Jenny Gunnarsson

24-11-2011 - Sovmorgon!

Kategori: 2011

Tog en härlig sovmorgon idag. Jag har hunnit med att tvätta handdukar till jobbet, målat klart elementet i köket (som ska målas ytterligare en gång) och ätit frukost. 

Igår var jag och Matti till IKEA och Ica Maxi. På IKEA köpte vi dem enstaka saker som fattas i köket, och på Ica Maxi köpte vi en hel hög med julsaker! Herregud, det blev dyrt. Men det känns som att sakerna vi köpte kommer hänga med i många år, så det var det värt. 

Idag ska vi förbereda inför jul i skyltfönstren på jobbet. Helt galet att det är första advent på söndag. 

Ser väldigt mycket fram emot helgen. Ska försöka röja upp i trädgården innan snön kommer, fixa i köket, sätta upp lister och julpynta lite med de saker vi köpte igår. På lördag ska vi äta middag hos mamma och pappa och på söndag ska jag sätta i löshår på Mickis! Och efter det volleyboll. Full rulle med andra ord!

22-11-2011 - Tisdag.

Kategori: 2011

Det hände något konstigt med mitt vänstra långfinger när jag kom ut från gymmet tidigare ikväll. Det typ small till, och helt plötsligt svällde fingret upp och blev blått vid första "böjen".. Det gör fortfarande ont..

Förutom ett svullet finger har dagen varit bra. Kul på jobbet, träffade en ny säljare från disp. Jag kan mig själv en lite tidig julklapp - en sadelpall! Äntligen, det borde jag ha införskaffat för längesen! 

Efter jobbet blev det som sagt en tur till gymmet. Körde ben och rygg idag, kändes bra! 

Nu, dusch!

22-11-2011 - Helgen.

Kategori: 2011

Jag är fortfarande väldigt glad efter i lördags! Det blev bara jag och Matti som åkte iväg till Gävle, men det gjorde absolut ingenting! Vi åkte in vid fem, och tänkte gå på Church Street och äta middag, men, som vanligt, så var det smockfullt på det stället, så vi traskade in på Texas Long Horn istället! Supergott var det! Efter maten beställde jag in en irish coffee (kärlek), och älsklingen tog en kaffe med cognac! Vi kom på när vi fått in drickat, att vi får nog halsa i oss det där ganska snabbt, för klockan gick lite snabbt helt plötsligt. Sagt och gjort, vi typ svepte det vi hade i glasen och skyndade oss iväg till Konserthuset, liiiiite rund under fötterna. 

Vi kom precis! fram i tid! Vi hade våra platser i mitten, alla satt redan ner, så vi fick ursäkta oss och folk fick ställa sig upp för att vi skulle kunna komma fram till våra säten. Två minuter senare kliver Magnus Betnér upp på scenen och köttar i 80 sjukt roliga minuter! Jäklar, vad karln är kul! Han byggde upp sin show efter årets alla galna nyheter, typ Bin Ladins död, Khadaffis död, katastrofen i Japan m.m m.m. Otroligt skojj var det iallafall, så gå och se Magnus Betnér!

Efter showen gick vi till O'Learys och tog en varsin öl, och sedan tog vi tåget hem klockan 22. Var över till Walle en sväng när vi kom till Tierp och sedan traskade vi hemåt vid ett.
Söndagen bjöd på Så mycket bättre-repris, skidor, gymmet, god middag och Hangover 2. 

Asbra helg med andra ord!

P.S. Jag glömde länka Mias blogg igår, så jag gör det nu istället: Mia!

21-11-2011 - Underbar massage!

Kategori: 2011

Åh! Jag har varit på massage hos Mia i eftermiddag. Alltså, hur kan något vara så underbart skönt?! Helt otroligt. Jag fick en helkroppsmassage där Mia gick igenom rygg, axlar och rumpa! Sen fortsatte hon med bakbenen, frambenen, armarna och nacke, och till sist lite härlig ansiktsmassage! Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos fina Mia! Dessutom kan man få sitt chakra (?) balanserat!

