Jenny Gunnarsson

28/6-08

Kategori: 2008

Igår vad jag och Rafael till Valbo. Köpte lite grejjer, däribland en ny rexväska. Kände att det var väl på sin plats eftersom jag inte gillar den andra fula jag har. Så, vi kom hem och skulle försöka fixa ett kod-lås till min fina, nya resväska. Det gick bra, ända tills vi glömde bort vilken kod vi hade valt. Jag hade nämligen bestämt mig för en, och när vi ska låsa koden rör min älskling på knapparna och koden är som bortblåst. Skitkul liksom.. Sen tänkte vi inte mer på det, dagen gick, och när vi ska sova så bestämmer vi oss för att prova få upp låset. 101, 102, 103, 438... Du fattar! När vi kommer till 610 kommer vi på att vi kanske ska prova med 0 först, så vi börjar om där. När vi sedan kommer tillbaka till 610 visar det sig att det bara är något enstaka nummer kvar, och poff, så är låset öppet. Lyckat va?


Det är kommuncupen idag. Jag är inte där och tittar. Kors i taket.

25/6-08

Kategori: 2008

Long time ago, huh? Ja, förlåt, mitt fel.

Ja, vad har hänt? Ryssarna slog ut mitt favorittippade Holland från EM i lördags. Det är bara att gratulera! Även Spanien gick och vann mot Italien på straffar, första tävlingsvinsten mot Italien på 88 år. Sviten bruten, om man säger så. Jag hoppas att Spanien eller Ryssland vinner EM nu, synd bara att dom möts i semifinal nu på torsdag.

Dessutom tror jag att tyskarna får en lätt match ikväll mot Turkiet, med tanke på att typ hela deras lag är skadat. Lite i stil med Sverige faktiskt, eller vad tycker ni?

För övrigt måste jag säga att den senaste lördagen var riktigt rolig! Kanske inte allt för kul till en början då jag och Mickis var tvunga att smyga ut ifrån premiären av Sex and the City mitt framför en fullsat biosalong. Slutet får vi helt enkelt se en annan gång! Kvällen däremot bjöd på roligheter! Massa folk på Lövsta och lagom mycket alkohol! Helt underbart helt enkelt! Och jag och Johanna, ska vi säga, smöög, in på herrarnas! Det kanske inte var så lyckat, men kissa fick vi göra iaf!

Bara 5 dagar kvar nu, så sticker jag och min älskling härifrån. Härliga London väntar, med massor utav sevärdheter och därefter Italien som bjuder på både sol och bad, och dessutom mer storstad, Rom!

Måste se till att ha med mig kameraladdaren. Det lär bli en hel del bilder!



   

20/6-08

Kategori: 2008

Glad midsommar allesammans! Hoppas ni får en rolig dag/kväll/natt!

Jag däremot ska vara hemma med familjen iår. Pappa sitter ju där han sitter och det känns inte så kul att gå till grannen utan dom.

Imorn blir det Lövsta. Det lät som att Rafael skulle köra, och det tackar ju inte jag nej till :)

Ses.

19/6-08

Kategori: 2008

Sveriges landslag. Katastrof. Jag tycker att hela laget ska bytas ut och bara spela med unga, friska, hela och jävligt spelsugna killar i VM 2010. Man kan inte förlita sig på halvskadade gamlingar. Det är ju dömt att misslyckas.

För övrigt tycker jag jävligt synd om Chippen. Jag tror det här kunde ha blivit hans EM.

Nej, vad händer idag egentligen? Hittills har jag inte gjort ett jota. Ätit frukost och sällskapat lite med pappa nere i deras sängar. Han har det inte så jäkla kul där han ligger.

Ikväll blir det träning och fotboll. Tierps dam spelar hemma mot Vaksala, så jag ska väl ta mig dit och hejja lite.

Vi ses.

