upp och åt frukost, och nu sitter jag här och väntar på Kerstin som kommer vid 10. Har en mugg med grönt te i som jag sörplar ur lite då och då.

Det ser lite molnigt ut ute, men solen håller på att kika igenom. Jag hoppas på plusgrader idag!

Äntligen har studiebidraget kommit också. Första prioritet är att fylla på mobiltelefonen. Man kommer inte långt på 10 kr..
Sen har jag lite andra smågrejjer jag skulle behöva/vill ha.

Jaja, nu ska jag strax borsta tänderna, och sedan sätta saxen i arbete.
Puss och kram!

26/2-09 - Imorgon är jag ledig!

Kategori: 2009

Idag har jag varit på Studio 3 och haft praktik! Var som vanligt. Fixade med produkter, svarade i telefon, tittade på. Tiden gick ändå ganska fort!

Men, imorgon är jag ledig!! Så skönt! Får dock inte sova så länge, men det kan jag klara mig utan. 10.00 kommer Kerstin hit och klipper sig! Så både min sparburk, och kontot kommer fyllas på imorgon! Nöjd!

Hoppas på ruggigt fint väder imorgon. Tidningen lovar solsken, så det är bara att hålla tummarna. Isåfall så tänkte jag tillbringa lite tid ute! Det blir varmt på altanen om solen ligger på och det är vindstilla!

Och Marie, det här kommer gå bra! I promise!

Snart tänkte jag kolla på Halv 8 hos mig. Jag gillar det programmet!
Puss och kram!

25/2-09 - Om jag vore rik...

Kategori: 2009

 
 

Allt från Nelly.com.


Men, nu är jag ju inte rik.. Så jag får drömma vidare ett tag till.

25/2-09 -

Kategori: 2009

Hemma nu, efter några timmar i skolan. Jag tror jag gillar Stolthet & Fördom ganska skarpt faktiskt. Tycker dock synd om Mr Collins. Inte många hästar hemma där inte!

Hann med varm choklad på Café 018 också, innan det var dags att vandra till tåget.

Rafael min älskling bjöd på vita Lindt-kulor när jag kom hem. Det var mycket mums!

Ja, och jag verkar inte ha något vettig att skriva om... Vill bara att tiden ska gå fort nu, så jag kommer ifrån det här nångång.

Någon som vill dela med sig av nått roligt?!
Puss och kram!

25/2-09 - Pride & Prejudice!

Kategori: 2009

Idag ska vi bara titta på film i skolan. Stolthet och fördom. Faktiskt så har jag aldrig sett hela den filmen någongång. Är det en bra film?

Ska ha möte med företaget också, innan lektionen. Vi har världens idé till montern, hoppas bara att det fungerar!

Nej, nu ska jag föna och platta håret litegrand, och käka frulle. Ha en bra dag!
Puss och kram!

24/2-09 - Klar!

Kategori: 2009

Nu är jag klar med designen! Vad tycker ni, ska jag ändra på nått? :)

Btw, bilden på London Bridge har jag tagit själv.

Puss och kram!

24/2-09 - Ursäkta röran...

Kategori: 2009

... men jag bygger om.

24/2-09 - Våga vara egen.

Kategori: 2009

Var nyss in och tittade på vilken monter vi fick! En två-väggs, precis som vi ville! :D Haha, vi hamnade brevid Mickis företag ;D

Känner att det här kommer gå superbra, om vi bara kommer på ett bra sätt att sätta upp våra förbenade väggar på. Nån som har något bra förslag kanske?

Puss och kram!

24/2-09 - Vilken uppståndelse!

Kategori: 2009

Jag syftar självklart på att det är fettisdag idag. Eller har jag missat nått? ;)

Nej, skämt åsido. Varför måste bli ett sånt jäkla pådrag bara för att Victoria har gått och förlovat sig. Dem är väl inte mer än människor, eller? Jaja, skitsamma. Det hör väl till om man har kungablod i sig.

Fettisdag och allt. Elevrådet bjöd på semla idag, mycket uppskattat!

Fick även reda på att jag var bäst i klassen på gesällteorin! 62 p av 64 möjliga! Så, nu vet alla det. Var bara tvungen att skryta lite! :D Nästan full pott på klippterminologin också. Kan säga att det går lite bra nu faktiskt. Så i och med detta tänkte jag tillbringa dagen med att göra absolut ingenting! Det är jag värd.



