Jenny Gunnarsson

29/11-08 - Äntligen!

Kategori: 2008

Äntligen åkte Johan Palm ut ur Idol! Visst, han är bra på sitt vis, men sjunga, det kan han inte! Dem bästa är kvar, tack och lov :)

Uppe med tuppen som vanligt. Kan bero på att jag sov flera timmar på soffan igår kväll (det börjar bli en vana).. Så, jag var inte så jättetrevlig igår mot min älskling som satt brevid mig hela tiden. Herregud, jag måste skärpa mig!

Idag ska jag städa och ta en promenix. Hoppas jag inte halkar omkull bara, med tanke på att det är endast is på vägen. Ikväll ska mamma och pappa till Berlins, så jag och Rafael tänkte ha lite mys och äta gott och så :)

Nu tänkte jag käka frulle. Hoppas det finns något gott!
Puss och kram!

27/11-08 - Torsdag förmiddag

Kategori: 2008

Tåget går om en halvtimme. Så jag tänkte kludda ner ett inlägg här och städa lite till (plocka upp saker från golvet), innan jag drar iväg.

Kundpass väntar. Även när jag kommer hem. Då kommer kusin och hennes flicka hit och blir fina i håret! Jättelängesen jag träffade dem, ska bli roligt! Att man tjänar pengar samtidigt är bara ett plus idag :)

Jag känner ett stort behov av att inhandla en helt ny garderob just nu! Men, pengarna som är kvar på kontot (det kommer mer på fredag va?) ska gå enbart till julklappar. Där har jag en del kvar att jobba med, då jag endast vet vad mamma och Jakob ska få.. Hmm, tål att tänkas på. Så, garderoben får vänta med nya plagg till efter jul istället..

Nej, nu ska jag kila iväg och plocka det sista. Ha en bra dag!
Puss och kram!
 

26/11-08 - En lång dag

Kategori: 2008

Mina fötter värker ganska rejält just nu! Har i princip stått upp hela dagen idag. Sista timmarna var väl kanske inte allt för givande för företagets del, men en beställning på en produkt och en bokad kund får duga under öppet hus på Fyrisskolan!

Känns btw att företaget börjar komma på fötter nu när vi bara har några smågrejjer kvar att göra till affärsplanen. Deadline är att få den klar innan vi går på APU, och för tillfället känns det som ett bra mål!

Jag är bra trött nu alltså! Sängen lockar något otroligt! Bara det jobbiga kvar innan man kan gå och slumra, dvs tvätta bort allt smink och borsta tänderna (enligt mig det tråkigaste på hela dagen).

Imorn är det kundpass som väntar. Min kund bokade av sig idag.. Hoppas jag får två klippningar!

Nej, detta blev ett väldigt ointressant inlägg känner jag. Men, sov gott!
Puss och kram!

25/11-08 - Nu har jag varit duktig!

Kategori: 2008

Jajjämen, nu är jag lite stolt över mig själv ;) Jag har nämligen gjort läxan till imorgon och även skrivit ett mail till våran rådgivare angående våran affärsplan, som för övrigt ska vara klar innan december! Det är iallafall våran deadline, så vi får se om vi lyckas!

Nu sitter jag i princip bara och väntar på att House ska börja. Sjukhus-serie på TV4 som jag gillar skarpt!

Baby är och tränar också.. Han tränar till 11 ikväll.. Kul att jag typ sover när han kommer hem.

Nej, tack för idag gott folk!
Puss och kram

25/11-08 - Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Kategori: 2008

Snön verkar inte vilja ge med sig en tum! Jag sitter och tänker på när vi sist hade så här mycket snö. Det är liksom flera år sedan?

Jag hade egentligen ställt klockan på 9.00 idag, men efter att telefonen ringde runt kvart i åtta och väckte mig så klev jag upp 8.00 istället. Med tanke på att jag sov i ca tre timmar på soffan igårkväll och dessutom sov åtta timmar i sängen, så tror jag att jag har fått min skönhetssömn så det både räcker och blir över!

