Jenny Gunnarsson

31/1-09 - Sista dagen i januari.

Kategori: 2009

Jag sitter här i morgonrock och mystofflor. Var tänkt att jag skulle kolla på herrarnas störtlopp som skulle ha börjat 11.00, men som nu är framflyttat till 13.00 p.g.a dimma. Kul..

Dock så är det ruggigt skönt att februari knackar på dörren! Känner att januari inte riktigt blev min månad ;P

Var på Hår & Sån't igår för första gången. Det blev bara en halv dag, då jag lovat pappa och älskling att följa med på lunch. Men det var helt okej, Victoria visade mig lite bra grejjer som typ datorn och deras bokningssystem. Kommer nog att ta en stund innan jag lär mig det, men det ska nog gå bra så småningom.

Har läst lite hår och färg-frågor till gesällen. Helt konstiga frågor måste jag säga. Men, det ska nog gå bra! Har snart läst ut Invandrarna också, så nu är dags att sätta igång med det arbetet snart också.

Mamma, jag och Jakob har bestämt oss för att köpa en crosstrainer. Nu kanske min träning kan komma igång på allvar? Januari var som sagt inte min månad...


Min framtida kompis?

Nej, om man skulle klä på sig och göra något av livet?
Puss och kram!

30/1-09 - Morgan Alling!!

Kategori: 2009

Morgan Alling, vilken stjärna! Han är så mycket värd de där 40 poängen!





Bara det jag ville säga. Jag hoppas Carl-Jan eller Hasse åker ut. Kitty kunde faktiskt dansa idag.

Puss och kram!

30/1-09 - Dammsugarförsäljare

Kategori: 2009

Knackade nyss på dörren och in klev en dammsugarförsäljare. 1) Jobbigt och säga vad man jobbar som om man får frågan. Ordet är kilometerlångt! 2) Undrar hur det känns att städa åt andra? Har man inte nog med damm hemma? 3) Det måste vara ett av världens tråkigaste och farligaste jobb. No offence mot er som jobbar som dammsugarförsäljare, men kul att åka kanske 10 mil, utan att ha sålt en enda dammsugare. Och dessutom vet man aldrig i vilket hem man hamnar. Det kanske står någon innanför dörren och siktar med pistol mot dig, och det endast för att du ska sälja en ynka dammsugare!

Nu ska jag duscha.
Puss och kram!

29/1-09 - H&M

Kategori: 2009

Det var farligt nära att jag tryckte iväg en beställning från H%M. Ångrade mig i sista stund, och jag känner mig så stolt över mig själv!

Puss och kram!

29/1-09 -

Kategori: 2009

Pratik-torsdag idag. Jag har inte gjort direkt nånting faktiskt. Var in och pratade med Victoria på Hår & Sån't också, så nu ska jag vara där varannan fredag fr.o.m v.7. Det kommer bli bra, det är jag säker på!

Har bestämt att det blir en London-resa för mig på påsklovet också. Åker förmodligen den 8:de, firar påsk där och åker hem den 13:de. Känns bra med ytterligare en flygtur till min älsklingsstad London! Så får jag träffa svärföräldrarna igen också, och äta Lolas underbara mat (A).

Imorgon blev jag ledig. Inte helt fel enligt mig. Får se vad man hittar på. Är Johan ledig så får han komma hit och bli pinad med vågor hela dagen. Höhöhö. Ska iallafall äta lunch med älskling och pappa.

Snart kommer Mackan hit och blir klippt. Ha en bra kväll!
Puss och kram!

28/1-09 - Oh no!

Kategori: 2009

Fönade precis vågor på min bror.. Det gick inget vidare och vipps så intalar jag mig själv att jag kommer kugga klassisk herr på gesällen. Jippi, självförtroendet sjönk som en sten i havet.. Varför kan man inte få ha docka på gesällen? Då skulle det gå galant. Uppriktigt sagt så äger jag på att föna vågor på dockorna i skolan, och nu på vanligt hår gick det piss.. Kul, lika bra att skjuta skallen av sig...

28/1-09 - Upplandsmuséum.

Kategori: 2009

Hur 17 stavas muséum egentligen? Jag tror att det där är rätt, men jag inte säker på en fläck. Iallafall, det är dit vi ska idag, till Upplandsmuséet och kolla på nån utställning som finns där jämt, om Sverige för typ 100 år sen. Vi får väl se hur det artar sig.