Puss och kram!

24/2-09 - En fluga.

Kategori: 2009

Godmorgon! Det satt en fluga och surrade i mitt fönster i morse. Betyder det att det är början på vår nu? Isåfall blir jag väldigt glad!

Nu ska jag till skolan. Laaater!
Puss och kram!

23/2-09 - Ojojoj, vilken match!!!

Kategori: 2009

Syftar givetvis på igår, då Linköping kom hit! Killarna vann med 3-0 i set efter en makalöst bra match!! Rafael fick pris som bästa spelare. Jättefina vinglas och en ljuslykta!

Ganska roligt, att så fort det är nånting gratis på g, så dyker man upp. Igår var det nästintill proppat i hallen, p g a gratis inträde! Men det var ett bra tryck! Herregud, så vi svenskar är snåla..

Nu sitter jag och väntar på våfflor, sen ska jag göra klart svenskaarbetet! Känns skönt att det straxt är färdigt. Jag brukar alltid vara ute i sista sekund.

Blev lite förvånad idag när jag fick MVG på en uppgift på kultur- och stilhistorian. Weei! Nu måste jag bara leva upp till det på nästa arbete, som är ganska stort...

Aja, vi hörs och ses! Hoppas eran dag har varit bra!
Puss och kram!

22/2-09 - Uppe med tuppen!

Kategori: 2009

Ja, med tanke på att jag somnade i soffan igår så vaknade jag tidigt idag. Är duktig och sätter mig och pluggar på en gång!

Ska försöka göra klart det mesta utav arbetet idag. Kan man bara göra finliret på måndag eller tisdag!

Ikväll är det volleyboll! Linköping kommer på besök. Det skulle vara bra om våra killar tog en poäng idag, men tanke på att Säter vann igår.. Dessutom är det gratis inträde och kaffe, så kom och titta vettja! Kl. 17.00 i Aspenhallen i Tierp!

Imorgon börjar skolan igen. Faktiskt så tycker jag att det ska bli kul att börja igen! Nu finns det en del att träna på inför gesällen! Föna vågor i sidbena, rulla frisyrriktad permanent, rulla festfrisyr, komma på långhårsfrisyr! Ja, det blir verkligen en hel del att stå i nu till maj, då hela baletten går av stapeln!!

Ingen som har lust att permanenta håret?! Du ska ha kort hår och en sidbena! ;-)

Nej, nu ska jag sätta igång med att skriva här. Hoppas ni får en bra dag!
Puss och kram!

21/2-09 - Tv - och pluggdag.

Kategori: 2009

Hittills idag har jag endast tittat på skidor. Såg först herrarnas masstart i skidskytte. Svenskarna var inte mycket att hänga i granen idag, och bästa placering med en 20:de plats. Tycker ändå att Ekholm gjorde en godkänd insats. Första masstarten och 19 träff. Såg sedan hur Anna-Maria Nilsson sköt bort oss från en möjlig medalj. Skönt ändå att hon sköt en kanonserie i stående sen, men då var det liksom lite försent. Men, en femte plats, inte fy skam tycker jag! Och därefter Charlotte Kallas miss på dubbeljakten. Skitsamma att hon suger på klassist, jag tyckte att hon borde kunnat göra bättre ifrån sig. Men, VM har ju precis börjat, och jag tror att hon tar minst två medaljer!  Anja Pärson har jag inte riktigt koll på, men vann, det gjorde hon inte.

Varsågod, där fick ni en liten överblick hur förmiddagens svenska prestationer har sett ut ;-)

Nu pluggar jag, och det går över förväntan ganska bra. Förhoppningsvis kommer jag bara ha renskrivningen kvar att göra på tisdag, då arbetet ska mejlas!

För tillfället älskling som har tagit tv:en i besittning. Nu hägrar fotboll för fulla muggar. Chelsea leder över Aston Villa med 1-0. Vi får se hur det slutar.
Puss och kram!

20/2-09 - Jag tycker verkligen inte om mig själv ibland...

