Jenny Gunnarsson

27/6-10 - Glad.

Kategori: 2010

Jag lever och jag har aldrig mått bättre! Livet leker och världen är underbar!

Puss!

15/6-10 - Fridas dag!

Kategori: 2010

Snälla, tyck synd om mig.. Åkte till jobbet imorse före 9, satt och frös och snorade konstant i två timmar, så till slut tyckte Ragnhild att jag skulle åka hem och lägga mig. Sagt och gjort. Har ätit min matlåda och ska alldeles strax krypa ner i sängen och gosa in mig i täcket.

GRATTIS FRIDA PÅ DIN 20-ÅRSDAG! <3

14/6-10 - Let's just go back, back, back.

Kategori: 2010

Bra helg.


Imorgon ska jag sova ända fram till halv 8 hade jag tänkt. Har haft svårt att sova i flera veckor. Vaknar flera gånger per natt. Sjukt underligt, med tanke på att jag brukar sova som en stock hela nätter. Ska lägga mig på spikmattan i sängen med Det.


Dessutom är imorgon en stor dag för världens bästa Frida. Hon blir nämligen Systembolaget-gammal!

8/6-10 - Words.

Kategori: 2010

Här sitter jag i min ensamhet och käkar vindruvor. Sprang in på ICA efter jobbet idag och fick se de, vindruvorna. Jag vara bra tvungen att ha. Så köpte jag två stenhårda avokadosar också.. Smart! Aja, de får ligga nån dag så blir de nog ätbara snart.

Skojj dag på jobbet idag. Hade att göra hela tiden fram till halv 4. Åt lunch med fina Marie också. Bra sällskap och god mat tackar man inte nej till!

Imorgon ska jag sova hos moster. Har hela huset för mig själv!


6/6-10 - As long as we got time.

Kategori: 2010

Saknat mig?! Klart ni har!

Har haft en mycket bra helg. Fridas studentfirande med Josefin i fredags, en och en halv timme studentfest hos grannen på kvällen, några timmars jobb i lördags och några timmar i solen. Träffade Cilla, Mjuk och deras fina vänner i lördagskväll, lite senare gick vi över till Walle som hade lite födelsedags-fest. Roliga folk där. Idag har jag legat ute i solen i 4½ timme, tittat på när Robin förlorade mot Nadal i Franska öppna och ätit god mat.

Camilla fyller år idag. Grattis bruden!

Parachute.





Jag har dem finaste vännerna i världen. Ni vet vilka ni är.

1/6-10 - Robin Söderling!

Kategori: 2010

Då var det juni. Haft zero kunder idag. Tråkigt.. Men imorgon kommer Frida! Då blir det lite fart igen!

Var till gymmet efter jobbet. 13 killar och jag.. Testosteronet flödade kan jag lova. Det blev 25 minuter på crosstrainern. Kändes som att jag kunde ha stått på den hur länge som helst, men jag kände inte för att svettas nå mer framför alla killar. Så jag cyklade hem.

Käkade mat när jag kom hem, framför teven. Säger bara; Robin Söderling! Vilket jäkla prestation att slå ut Federer i Franska öppna, i kvartsfinal, efter 12 raka förluster mot honom. Bragdguldet är bärgat! Mamma firade med ett glas vin, själv tog jag en dusch.



Robin Söderling.