18/6-08

Kategori: 2008

Jahaja, då satt man här igen. Sverige ikväll, hoppas ryssarna får storstryk!

Jag var som sagt lite halvsugen på krogen idag, men icke sa nicke.

Och jag undrar när jag ska få min kära Alborgen-present? Det lär ju inte bli förrän i typ augusti eftersom halva ligan drar härifrån. Det visar sig.

Hej då.

16/6-08

Kategori: 2008

Är fortfarande fett sur över Sverige-matchen som spelades i lördags. Mest sur blev jag på kommentatorerna: Det är så härligt nu när det bara är en och en halv minut kvar av matchen blablabla... Tro fan attt Villa ska komma och förstöra lyckan...

Aja, livet går vidare som sagt. Idag har jag dammsugit. Så jävla tråkigt, men det behövs göras. Börjar bli lite småsugen på party också. Onsdag någon? :D

Midsommar blir det ju också. Som traditionen säger brukar vi alltid vara hos Berlins den dagen. Det här året blir dock annorlunda då pappa är typ sängliggandes. Så jag tror att vi blir hemma hela hopen för att sen festa järnet Lövsta på lördag! Innan dess är det bio med brudarna också. Mickis ska få sin present bestående av Sex and the City premiären!

Nej, nu ska jag ringa till faster, och sen spela the Sims tänkte jag.. Rafael är ju i skolan, så vad gör man?

13/6-08

Kategori: 2008

Vet alla vad det är för dag idag? Just det, fredagen den 13. Vi får hoppas att jag klarar av dagen utan otur!

Klockan ett kommer Camilla hit med lillasyster och kompis. Klippning klippning!

Rafael är i skolan, mamma och pappa på sjukhuset. Bara jag och Jakob kvar i huset, och snart är väl inte han inne heller. Hade tänkt springa idag, men jag vette tusan. Har en jävla träningsvärk. Det får vänta tills imorn, då kan jag köra på som vanligt.

Ses.

12/6-08

Kategori: 2008

Hej hopp gott folk, nu är det sommarlov! Avslutningen i tisdags var väl kanske inte vad vi frisörer hoppades på. Vi fick nämligen gå på nått ruttet muséum om typ djur, och sen fick vi gå tillbaka till skolan och äta lunch. Inte fick vi nått fika heller.. Men men. Betyg fick vi i alla fall och jag måste säga att jag är rätt så nöjd :)

Och hejja Sverige! Vilken match dom gör, och äntligen fick Zlatan göra mål efter en enorm måltorka i svenska landslaget. Jag läste i tidningen att det var 973 dagar och 1 111 minuter sedan han gjorde mål sist! Nu är det bara att ladda om till Spanien-matchen. Hoppas på oavgjort eller vinst, vilket jag tror blir svårt med tanke på vilken kanonmatch dom gjorde mot ryssarna..

Sommarlovet har börjat ganska segt måste jag säga. Har blivit en hel del EM-matcher, och igår körde jag första träningspasset på mycket, mycket länge.. Idag har jag varit duktig och sprungit i nästan 40 minuter, och när Rafael kommer hem från skolan, ska vi köra lite mer styrketräning. Kan väl säga att jag är back on track vad det gäller träning.

Imorn blir det fotboll. Tierp möter Söderfors på bortaplan. Det är bara till att infinna sig helt enkelt :)

8/6-08

Kategori: 2008

Det slog mig just. Den här helgen är den sista helgen före ett sommarlov. Fattar ni? Sista helgen! Jag menar, nästa år kommer vi ju inte ha sommarlov. Eller, det beror ju förstås på vad man ska göra efter att man tagit studenten. Herregud.

Förövrigt har dagen inte haft mycket att bjuda på. En film har det blivit, och just nu sitter jag och Rafael och väntar på finalen i tennisen från Frankrike. En hel timme kvar..

Aja, jag ska gå ner och peta i mig en korv iallafall.. Ikväll blir det förmodligen styrketräning. Om tre veckor ska jag vara fit. That's it.