Kategori: 2009

... och speciellt inte när det handlar om att plugga. Jag önskar att jag kunde vara av samma kaliber som de människor som får sina läxor och gör dem samma dag. Men, det är bara att inse. Har man gjort sina läxor och arbeten i hela sitt 12-13-åriga skolliv, så tror jag att ingenting kan ändra på den saken den sista terminen någonsin.. Jag får bara hoppas på att hjärnan fungerar bättre imorgon...

Men, jag har iallafall försökt plugga idag. Det är väl ändå ett litet plus?

Nu väntar skidor. Jag hoppas på svenska medaljer. Efter det ska jag nog gå ut och sätta mig på altanen och lapa D-vitamin. Solen skiner och vädret är underbart.

Ikväll blir det ett besök hos min kära vän Cilla och hennes Matthias (stavade jag rätt nu? ;) ). Rafael hade köpt ingredienser till hemmagjord pizza. Ska jag äntligen få se hans skills i köket? Jag blir glad om det blir gott!

Som sagt. Skidor. Vi hörs och ses, kära läsare.
Puss och kram!

19/2-09 - Pause..

Kategori: 2009

Ja, jag känner att jag är värd en paus. Har skrivit drygt hälften av första delen! Inte mycket, men mer än nånting. Sitter och gluffsar på Salt Pastiller och vatten. Bra pluggkäk måste jag säga ;)

Vi får väl se om det blir nått mer plugg idag. Känner jag mig själv rätt så blir det inte så. Men, vem vet, jag kanske chockar mig själv!!

Puss och kram!

19/2-09 - Just deal with it!

Kategori: 2009

Just precis, det är bara att sätta igång med pluggandet. Svenskanska vara uppdelad i två, en del med fakta om författarens liv, och den andra ska vara en analys av boken jag har läst. Jag tror jag börjar med den första delen. Vi får se hur det går, jag ska i varje fall ha skrivit hälften av det innan jag ger mig för idag.

Lina har precis varit här och fått lite slingor. Även om utgångsläget inte var så jättebra, så blev det betydligt bättre efter slingorna. Ni känner väl till fenomenet från nästan svart till blond. Det var ett sådant hår vi hade här! Men som sagt, resultatet blev ganska bra, om man jämför med innan. Hon skulle fundera över ljusbruna slingor för att täcka det rosa som kom fram!

Har precis ätit mat, så nu är det bara att sätta fart. Wish me luck people!
Puss och kram!

18/2-09 - P.S. I love you!

Kategori: 2009

Faktiskt så blev jag mycket besviken på den filmen! Man har ju hört så mycket bra om den, att den är jättemysig och gråtvänlig. Visst, jag bölade ett antal gånger, men, jag tror hårt på att de som har sett filmen och tycker den är super, inte har läst boken? Det är iallafall vad jag gissar. Stämmer inte det, var vänlig lämna en kommentar! För boken är hundra gånger bättre!

1. I boken bor de i Dublin, Irland, inte i New York.
2. Hollys föräldrar är lyckligt gifta, ej separerade som i filmen.
3. I filmen äger Hollys mamma en pub, det gör Daniel i boken.
4. I boken har Holly många syskon, varav alla har sin roll. I filmen får vi bara (knappt) lära känna Ciara.
5. De tre vännerna åker på semester till Lanzarote, inte till Irland, som i filmen.
.... Yadiyada, jag kan fortsätta i evigheter!

Så nej, jag föreslår er att antingen läsa boken, eller se filmen, inte både och. Vare sig ni gör det ena först, kommer ni tycka att det andra alternativet är sämre..

Har ni sett filmen, eller läst boken? Vad tycker ni?

Btw, så blev det inget plugga idag, men, som ni ser på min checklista i föregående inlägg, så märker ni att jag ändå hann med en del grejjer! Plugga kommer istället på schemat imorgon!
Puss och kram!

18/2-09 - Check!

Kategori: 2009

* Titta på skidskytte kl. 10 - check!

* Ta en promenad! - check!

* Plugga lite grand.

* Ta med Johan till Hår & Sån't - check!

* Hyra en film - check!


Ni vet med andra ord vad jag har kvar att göra idag... Först tänkte jag föna lite vågor på Johan. Det får bli i snedbena. Rakt framifrån blir inge bra!


Puss och kram!

18/2-09 - Promenix!