Börjar inte förrän halv ett idag.. Permanentlektion. Kund hade jag förra passet, så jag lär knappast få någon idag. Vi får se hur det artar sig!

Jag känner att mitt hårsvall (haha) är i stort behov av en tvätt, så det tänkte jag fixa efter frukosten! Hemsk sugen på mannagrynsgröt just nu, så det får nog bli dagens första meal!

Puss och kram!

24/11-08 - The Hills

Kategori: 2008

The Hills är mitt nya favoritprogram! Det går på MTV på lördagar, men eftersom jag inte har sett säsong 4 än så har jag suttit och kollat på typ 6-7 avsnitt på nätet nu! Lagom IQ-befriat program med bra musik ;) Perfekt för lilla mig.

Baby är på träning, och nu vet jag inte vad ska göra mer.. Jag skulle ju behöva skriva rent dem där j*vla anteckningarna från svenskan, men tror jag att jag skiter i. Gör det imorgon istället.. Det kanske blir tv nu, finns inte så många fler alternativ. En promenad skulle ju behövas, men i storm, nej tack!

Nej, flickor och pojkar, ha en bra kväll.
Puss och kram!

24/11-08 - Snöstorm!

Kategori: 2008

Herregud vilket väder det är! Det är massor med snö ute och stormen verkar inte vilja ge med sig. Jag kan ju inte låta bli att tycka att det faktiskt är mysigt, men det skulle vara så mycket mysigare utan storm.. Är man utomhus så vill man bara gräva ner sig, som Mickis påpekade alldeles nyss!

Pallrade mig faktiskt till skolan idag, vilket jag ångrar! Inte ens hälften av klassen var där p g a inställda bussar m.m. Trodde att tåget skulle vara mycket mer försenat än det faktiskt var imorse (drygt 20 min efter att dem var tvungna att skotta undan snö och is från alla växlar), men icke sa nicke. Menmen, jag och Frida åkte iallafall 12.19 tåget hem, så nu har jag varit hemma i snart en timme. Skönt!

Killarna vann igår! 3-0! Det kanske inte var den bästa matchen, men en vinst är huvudsaken! Hoppas dem kör över Vingåker nästa helg!

Ååh, sista avsnittet av Ensam mamma söker igårkväll också. Jag storbölade när Anette och Richard sa att dem älskade varandra så mycket! Herregud så romantiskt! :)

Nej, jag funderar starkt på att värme en kopp varm oboy! Bästa som finns nu i vintervädret!


Puss och kram!

23/11-08 - Efter mycket om och men!

Kategori: 2008

Min nya design är klar! Tack Mickis för tipset! För en ynka liten bild ;)

Vad tycks? :)

Nu blir det dusch!
Puss och kram

23/11-08 - I vårt vackra, vita vinterland!

Kategori: 2008

Gårdagen var faktiskt riktigt skojj! Okej, jag ledsnade lite efter ett tag med tanke på att våran återförsäljare från REF stod på nedervåningen och delade ut prover och reklam för frisersalongen på nedervåningen!! Jag blev typ skitsur! Men för övrigt en bra dag med ca 10 sålda produkter, några bokningar och säkerligen många nyfikna kunder som vi hoppas hör av sig!

Måste ju bara tillägga att jag och Malin i en bil, mitt i stan, med snöunderlag, det var en upplevelse!

Efter marknaden åkte jag och Malin till Max och tog oss lite smått och gott att äta, och sen hemgång i världens snöväder! 70 km/h vissa sträckor, men hem kom vi!

                  
           Vårat snygga bord!               Icke-seriösa Jenny och supersöta Linda!


Inatt kommer vintern på riktigt hit! Det är nog snart 30 cm snö utanför och jag kan inte annat än gilla det! Supermysigt! Imorse när jag vaknade så åt jag äggfrukost och sen tog jag på mig mammas varma stövlar och satte igång med att skotta snön som fallit inatt. Fy vad det är jobbigt! Men så härligt att vara utomhus. Jag tror faktiskt att det lutar åt en promenad snart! Jag hoppas innerligt att den här snön får ligga kvar till efter jul. Jag orkar inte med plaskväder en gång till!