7/6-08

Kategori: 2008

Har nästan nyss kommit hem ifrån grannen. Jag och Rafael var dit och lånade deras pool en sväng! Gud vad jag önskar att jag hade en pool. Så underbart härligt.

Och gissa vad som händer idag?! EM BÖRJAR! Nu kommer jag sitta bänkad framför tv:en i typ tre veckor! Eller nja, men nästan. Idag spelar Schweiz-Tjeckien och ikväll Turkiet-Portugal. Den matchen är nog värd att se. Ronaldo in action, så att säga.

Och det är fortfarande helg! Det känns som att jag har varit ledig i flera veckor, men det är bara 3 dagar. Och det är liksom bara lördag. Sommarlovet har börjat? Icke, måndag-tisdag kvar nästa vecka, sen kan jag ta sommarlov!

På måndag ska jag hämta ut mina älskade saxar! Och på tisdag blir det balfrisyr och balmake på Annika. Woohoo!

6/6-08

Kategori: 2008

Rebecca tyckte att min nya bloggdesign var fin :-) Är rätt nöjd själv faktiskt!

Jag undrar en sak med den när nya blogg-saken de har kommit på. Är det meningen att kontaktlistan kommer snart eller ska den föralltid vara såhär!? Jag kommer ju för tusan inte ihåg vad alla mina söta kontaker heter! Jag tror att det får bli en fråga till bloggcrew eller nått.

Jag sov lite middag tidigare idag. Det var riktigt skönt måste jag säga.

Annika var ju som sagt här idag också. Tyckte att frisyren blev riktigt bra, och hon verkade nöjd också. Vi bestämde att jag skulle sminka henne på tisdag också.


Jag satt nyss och läste en tjejs blogg. Jag läste bara några inlägg, men vad jag förstod så har någon i hennes närhet gått bort ganska nyligen. Började bara att tänka på hur det hade blivit om pappa inte hade klarat sig den där söndagen för lite mer än tre veckor sedan. Kommer så väl ihåg när grannen kom och hämtade mamma och jag sprang ut på trappen, och så hör jag ambulanssirenerna borta på E4:an. Dem tillhörde min pappa. Det var nog bland det värsta jag varit med om. Varenda gång jag hör sirener nu så kopplas det direkt till pappa.

6/6-08

Kategori: 2008

Sveriges nationaldag! Och flaggan hissas i topp för Camilla, som fyller 22 idag! Grattis!

Min man ligger för tillfället och sover väldigt gott i min säng. Jag klev upp typ kvart över 8. Kunde inte sova mer. Vi får väl se när han vaknar.

Idag kommer Annika hit iallafall. Hoppas verkligen att det blir som jag tänkt mig!

Nej, jag ska nog dra på mig bikinin nu och gå ut i solen. Den tar ju inte så jättemycket nu vid 10, men vafan.

Ses.

5/6-08

Kategori: 2008

Goddagens gott folk! Måste börja med att säga att gårdagen var mycket lyckad och det bjöds på jättegod mat och trevligt sällskap! Det blev en hel del snack om skolan och dess personer, men kul var det!

Idag är det +30 grader! Sitter här i bara bikinin och ska snart gå ut och sola lite till! Har legat mellan 11 och 12, men kände att det blev alldeles för varmt om jag skulle stanna i solen längre. Jag och Rafael hade pratat om att åka till Aspenbadet idag, men nu vet jag inte hur det blir. 

Pappa har kommit hem nu! När jag var borta igår skrämde han övriga familjen rejält. Behöver kanske inte gå in så mycket på detaljer, men han svimmade i fåtöljen iaf. Men nu mår han bra och han tycker det är jätteskönt att vara hemma. Skönt för mamma också att slippa åka in till stan hela tiden!