Kategori: 2009

Marie drog ut mig på en långpromenad igår! Jag tackar så hjärtligt, behövde verkligen det! Och roligt hade vi under tiden också. Tänk er liksom att åka stjärtlapp nerför Alperna! Någon som har gjort det?! Det var iallafall det vi diskuterade! Och så såg vi en liten mus också, som gömde sig så fint i den vita snön!

Så, jag har fått mersmak måste jag säga! Det blir säkerligen fler promenader nu än innan!

Idag ska jag göra det här:

* Titta på skidskytte kl.10.
* Ta en promenad!
* Plugga lite grand.
* Ta med Johan till Hår & Sån't.
* Hyra en film (P.S I love you. Jag har precis läst boken)

Vad ska ni göra?!

Och dessutom blev jag utmanad av Nathalie att skriva sju sanningar om mig själv, men jag hoppar nog det! ;)
Puss och kram!

17/2-09 - Sportlov!

Kategori: 2009

Nu är det sportlov! Det sista någonsin. Det känns lite vemodigt faktiskt. Tänk er att aldrig mer vara ledig v.8. Ojojoj, lilla Jenny börjar bli vuxen kanske?

Jaja, i vilket fall som helst så inleddes lovet bra. I lördags var det middag hos Helen med Cilla. Innan dess var jag hos Cilla och slingade håret på henne. Jag fixade skjuts till Helen (=ingen träning ;) ) och vi fick jättegod middag med skaldjur och avokado. Det måste jag köpa, ruggigt gott ju. Och nyttigt! Vi tittade lite på Melodifestivalen och hade det mys. Vi tog taxi till Kyrkogatan för att fortsätta vindrickandet med Lina, men hon skulle tydligen sova.... Så istället gick vi hem till Cilla och där bjöds det på rostmackor med ost på. Ringde taxi igen och den dök upp en och en halv timme senare, då jag var lagom genomfrusen, fast jag stod och väntade i trapphuset... Jävla skit alltså! Bums i säng kl. 4..

Igår fyllde kära Julia 19 år! Grattis! Det firades med god mat och efterrätt och mycket skratt. Skojjigt värre med andra ord!
Innan dess hade företaget varit i Enköping och träffat våran rådgivare. Trevliga människor.

Idag har jag inte gjort ett dugg... Tittade på en film på Canal+ imorse. Den handlade i stort sett bara om en äldre kvinna, vars barnbarn var mycket sjuk och behövde åka till Australien för att bli botad. Hon tjänade ihop pengar till resan genom att runka av snoppar genom ett hål i väggen på ett ställe som hette Sexy World i London. Anledningen till att jag såg denna film var att det inte var något som helst annat på tv vid den tiden.. Ända roliga var att jag har kommit upp ur samma Underground-gång som henne. Oxford Circus!

Vilket jävla svammel det här blev känner jag. Tack Marie för att du drar ut mig på promenad senare.
Puss och kram!

14/2-09 - Hos Cilla!

Kategori: 2009

Sitter hemma hos Cilla och tittar på hotline. Det är inget nöje direkt, då Tierp ligger under med 2-0 i set just nu. Det ser dock lite ljusare ut i tredje, de leder med 5-8. Lugi borde vara en lätt match, men tydligen inte.

Jaja, Cilla blev fin i håret iallafall. Hon fick blonda slingor och två partier som blev lite röd-violetta! Har druckit en cider (om nån ville veta) och snart ska vi gå hem till Helen. Jag är hungrig, så det är bäst att hon har gjort något rikigt smaskigt ;)

Ja, vi får väl se när jag kommer hem inatt!
Puss och kram!

14/2-09 - Alla Hjärtans Dag!

Kategori: 2009

Hoppas alla kommer ha en bra Alla Hjärtans Dag. Har ni läst tidigare så vet ni att min älskling nu sitter på ett tåg ner till Lund för att spela match. Men, jag lider inte utav det! Istället ska jag fira dagen till ära i sällskap av de flickvännerna som blev lämnade ensamma hemma idag. Det kommer bli en kanonkväll!

Vaknade till ordentligt klockan 7 när älsklings klocka ringde, och jag har faktiskt inte sovit något mer. Så det känns som att halva dagen redan har gått, fastän klockan inte är mer än 10.40. Nu har jag precis ätit en ägg-frukost! Typ, det godaste som finns!