Om jag ska vara riktigt ärlig så gillar jag inte att onsdagarna endast bjuder på en enda svenska-lektion.. Det känns liksom så onödigt att åka in till stan 11.05 (åker jag 12.05 så kommer jag försent), lektionen börjar 12.50 och slutar 14.05 = jag hinner inte med 14.19-tåget som går hem, och eftersom det inte går något tåg 14.49, så måste jag vänta ända till 15.19, och kommer hem 16.00. Allt detta för en ynka lektion på en timme och en kvart. I-landsproblematik....?

Tur att vårat företag förhoppningsvis kommer kunna ta lite kunder på onsdagar senare, som vi gjorde förut, innan möglet attackerade! Då blir det lite med innehåll i onsdagarna.

Nu ska jag äta nyttig frukost! Hej så länge!
Puss och kram!

27/1-09 - En lugn dag!

Kategori: 2009

Har precis klippt älskling litegranna. Och käkat mat.

Lugnt i skolan idag. Rullade en frisyrriktad permanent, och fönade lite vågor. Gick bra båda. Fick reda på färgprovet också som vi hade för några veckor sedan. MVG. Nöjd, fast lite slarvfel. Men, ett MVG är ett MVG och det är bra!

Tänkte läsa på klippterminologin några gånger och efter det läsa. Ikväll ska jag titta på Shear Genius istället för Top Model. 

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu faktiskt. Kom på att jag kan ha min kusin som klassisk dam, jag behöver bara fråga. Tror inte att hon säger nej!

Nej, ha en fortsatt bra tisdagskväll!
Puss och kram!

27/1-09 - Snart februari!

Kategori: 2009

Känns skönt att januari snart är över.  I och för sig är det enda positiva med februari är längden på månaden, bara 28 dagar i år. Och i mars, då har förhoppningsvis all snö smält bort och har vi tur kan vi få känna den första varma vårsolen. Jag vill ha vår och sommar nu!!!!

Vaknade för tjugo minuter sedan. Nu ska jag äta frukost och därefter hoppa in i duschen. Åker 11 idag som vanligt. Tänkte tillbringa tiden på tåget med att läsa Invandrarna av Vilhelm Moberg, eftersom jag ska göra om arbete om honom och boken sen. Bäst att läsa ut den i tid.

Så, ha en bra dag allesammans, Jag bloggar säkerligen någongång ikväll. Så, vi hörs.
Puss och kram!

26/1-09 - Ytterligare en gesäll-modell!

Kategori: 2009

Vi middagsbordet alldeles nyss övertalade jag min kära bror om att ställa upp på klassisk herr och fönvågning på gesällen. Han blev lite tveksam när jag förklarade hur frisyren skulle se ut, men mjuknade lite när jag sa att han inte fick förstöra mitt liv :-P Att jag dessutom kunde klippa av allt det långa håret på skallen direkt efteråt tyckte han lät bra! Så, imorgon ska jag prova att föna vågor på honom. Eva-Lill sa ju faktiskt idag att vågföningen egentligen bara är till för att visa att du kan hantera fönen bra. Jag menar, inte en jäkel går omkring med vågor på skallen idag!

Såhär står det på det klassiska herrmomentet i gesällhäftet:

Det skall klippas en kort frisyr med gradering och finish i nacken. Det skall vara rena markeringar från sidornas ansats till nackens finish. Håret ska vara genomeffilerat och frisyren anpassad till modellen. Hela håret ska klippas minst 2 centimeter. Valfria verktygfår användas. Direkt efter klippningen skall håret fönvågas.

Direkt efter klippmomentet skall håret fönvågas till en klädsam frisyr med riktning bakåt. Allt hår ovanför kronlinjen skall fönvågas. Frisyren kan göras med eller utan bena och innehålla minst 3 S-vågor med övergångar så det blir en rörelse mot sidorna och nacke, med riktning bakåt. Tillåtna verktyg: Kam - borste - fönapparat - stylingprodukter och nät tillåtet.

Tid: 60 minuter. Klippning och fönvågning utförs i följd och bedömning sker efter fullgjorda moment. BETYG AVGES VAR FÖR SIG.