I morgon kommer Annika hit för att prova sin balfrisyr igen. Jag har kommit på något som säkert kommer bli jättefint! Nu har hon ju tagit bort tandställningen också, som pricker över i:et så att säga!

Nu väntar solen! Pappa är uppe nu också, ska göra honom lite sällskap! Ha en bra dag!

3/6-08

Kategori: 2008

Idag har varit en dag som både gått upp och ner. Först blev jag superglad eftersom jag skulle ha min favoritkund. Sedan visar det sig att hon har ringt och avbokad sin tid för tre veckor sedan, och att det puckot som satt vid telefonen då inte har raderat hennes namn från listan. Då blev jag sur. Och eftersom vi var tvungna att lämna in våra saxar idag (du vet, jag är typ kär i min sax) så blev jag än mer besviken. Men sedan gick det uppåt igen då man kom ut i det varma vädret och traskade vidare till Frisörshopen och kikade på nya saxar! Hittade min älsklingssax typ på en gång, så jag beställde den. Han hade ett bra erbjudande. Köpte man en sax så fick man effilersaxen för bara 400 kr. Så mina båda saxar kommer gå på under 3000 kr. Känner mig nöjd! Men så kommer jag hem och inser att jag bara har skrivit klart bara halva arbetet om realismen. Det är det jag sitter och gör nu. Vet väl på ett ungefär vad jag ska skriva, men ändå. Tar sån jäkla tid för mig..

Tur att jag vet att imorgon kommer bli en bra dag! Mickis fyller år och det bjuds på festligheter!

Nej, nu ska jag försöka skriva klart det är skiten så kan jag gå och gosa lite med Rafael sen :-)

2/6-08

Kategori: 2008

Då har vi klivit in i juni månad. Känns riktigt bra med tanke på att vädret är så underbart! Förra veckan var lagom händelserik, och denna vecka är det ännu mer att göra.

I lördags var jag, Rafael och brudarna iväg till Gröna Lund för att fira Anna. Det blev en heldag på nöjesfältet och för min del, lite bortkastade pengar. Men jag får ju helt enkelt skylla mig själv eftersom karuseller inte är något för mig. Slänggungan blev alldeles för mycket för lilla Jenny. Allt som snurrar, går fort och på en hög höjd, får mig att må illa. Men, det blev helt klart en lyckad dag! Och jag tror Anna var nöjd med presenten, då vi andra stod för fiolerna ;-)

I torsdags klippte jag till Torsten lite igen. Hör av er om ni vill bli klippta innan sommaren, för första juli försvinner jag från landet och kommer inte hem förrän den 24 juli igen.

Just det, våran resa är bokad! och är typ överlycklig. Tänk att få vara borta i 24 dagar med sin älskade! Det blir först två veckor i London med hans föräldrar, och sedan 10 dagar i Italien. 6 dagar på stranden och 4 dagar i Rom. Hotell och allt är klart! Så underbart!

Lite sur är jag faktiskt på skolan just nu. Vi får inte behålla saxarna över sommaren, bara kniven. Så imorgon är det antagligen jag och några till som drar till Upplands Väsby och inhandlar ett par billiga saxar att ha över sommaren. Skulle få lite stålar av morsan. Lika bra det, för jag har då inga...

Ska även tillägga att på onsdag blir våran kära Mich 18 år! Det ska firas med middag hos henne och en liten present! De andra ska antagligen ut på torsdag på studenten, men jag tror jag hoppar den. 1, jag har inga pengar. 2, jag har inga kläder att ta på mig. Så, då har man inga alternativ. Jag tror iallafall att Mickis kommer få en sjukt kul krogenrunda iaf, med massor med folk!

Nej, nu ska jag ta mig i kragen litegranna. Ska börja på arbetet om realismen som ska in på onsdag, och sedan ska jag kolla upp vart i Upplands Väsby Infracity ligger. Det är nämligen där som dem billiga saxarna säljs!

See yaa!