Tänkte hoppa in i duschen snart och småfixa lite. Vid 16 drar jag iväg till Cilla för färgning av hår och lite sånt, och sen går vi (observera gå) till Helen (som bor på andra sidan Tierp. Jag kommer med andra ord att träna ordentligt idag ;) ) till 19.00, där det vankas god mat, vin och lite Melodifestival. Jag hade tänkt att endast se finalen i år, men se där, jag får nog ändra i beräkningarna!

Blir så glad över att solen skiner och himlen är blå! Synd bara att det ska vara minst -10 och inte +5, som det visar i solen.. Men, ändå glad!

Så, återigen, hoppas att ni får en underbar Alla Hjärtans Dag, med eller utan partner!
Puss och kram!

13/2-09 - Fredag den trettonde!

Kategori: 2009

Har det hänt något läskigt eller hemsk än för er? Inte mig iallafall. Min dag har varit coollugn. Varit på Hår & Sån't, fick tvätta lite hår och så, sen fönade jag lite vågor också. Det gick rätt bra.

Nu har jag och pappa varit och hämtat mamma på jobbet, så nu tänkte jag hjälpa till med maten litegranna.

Ikväll ska jag titta på Let's Dance (som vanligt). Nu när Hasse Aro fick lämna programmet så kan vi väl fortsätta på den vinkeln, alltså att gamla gubbar åker ut. Dags för Carl-Jan att göra det han är bäst på tycker jag. Nämligen dricka vin och andra saker. I Let's Dance har han inte att göra, fast han är charmig..

Nej, nu blir det käkförberedelse!
Puss och kram!

12/2-09 - Gratulations-fika!

Kategori: 2009

Varför smakar fika så otroligt gott hos andra? Liksom, vanlig fika med saft, en vaniljbulle och en kolakaka? Ja, jag vet inte svaret, men gott var det. Det kanske var BOB-saften med päronsmak som gjorde fikat utsökt gott?

Skitsamma, det jag ville säga var att jag nyss kommit hem efter en och en halvtimme hos grannen. Ungarna spelade playstation ungefär hela tiden och de är mer rik än jag. Men, trevligt var det! :)

Fuck off blogg.se... jag hade skrivit mer här, men skitsamma..

12/2-09 - Praktik!

Kategori: 2009

Har varit på praktik idag! En dag till (på Hår & Sån't by the way) imorgon och sen har jag ett härligt sportlov framför mig! Vi får se om det blir härligt, för jag måste nämligen göra ett arbete och börja på ett annat. Hmm... Men, i vilket fall som helst ska det bli skönt med ett sista sportlov. Undrar var jag befinner mig nästa års v.8?

Ikväll ska familjen (jag, mamma och pappa) gå till grannen och gratta ungar. Anton 2 och Simon 9. Vi har inte grattat Anton än som fyllde 2 redan den 19 januari. Men, bättre sent än aldrig, eller hur? Simon däremot fyller inte år förrän först imorgon, så, vi är iallafall ute i god tid vad det gäller honom ;)

På lördag blir det lite myspys och schlagerparty hemma hos Helen (herrlagets tränares fru) med Cilla och Lina. Det blir garanterat roligt! Mamma sa att hon skulle betala taxi hem. Skööönt!

Förövrigt blir det nog inte något Alla Hjärtans Dag-firande för mig och Rafael. Han är inte hemma på lördag, och dessutom brukar dem (från Brasilien) fira Valentine's Day i oktober, fråga mig inte varför. Så, jag antar att vi får hitta på nått annat att fira någon annan dag! :P

Nej, nu måste jag ta på  mig en extra tröja. Svinkallt här ju...
Puss och kram!

11/2-09 - Näst största dagen i mitt liv!

Kategori: 2009

Idag har det varit gesällprov. Ett teoretiskt sådant! Och det faktiskt superbra om jag får säga det själv! Har högst 7 fel, och det känns bra (märk väl att jag tar i när jag säger 7 fel). Som sagt, den nästa största dagen i mitt liv, just nu iallafall. Jag har nog många största - och viktigaste-dagen-i-mitt-liv-dagar kvar att uppleva, och det känns bra.

Får ursäkta för dålig uppdatering. Jag har varit lite off p.g.a min vackra hårfärg... Nu känns det dock bättre, och jag kan börja mitt vanliga blogg-liv igen. Hoppas mina läsare kommer tillbaka ;-)

Ikväll tänker jag fira min näst största dag med att göra ingenting, och absolut INTE plugga!