Låter det krångligt?

Puss och kram!

26/1-09 - OMG!

Kategori: 2009

Shit, blev för några minuter sedan uppringd av UF, som sa att våran avgift för mässutbildningen och Våga vara egen inte hade kommit fram! Blev riktigt orolig där ett tag, men sen kom jag på att vi har Handelsbanken och att UF har Swedbank, och det brukar ju ta några dagar innan pengarna förs över då, eftersom det är olika banker. För pengar har dragits från vårat konto. Hoppas verkligen att pengarna kommer fram idag, om inte, så får vi lösa det på nått annat vänster!

Var tvungen att ringa upp Malin och berätta! Haha!

Nu blir det käk.
Puss och kram!

26/1-09 - Småpickles!

Kategori: 2009

Hejsan snö, slask och is, du är verkligen välkommen hit. Vilket jävla slask det är ute. Blir så deprimerad.. Nu vill jag ha sommar och varmt.

Hemresan på tåget blev en intressant sådan. Det diskuterades skola och att öppna eget, och sedan gled ämnet över på småpickles! Ett väldigt skrattvänligt ämne! (Internt)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Vad hittar man förresten på halv 5 en måndagseftermiddag efter skolan? Mitt nya liv har ju faktiskt inte börjat än, fy skäms på Jenny, så en promenad skulle vara på sin plats. Men slasket stoppar mig.. Om inte gymmet var så jääkla dyrt..

Nej, om man skulle ta och skjuta skallen av sig? (Internt igen)
Puss och kram!

25/1-09 - Överstökat!

Kategori: 2009

Äntligen klar med pluggandet. En stor sten föll från från mina axlar. Tack och lov! Förmodligen får vi en ny skituppgift imorgon, men vafan, det är morgondagens problem.

Snart tänkte jag faktiskt äta en semla. Det är jag värd efter timmar av slit ;-)

Dessutom vann Hylte över Tierp med 3-1. Bättre än 3-0 iallafall..

Puss och kram!

25/1-09 - Plugg, plugg och åter plugg..

Kategori: 2009

Ja, det mesta av dagen har gått åt till att plugga. Eller, nu tog jag kanske i. Men dem senaste två-tre timmarna iallafall! Jag fick en klippning där i mitten och sen har jag käkat mat också. Nu är jag snart klar med det andra arbetet (som blir typ likadant som det första) och följer älsklings match på hotline samtidigt. Det står 2-1 till Hylte. Vi får hoppas att grabbarna knycker det 4:de setet så har vi minst en poäng med hem i bagaget!

Efter matchen och pluggandet ska jag ta en välbehövlig dusch. Mitt hår är snusk..

Puss och kram!

25/1-09 - Kultur- och stilhistoria.

Kategori: 2009

Har gjort i stort sett halva nu. Tänkte ta en paus nu och titta på herrarnas masstart i skidskytte. Björn Ferry vann igår, så vi kan nog räkna med en bra tävling!

Puss och kram!

25/1-09 - Pluggsöndag...

Kategori: 2009

Ja, idag måste jag plugga kultur- och stilhistoria = det tråkigaste ämnet i världen. Det skulle kanske vara kul om vi hade en bättre lärare..

I fredags blev det lite party, väldigt lugnt för min del. Cilla firade sin 20-årsdag. Hon fick en söt godiskaktus, ett fia-med-hut-spel och en bacardi razz. Hela sällskapet utom jag, Rafael, Lina och LM fortsatte till krogen halv 12, men vi fyra gick hem till Lina och LM och babblade. Inga pengar, ingen krog..

Lördagen bjöd på en ny frisyr på Marie (typ ;), en seg dag i soffan och en älskling som åkte iväg till Hylte.

Idag ska jag som sagt plugga, och ikväll ska jag följa volleybollen på hotline! Hoppas skiten fungerar!

Ha en bra dag!
Puss och kram!

22/1-09 - Ny design!

Kategori: 2009

Kände för att ändra lite. Min statistik ändrades dramatiskt! All pages hits = 110. Haha.

Känner mig rätt nöjd. Ser ju typ likadant ut som med det svarta, förutom att bilderna på mig och min älskling inte är kvar. Hmm, vi får se om det dyker upp nån bild så småningom!

Snart blir det torsk och äggsås. Mums!
Puss och kram!