Nu sitter och jag myser i min mulliga isbjörnsOnePiece och tittar på Biggest Loser på Kanal 5. Men, jag ska alldeles strax ta av mig den och ta på mig målarkläderna istället. Jag ska nämligen måla elementet i köket! Jag tror det kommer bli riktigt bra!

Mer om helgen i nästa inlägg!

19-11-2011 - Magnus Betnér!

Kategori: 2011

Den här lördagen har jag sett fram emot länge! Börjar den med lite jobb och städ på salongen, sedan tar jag, Matti, Madeleine och Martin tåget till Gävle. Vi ska äta middag på någon resturang och ha det mys! Halv åtta har jag och Matti biljetter bokade till Magnus Betnér på konserthuset! Det ska bli så kul! Han är riktigt grym på det han gör så det kommer nog inte bli annat än asbra! Efteråt ska vi möta upp Madeleine och Martin igen och gå och ta en öl eller två någonstans! Får se hur vi tar oss hem, jag ska höra med lillebror om kan kanske vill tjäna en krona inatt. Tråkigt att det går ett tåg 23.00 och att nästa inte går förrän 02.40..

Det kommer iallafall bli en awesome dag och kväll, det är jag säker på. Det var inte ens jobbigt att stiga upp ur sängen imorse!

Jag och Frida skulle ju ha gått till gymmet igår, men det stängde tydligen halv sju.. Så vi åkte och simmade istället! Det blev 40 minuter i bassängen. Det kändes bra med tanke på att både jag och Frida helst av allt ville ligga hemma i soffan!

18-11-2011 - Friday, I'm in love!

Kategori: 2011

Yes, då var det fredag igen! Helt otroligt, det är måndag-fredag hela tiden. Börjar rulla på lite på jobbet nu igen efter ett par otroligt tråkiga veckor i början av november. Det var exakt likadant förra november, med relativt lite att göra. Idag har jag nästan fullt upp, känns bra! Ser fram emot december och veckorna före jul, då är det ett härligt kaos på salongen.

Jag saknar Marie. Min fina vän som varit i landet down under alldeles för länge nu.. Jag hoppas du är hemma inom en snar framtid darling <3

Efter jobbet idag ska jag och Frida till gymmet! Sen är det mysfredag med älsklingen!

15-11-2011 - Tisdag.

Kategori: 2011

Jag älskar att börja klockan 9 om dagarna. Då hinner jag titta en hel del på Vakna! Med the voice på kanal 5! Just nu är Camilla Läckberg gäst. Jag har faktisk precis läst ut hennes debutroman Isprinsessan, som för övrigt var grymt bra! Så hörni, läs den! Och titta på Vakna!

Idag blir det en dag på salongen helt själv. Sofia skulle till Uppsala och hänga med sina gamla frisörkompisar.
Det börjar närma sig jul också.. Och vinter. Jag börjar få lite småpanik över båda. Skulle verkligen behöva köpa ett par nya, varmare skor, eventuellt en vinterjacka också. Jag hoppas och ber att snön inte kommer än på ett tag, och att det inte blir -20 så fort den kommer. Och jul.. Julklappar.. Det är alltid svårt att köpa tycker jag, man vet aldrig vad man ska hitta på. Däremot ser jag fram emot julafton lite extra i år, för Matti ska vara med oss! Mitt hjärta.

Ikväll ska jag och Frida dra iväg våra rumpor till gymmet. Det var ju .... ett tag sen..

13-11-2011 - Tillbaka på blogg.se

Kategori: 2010

Jag känner att det är dags nu. Att återuppliva min gamla blogg. Den har funnits sedan februari 2008, snart fyra år alltså. Var på devote ett år, men det var inget för mig. Den här bloggen känns mer jag, av någon anledning.

Madeleine och Martin har varit här en stund ikväll, och följt volleybollen via livescore. Grabbarna har varit nere i Falkenberg idag, och tyvärr blev det en förlust med 3-1. Det var såå nära att de fick med sig en poäng hem. Mitt hjärta kommer inte hem förrän inatt...

Snart kommer Frida, min älskade Frida. Vi ska se Harry Potter! (Harry Potter i mitt hjärta!!) Vi har påbörjat ett maraton, och är nu på film fyra, om jag minns rätt.
Imorgon är det måndag igen. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Tiden springer.