Så, take care!
Puss och kram!

8/2-09 - Hej, jag är en morot!

Kategori: 2009

Japp. Alla vet väl att man inte ska gå och köpa en hårfärg på Konsum. Det blir liksom inget bra resultat då, och som blivande frisör borde jag om alla veta bättre. Men, icke sa nicke. Min hårbotten är orange... och det är bara mitt fel!

Så, imorgon är det mössa på (jag måste gå och köpa en "bad hair day"-mössa på Rut m.fl), och en tripp till Här.

Nu ska jag fortsätta att gräva ner mig och kolla klart på Beck.
Puss och kram, från morotsskallen!

8/2-09 - Växthuseffekten, global uppvärmning, you name it!

Kategori: 2009

Just för tillfället tror jag att alla experter och forskare och alla de människor som säger att jordens klimat blir varmare, att vi ska få mildare vintrar med mer regn, varmare somrar, LJUGER!!! För hur fan annars kommer det sig att det ligger miljoner ton med snö på backen idag?! Och hur förklarar alla experter att det i England precis har varit det värsta snökaoset på 18 år?! Sån här vinter har det inte varit på år, vad jag kan minnas! USCH!


Snökaos i London.

Tur att jag ska åka till Mickis snart och slinga mitt hår..

Puss och kram, från en irriterad, sommarälskande Jenny!

7/2-09 - Bokad och klar!

Kategori: 2009

Bokade precis min resa till London på påsklovet! Kalaset kostade lite drygt 1500, med SAS. Hade ju kunnat åka med Ryan Air, men palla åka till Västerås liksom. Dessutom skulle det nog ha slutat på ungefär samma summa med alla försäkringar och sånt. Men, jag känner mig nöjd! Äntligen får jag återse min favoritstad!!

Idag har jag inte gjort ett skit.. Legat i soffan och degat hela dagen!

Bestämde med Mickis nyss att jag ska dit och göra nya slingor imorgon! Weei, nu blir det lite liv i håret igen. Har känt mig lite dyster..

Nej, nu ska jag göra nått annat!
Puss och kram!

6/2-09 - Kvällens Let's Dance!

Kategori: 2009

Morgan Alling, bäst som vanligt enligt mig och juryn! Den killen riktigt sprudlar av glädje! Laila gjorde bra ifrån sig (som vanligt också), kanske borde ha fått lite högre poäng om man jämför med vissa andra. Men den som imponerade mest på mig ikväll var Elisabeth Höglund och Tobias. Snacka om "krutmormor"!



  
Bilder från tv4.se.


Kvällens modemiss:
Jessica Almenäs löshår? Vad tänkte hon och hennes stylist med där egentligen? Hon såg ut som en fjortis-pocahontas med syntet-hår!

Puss och kram!

6/2-09 - Helg!

Kategori: 2009

Nu är det helg! Så härligt!

Ikväll ska jag titta på Let's Dance och bara mysa med älskling. Han är ju nästan aldrig hemma på kvällarna, så det gäller att passa på! Imorgon ska jag nog upp och titta på kommuncupen en stund. Får se om jag hittar någon att gå med först. Går jag dit själv kommer jag känna mig malplacerad. Ska nog höra med Lisa, om hon inte ska spela!

Söndag är det volleyboll igen! Vingåker kommer hit, och det blir tufft. Bara att hålla tummarna!

Köpte en t-shirt igår:

Fin va? :-) 199:- dock.. Men det var den värd, eller vad säger ni?

   
Smile, baby smile!


(Känns som att det var ett tag sen jag laddade upp en bild på mig själv, så varsågod! ;) )

Nu ska jag hjälpa min kära mor med maten. Tacos på menyn, mums!
Puss och kram!

6/2-09 - Äntligen fredag!

Kategori: 2009

Det är helt sjukt hur fort veckorna går. De bara springer förbi! Jag tyckte att det var fredag igår ju! Men, jag klagar inte, ju fortare tiden går, desto fortare kan jag flytta härifrån!

Nu ropar mamma att jag ska ta ner fönen och plattången, så jag får väl röra på fläsket antar jag! Skriver nog ikväll, efter Let's Dance! Vem tror ni åker ut ikväll?