22/1-09 - Pratik-torsdag!

Kategori: 2009

Det har varit en helt okej dag på praktiken idag. Fick färga håret på Ulrika som jobbar där och dra slingor på Karin. Dessutom kom det in en väldigt intressant kund med liknande hår som dem vi brukar ha på skolan. Från brun till blond = orange. Men Linda la i lite beige slingor som liknade hennes egen naturliga och en något mörkare färg på det orange partierna. Det brunda underhåret blekte hon några slingor i och sedan ett super-silverschampo i schamponeringen. Resultatet blev så mycket bättre än vad utgångsläget var!

Okej, inte kul att läsa kanske, men ändå! En helt okej dag iallafall, dessutom åkte jag hem kl. 15!

Nu har jag duschat, inpackat, rakat och smörjt. Känner mig jävligt fräsch :P

Handboll ikväll igen. Kommer bli en höjdarmatch (förhoppningsvis) när Sverige möter hemmanationen Kroatien. Ett Kroatien med ett grymt publikstöd! 20.00 börjar sändningen på TV4 ikväll och 20.30 så smäller det! Jag sitter bänkad!

Imorgon väntar praktik igen, heldag. Förmodligen lugnt och skönt på salongen och med lite tur kanske det dyker upp någon drop in som jag kan klippa!

Ha en bra kväll allesammans!
Puss och kram!

21/1-09 - Handboll

Kategori: 2009

Ååh, jag hade precis skrivit ett inlägg, och så råkar jag trycka på bakåt-knappen på musen. Dryyyygt!

Idag har jag iallafall inhandlat min efterlängtade handkräm! Så skönt, märker redan skillnad! Baby-händer, here we come!

Handlade även en topp på H&M som jag troligtvis kommer ha på fredag när kära Cilla ska firas med dunder och brak! Blev även en ögonskugga och strumpbyxor! Så nu är konton snart tomt..

Ikväll är det handboll igen! Sverige spelade riktigt bra mot Spanien och ska inte ha några problem med att slå Kuwait ikväll, som sägs vara ännu sämre än Kuba. Vi får hoppas på många mål från Sveriges sida! Ju bättre målskillnad, desto större chans att gå vidare från gruppspelet! Hejja Sverige!

Nu luktar det käk här, så det är väl bäst man drar sig!
Puss och kram!

21/1-09 - Redan onsdag!

Kategori: 2009

Tiden går fort nu när skolan har börjat! Idag är det redan onsdag liksom!

Inte hann jag med att skriva ett inlägg igår och säga grattis till Cilla på 20-årsdagen heller, så jag gör det nu istället! GRATTIS CILLA! På fredag blir det party ;-)

Idag väntar svenska. Innan tänkte jag gå och köpa en handkräm! Mina händer ser ut som frasvåfflor.. Typ... Snustorra pga av minus/plus ute och för mycket vatten..

Var faktiskt duktig och gjorde några av instuderingsfrågorna till svenskan igår. Klippte dessutom Jenny K:s tjocka och långa kaluffs! Det blev bra måste jag säga!

Efter idag väntar två pratikdagar, och sen  är det helg igen! Party på fredag, segdag på lördag förmodligen, plus att älskling åker iväg på match då. På söndag kommer Marie hit och blir klippt, sen ska jag följa hotline och hoppas på att dem spöar skiten ur Hylte!!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en bra dag!
Puss och kram!

19/1-09 - Tråkdag..

Kategori: 2009

Måste säga att den här dagen inte är en av de bästa... Upp tidigare än vanligt, äta frukost inför små krabater på fritids, kall buss, vi kommer troligen inte få vara mer på frisörvåningen, en dags extra praktik (torsdagar), kallt överallt, snöblandat regn = äckligt hår, ståplats på tåget.... Ingen kommentar va?..

Så för att muntra upp mig själv lite tänkte jag bädda ner mig i soffan, fixa naglarna lite och kolla på handbolls VM.

Jag hoppas att alla inte haft en lika tråkig och värdelös dag som jag iallafall!
Puss och kram!

18/1-09 - Volleyboll är inget för de med dåligt hjärta!

Kategori: 2009

Nej, sannerligen inte! Shit vad nervöst det blev! Till slut blev det vinst med 3-2 iallafall och jag skrek både en och tre gånger!!

Riktig höjdarmatch var det! Synd att det inte blev 3-1.. Resultatet borde ha blivit det, men, ändå supernöjd och glad över 2 fina poäng. Mot Örkelljunga dessutom!!

Imorn var det tänkt att vi frisörer skulle lämna in ett arbete om medeltiden och idag, men, jag tror vi tar och skiter i det va? :P

Sov gott, hoppas helgen har varit bra!
Puss och kram!

16/1-09 - Laila Bagge!

Kategori: 2009

Slänger in ett snabbt inlägg såhär i mitten på Let's Dance. Jag säger bara: Laila Bagge! Så jäkla duktig hon är på att dansa! Och ja, jag vet att det har varit snack om att hon har dansat förut, men va tusan! Skönt att någon kan dansa iallafall! Inte lika imponerad av Morgan Alling den här kvällen, men han är ändå en av mina favoriter!


Puss och kram!

Lite senare:
Laila var enastående ikväll, ingen kom ens i närheten! Tycker att Linda (löperskan) är skittråkig och verkar sur hela tiden. Hon får gärna lämna programmet enligt mig! Men, jag tror det lutar åt Kitty eller Carl-Jan. Ingen av dem kan faktiskt inte dansa! Tycker att Isabella gjorde en mycket starkare insats än sist! Och ett stort plus även till Niclas, som satt rumban efter bara 4 dagar! Strongt!

Puss och kram!

16/1-09 - Vad gör man?

Kategori: 2009

Har nyss ätit frukost bestående av havregrynsgröt. Och läst gårdagens Expressen..

Klockan tre idag ska jag iväg och klippa en farmor, sen kommer Camilla hit! Eventuellt hennes syster också, vi får se.

Och Frida blev sååå fin i håret igår! Så nöjd!

Jag hade tänkt ta en promenad nu, men jag vet inte om jag vill frysa arslet av mig eller sitta inne med en kopp te och PS. Jag älskar dig (boken) istället. Jag tror att det första alternativet går fetbort!

Ha en bra fredag gott folk! Jag är i vilket fall som helst ledig!
Puss och kram!

15/1-09 - Fyra månader!

Kategori: 2009

Idag är det fyra månader kvar till 19 år för min del. Och det är lika med fyra månader kvar till gesällprovet. GAAH, jag får panik! Ursäkta om jag tjatar om det där jäkla gesällprovet, men om jag klarar det så har jag alla möjligheter i världen till att jobba som frisör vart som helst! Åååh, min högsta dröm i år att klara det där provet!

Har haft en sling-kund idag. Blev superbra och jag fick pengar. Snart kommer Frida och blir fin i håret! :D Ska bli så kul att träffa tjejen igen!

Nej, jag har inte tid med det här! På återseende!
Puss och kram!

14/1-09 - Födelsedagsfirande!

Kategori: 2009

Idag fyller min kära mamma 48 år! Jag har köpt lite smågrejjer. Ett halsband med tillhörande örhängen, och en sån där potatispinne, som man kollar om potatisen är klar med! Mest på skoj faktiskt :P

Har tillbringat ca 1 timme i skolan med svenska.

Nu ska vi i stort sett bara invänta födelsedagsbarnet så kan vi äta sen! Efter det kommer mormor, morfar och moster hit och äter tårta och myser!

Ledig nu, i hela fyra dagar. Det känns skönt, men ändå surt att vi missar sååå mycket i skolan!


Puss och kram!

12/1-09 - Luftförorening i skolan!

Kategori: 2009

Dagen började med ett besök i aulan. Rektorn var där och meddelade att luften på femte våningen suger, att folk har fått astma och mår superdåligt. = Ledig i princip hela veckan! Nästa vecka ska vi få vara i andra lokaler. Yes, gesällprov snart! Det här var verkligen vad jag behövde.. Och alla andra gesällprovare för den delen. Fan ta Uppsala Kommun " som hade hoppats på att det inte skulle märkas förrän skolan slutade ". Dra er!!

Visst, jag klagar inte på att få vara ledig, men det är superviktiga grejjer som behöver göras nu, med gesällen, UF och lite annat skit. Det här håller inte!

Nej, jag är besviken.
Puss och kram.

11/1-09 - Storm.