Ha en bra dag! Jag ska iväg på praktik om ca en timme!
Puss och kram!

5/2-09 - Fan också...

Kategori: 2009

Rafael & co förlorade matchen mot Säter. 3-2 blev siffrorna. Var tänkt att jag och Cilla skulle åka upp och titta, men stackars Cilla har blivit magsjuk. Så det blev en kväll framför hotline. Jäkla synd!! Aja, en poäng är en poäng och en poäng är bättre än inga poäng alls!

Har varit en rätt okej dag på praktiken. Plockade lite med produkter och hjälpte till med en rakpermanent. Hur ofta görs en sån liksom?! Kul att vara med under en sådan på en människa. I skolan har vi bara gjort på en hårdel, och det är ju inte i närheten i jämförelse med en riktigt person!

Imorgon fick jag lite sovmorgon till klockan 10. Får jag sova lite längre än vanligt! :) Sköönt!

Jag tror att älskling kommer vara ganska pissed när han kommer hem ikväll. Han hatar att förlora...

Sov gott allesammans! Jag svarar och lämnar kommentarer imorgon, det verkar vara lika segt ikväll som i går..
Puss och kram!

4/2-09 - Årets träning!

Kategori: 2009

Läxförhöret gick väl rätt så bra, men sista frågan hade jag inte mycket koll på. Men resultatet blir nog rätt okej ändå!

Efter att vi slutat rusade jag och Frida till tåget för att inte missa 14.19. Vi hann med, efter en spurt på slutet!! Väl i Tierp var jag tvungen att hem och det tog 40 minuter. Så, den här dagen har jag fått min dos av träning för i år! Höhö..

Nej då, sluttränat för mig är det inte. När Crossen kommer hem ska jag träna som aldrig förr. I år ska bikinin sitta snyggare än aldrig förr!

Nu sitter jag och äter en skål med glass. Tyckte att jag var värd det efter en dag av träning. Eller nått! Haha!
Puss och kram!

4/2-09 - Räknar ner.

Kategori: 2009

Är det bara jag, eller är det fler som tycker att februari har gått väldans fort hittills? Redan den fjärde liksom!

Jag räknar ner nu, till ganska mycket saker. Till nästa onsdag, till sportlov, till påsklov, till London, till födelsedag, till gesällen, till studenten, till Brasilien! Både roliga och svåra grejjer, men ack något att räkna ner till!

Idag ska jag skriva läxförhör på svenska-lektionen. Vi får se hur det går. Jag tänker iallafall åka in, något som vissa av mina kamrater inte tänker göra. Fy skäms! ;-)

Men, först och främst, fruskost! Bästa måltiden på hela dagen! Ha en bra dag, jag återkommer ikväll!
Puss och kram!

3/2-09 - Snart godnatt!

Kategori: 2009

Har försökt att svara och att lämna kommentarer nu, men det funkar inte.. Blir så sur när det är segt...

Ikväll har jag bläddrat mellan TV3 och Kanal 5. Vad säger ni, Top Model eller Shear Genius?

På torsdag blir det iallafall volleyboll, Tierp mot Säter, i Säter. Vi får se om Cilla och jag kommer fram ;) Det visar sig! Roadtrip big time blir det!

Nej, sov gott allesammans.
Puss och kram!

3/2-09 - Mässutbildning.

Kategori: 2009

Idag har jag och två andra av mina företagskompanjoner varit på mässutbildning. Jag tyckte väl att det var sådär, de sa inget som man inte redan visste från början! Men jag fick ändå en hel del inspiration till våran egen monter så småningom och jag tror det kommer gå riktigt bra!

Efter utbildningen var det dags för prov i klippteori. Det gick bra! Man kunde bara få högst VG och jag tror att jag fixade till ett sådant.



Nja, jag tänker nog inte sluta äta kött Marie, du vet att jag gillar det ;) Men jag skulle gärna se att transporter och liknande förbättrades överallt! Vad det gäller laboratorie-mössen. Många ser nog helst att dem små djuren sitter inlåsta, då de kan gnaga sönder det mesta ;)

Människan är den starkaste arten helt enkelt. Hade grisen varit människa så hade dem säkert käkat oss också.