Kategori: 2009

Det verkligen stormar ute! Nästan iallafall. Det blåser stenhårt i vilket fall som helst, och det hindrar lilla Jenny från sin promenad idag. Vädret borde inte få stoppa mig, men, just nu gör det det!

Torsten kommer hit om 10 minuter och får barret klippt. Sen tänkte jag bänka mig framför hotline vid 5, för då drar älsklings match igång nere i Falkenberg. Vi får hoppas på ett under!

Kallt som satan är det i huset också, framförallt på övervåningen. Önskar att jag vore i ett varmare land just nu.

Ha en bra söndag!
Puss och kram.

10/1-09 - Oförglömligt!

Kategori: 2009

10/1-09 - Lurade

Kategori: 2009

Det var tänkt att jag och älskling skulle gå på bio idag. Nämligen Madagaskar 2. Men, när vi kom dit så visade sig filmen vara på svenska, och eftersom min käresta inte förstår svenska så bra så åkte vi hem. Med en godispåse dessutom... Rutten stil. På deras hemsida stod det att filmen skulle vara på engelska. Tji fick vi!

Vi följer nog med mamma upp till volleybollen och kollar på damera sen klockan 19.

Har sett klart hela SATC-serien nu, under ett tårfylt näst sista och sista program. Töntigt, jag visste ju liksom att hon skulle komma tillbaka, men va tusan. Jag är lite blödig. Nu är jag sugen på att titta på filmen också, men nu ska baby se på fotboll. Ikväll kanske!

Nej, må gott allesammans!
Puss och kram!

9/1-09 - Let's dance!

Kategori: 2009

Då var årets upplaga av Let's Dance igång, och några stycken imponerade på mig! Hittills är Morgan och Helena mina favoriter! Morgan går hem i tv-rutan direkt och att han dansade bra gör ju inte saken värre! Klart bäst ikväll, som poängen visade! Laila Bagge tyckte jag gjorde en superinsats med tanke på hennes skada. Lät inget vidare med en sträckt höft och en infektion, eller vad det nu var. Mojje var också bra! Man märker vilka som är vana vid att stå framför en kamera. Ett par som kanske inte hade så höga förväntningar på sig idag vad världens starkaste man Magnus och hans danspartner Annika, men jag tyckte dem lyckades riktigt bra! Inte trodde jag att den biffen kunde flyta så lätt på golvet!


Morgan och Helena. Bild från tv4.se.

Imorgon tänkte jag och älskling gå och se Madagaskar 2, om ingenting annat dyker upp.

Ha en trevlig kväll!
Puss och kram!

8/1-09 - Första dagen, enda dagen

Kategori: 2009

Första och sista dagen i skolan den här veckan. Var inte allt för ansträngande, ändå hade vi en perm-rullning på tid och ett färgteoriprov. Men, det gick fint!

Men det var rätt mycket pain in the ass att kliva upp ur sängen imorse, halv 6.... Det var så varmt och gosigt, men nej då, bara att gå upp det. Åt en dunderfrukost med havregrynsgröt, russin, solroskärnor och tärnat äpple. Nyttiga stilen! Ni vet, mitt nya liv började idag. Gick nästan hela vägen hem från bussen tidigare idag också, så jag räknar den 20 min långa powerwalken som min motion idag. Fast det var jädrigt kallt och inte hade jag någon mössa att dra på mig heller. 

Så för att jag har varit duktig idag, med bra frukost, perm-rullning, prov, och en liten promenix, tänkte jag nu unna mig de sista avsnitten av SATC. 

Ha en bra kväll!
Puss och kram!
 
Något senare:
Glömde berätta att jag införskaffade mig ett par jeans idag. På Carlings! Nöjd. Något låga kanske, men vafan! Blev två böcker också, så nu har jag att göra ett tag!

7/1-09 - Snart läggdags

Kategori: 2009

Det är snart dags för sängen. Tillbaka till livet, skollivet = lägga sig tidigt, upp alldeles för tidigt..

Men, jag måste säga att min inställning till skolan imorgon har ändrats litegrann. Så jävla dumt är det ju faktiskt inte att gå i skolan. Och snart är det sportlov också, mitt sista föralltid. Allt det här skolåret har varit sista gången för alltid.

Har läst färgteorin en gång nu. Jag vet inte om jag vill läsa den något mer, det känns som att jag kan. Blir antagligen en liten repetition på tåget imorgon bitti.

Sov gott allesammans!
Puss och kram!

7/1-09 - Valbo

Kategori: 2009

Jag och älskling var till Valbo Köpcentrum idag. Tanken var att jag skulle köpa ett par jeans. Till slut kom jag hem med en polotröja från Moniques i Tierp. Lyckat va? Jag hittar aldrig jeans nu för tiden. Tänkte kolla i Uppsala imorgon efter skolan.

Skolan ja. Imorgon drar det igång igen. Börjar med prov. Så, snart tänkte jag läsa igenom allt några gånger. Färgteorin kan jag bra innan, så det ska nog inte vara några större problem!

Imorgon börjar mitt nya liv (?). Promenad 3 ggr i veckan, till en början, och inte äta så mycket skit! Så, där har ni det. Målvikten har jag inte riktigt bestämt mig för än, vi får se vad det blir. Första steget blir en promenad, sen får vi se hur långt det räcker..

Puss och kram!

6/1-09 - Tisdag

Kategori: 2009

Godmiddag på er!

Sverige förlorade finalen i JVM inatt. Jag tittade bara på första perioden, men tydligen spelade Canade mycket bättre i period två och tre, och vann med 5-1. Sverige spelade bättre i första tycker jag. Canade hade också spelat tufft och fult. Men, det är bara att ta nya tag nästa år!

Sitter här nyduschad och väntar på kund. Fialottan kommer hit och klipper sig lite. Efter det får vi se vad som händer. Typ, städa toan? Har inget bättre för mig.

Nej, har inget mer på hjärtat idag.
Puss och kram

5/1-09 - Till salu!

Kategori: 2009

Jag har städat garderoben:


En partyklänning/top strl XS. Jättefin, men mina tuttar får liksom inte plats..
Från Gina Tricot. 100 kr. Använd en gång!




Ett par kilklackar i guld från Vagabond, strl 37. 100 kr. Använda 2-3 ggr.



Ett par låga skor från Wedins. Strl 38. Jag vill ha 50 kr! Använda max 5 ggr.

Är du intresserad av någon av grejerna så lämna en kommentar här med bloggadress eller mailadress!

Puss och kram!

4/1-09 - Snart börjar skolan...

Kategori: 2009

Oj, redan den fjärde.. Snart börjar skolan igen, och första dagen har vi prov. Yes, mitt i prick!!

Jag vet inte riktigt om jag känner för skolan än. Visst, ju fortare den drar igång, desto fortare kan jag ta studenten, men det är såååå mycket att göra innan. Vissa saker skulle jag helst vilja sticka upp i röven på folk...

Meningslöst att börja i skolan på en torsdag, och sen praktik på fredag. Och sen helg igen. Varför inte börja på måndagen efter?

Idag har jag inte gjort ett skit. Legat i soffan och kollat på Sex and the City. Är redan inne på säsong 4 (japp, hej nörd!).

Drack vin igår. Vitt vin. Inflyttningsfest/lagfest, men jag vet inte om jag kan kalla det fest. Jag, Cilla och Lina hade i varje fall kul!

Pladder pladder pladder. Har inte direkt något att säga. Så, hej då så länge.
Puss och kram

1/1-09 - Början på ett nytt år

Kategori: 2009

Första januari tjugohundranio.

Igår var helt okej. Var hemma med Rafael, mamma, pappa och ett annat par. Åt mycket god mat och cheesecake till efterrätt, värd att dö för! ;D

Gick ut vid midnatt och kollade på lite raketer nerifrån Tierp. Konstigt, det var mer raketer förra året. Kan det bero på finanskrisen? Det var iallafall en snubbe som sköt en jäkla massa raketer. Jag tror inte han har några pengar kvar, nu såhär i början på det nya året.

Dagen har jag tillbringat på soffan med filmen Wanted, med Angelina Jolie. Helt klart en superfilm! Action och blod, yes!! Två avsnitt SATC och lite skidor, och längre än så har inte dagen hunnit ännu. Snart väntar mat!

Hoppas alla hade ett bra och roligt nyår!
Puss och kram!

PS. Detta inlägg skrev jag igår. Knorvt..!