Nu ska jag plugga svenska. Läxförhör imorgon!
Puss och kram!

2/2-09 - Nyheter.

Kategori: 2009

Kan ni som jag inte undgå nyheten om att gäss och andra fåglar plockas levande på sina dun?! Det är så hemskt! Hur kan man göra något liknande? Man plockar fåglarna levande för att kunna plocka flera gånger innan de slaktas. Alla plockas minst 4 ggr under en livstid och vissa proppas med majsgröt för att levern ska bli så stor som möjligt. Om man "råkar" slita bort hud så syr man ihop utan bedövning med väldigt grova nålar, och gässen bara skriker och skriker av smärta.

Det värsta av allt är att EU tydligen går in med pengar till detta djurplågeri, samtidigt som det finns lagar inom EU som säger att djurplågeri är strängt förbjudet. Hallå?!

Åhléns har plockat bort alla varor som har med dun att göra och kommer inte att sälja dunprodukter mer (tills vidare i allafall) och det tycker jag att de gör helt rätt i! Själv tänker jag aldrig mer köpa en dunjacka, aldrig mer ett tuntäcke!

Vad säger ni? Ska vi bojkotta alla dunprodukter och slå ett slag för alla stackars fåglar?


Ska tilläggas att detta djurplågeri inte utförs i Sverige, men det förekommer i Ungern bl.a.

2/2-09 - En härlig dag!

Kategori: 2009

Idag mår jag faktiskt superbra! Okej, det blev en jättetidigt morgon med uppstigning klockan 05.15, men förövrigt har dagen varit bra! Blev på så gott humör i morse då jag insåg att det faktiskt har blivit ganska ljust runt 7! Och dessutom komma hem och se att vid 17.00 är det fortfarande en gnutta ljus ute. Nu, 10 min senare, är det dock kolmörkt.. Men ni förstår vad jag menar!? Let there be light, varde ljus och allt annat!

Har precis käkat och snart ska jag sätta igång med pluggandet. Har ett klippteoriprov imorgon, och ett läxförhör i svenska på onsdag. Gäller att vara förberedd. Dessutom måste jag läsa på alla frågorna till gesällen nästa onsdag! Jag tror dock att det provet inte kommer vara vidare svårt, men man vet aldrig!

Imorgon väntar mässutbildning på Spegeln. Det visar sig vad som händer och sker på den!

Ha en bra kväll!
Puss och kram!

1/2-09 - Jeans eller mjukisar?

Kategori: 2009

På väg till volleybollen så var det P3 på radion, och de pratade om det här med jeans och mjukisbyxor. Killen menade på att vi alltid klagar på att jeans är så jobbiga och att det är så skönt att komma hem och ta av sig jeansen och dra på sig mjukisarna. Han förstod sig inte på det resonemanget. Varför ha jeans, om man inte tycker om jeans? Han menade också att det faktiskt finns andra material än jeans att ta på sig, och undrade varför folk som klagade på jeans, inte bytte material!

Jag förstår hans resonemang, och jag tycker han har rätt. Varför klaga liksom, när det finns andra alternativ? Men personligen så tycker jag som alla andra svenskar (nu drar jag alla över en och samma kant) att det är grymt skönt att ta av sig jeansen när man kommer hem.

Jeans för mig är ett basplagg, och jag tycker att det är ett av de snyggaste plagg man kan ha i garderoben. Det funkar till det mesta, och jag använder det nästa dagligen. Jag älskar jeans helt enkelt! Men inte att ha på sig 24/7. Vad tycker ni? Jeans vs. mjukisar?

      

Dessutom vann Tierp över Habo med klara 3-0!
Superbra!

Godnatt och sov gott!
Puss och kram!

1/2-09 - Volleyboll!

Kategori: 2009

Ikväll möter Tierp Habo hemma, och jag tror på vinst! Om inte annat så borde killarna vara extremt revansch-sugna efter 3-0-förlusten borta!! De slog Habo hemma i Svenska Cupen med klara 3-1, så förlusten borta kom som en smärre chock. Så, vinst är det enda som räknas.

Jag hoppas på gott sällskap på läktaren i form av Cilla och Lina.

Höghoppande Rafael, Matthias nr 17, jag, Cilla och Lina på läktaren där borta ;)


Nu ska jag fixa lite.
Puss och kram!