     
         Tre små tjurar                     Sötnos!                     Vårat vinterhus!

        
                  Pappa                          Jakob skottar...                 och pappa inspekterar
            
     
         Fågeljagaren Mimmi                    SNÖ!

Ikväll blir det volleyboll. Seger är att hoppas på!

Puss och kram!

21/11-08 - Idol, och ett par nya stövlar!

Kategori: 2008

Jag är så glad att jag har mina föräldrar ibland! Eller, jag är jämt glad att jag har dem naturligtvis, men ibland är dem extra bra, typ som idag, när dem betalade mina stövlar. Superlycklig blev jag som hittade ett par perfekta stövlar i lilla Tierp. Efter att ha varit i Valbo och kollat i typ 4 affärer med jäkligt stort utbud utan något till mig så hittade jag ett par i en affär med ganska litet utbud. Som sagt. Jag är jävligt nöjd med mina nya älsklingar!!

Har kikat på Idol nu ikväll och tycker att Johan ska åka ut. Synd att Alice inte var på topp ikväll. Finns en risk för att hon åker. Det skulle egentligen göra nått, hon kommer lyckas ändå den tjejen!

Imorn gäller det! Allt är fixat och klart och jag är faktiskt rätt laddad. Känslan är att det kommer gå bra, och blir det motsatsen till bra så blir jag ledsen.

Nu ska jag gå och pussa på Rafael och kolla resultatet i Idol.
Lateeeeeeer!

21/11-08 - Tågolycka i Tierp.

Kategori: 2008

Tågolycka slog ut trafik

En dödsolycka inträffade vid Tierps station vid femtiden på fredagen. Ett X 2000-tåg på väg mot Östersund körde på en person som dog omedelbart. Påkörningsolyckan, som direkt lamslog all trafik, inträffade 17.11.

Från UNT.se alldeles nyss. Liknande står på arbetarbladet.se.


LÄSKIGT!

20/11-08 - Irriterad, men humöret ändå på topp!

Kategori: 2008

Det är inte varje dag man sitter brevid en snubbe som dricker en 10.2:a på tåget och pratar om cyklar. Det var en upplevelse för sig kan jag ju tala om.
För en mer utförande berättelse om gubben på tåget, var vänlig kika in på michmalinen.blogg.se!  

Är extremt irriterad på en del personer (en person), och jag orkar inte mer nu.. Nu äre slut! Möte på måndag. Vi får väl se hur det går..

Men, som sagt, förutom vissa människor så är humöret på topp! Jag är i princip fullt frisk och idag fick jag korvstroganoff till middag, vilket jag inte tackar nej till! Fick dessutom 20 spänn i dricks av min permanentkund! Skapligt nöjd!

Vi får väl se hur Gränby-marknaden utvecklar sig.. Intressant!

Pusshej!

19/11-08 - Nu är jag trött..

Kategori: 2008

Ja, trött är bara förnamnet! Vaknade klockan 6, kom hem 6. Har haft UF nästan hela dagen. Det är lite tröttsamt ibland, men kul när vi tjänar pengar och kunderna blir fina i håret! :)

På lördag är det dags för Gränby-marknaden! Kom till The Fifth Floor UF:s bord och köp en REF-produkt! Finns bra grejjer!

Sista skoldagen imorgon för mig. Så skönt! Okej. det är en heldag även imorn, men det känns lite lättare när jag vet att jag får vara ledig på fredag! Skulle tydligen ha permanentkund imorgon. Jippi.. Men, det är bara att kämpa på! Det är ju det här jag ska hålla på med hela livet! Förhoppningsvis!

Nu ska jag kura ihop mig i soffan med min älskling! Ha en bra kväll!

18/11-08 - Förkyld som tusan, uppsats och äckelväder!

Kategori: 2008

Kan dagen bli värre?! Jag blir tokig! Förkylningen verkar inte ge med sig, svenska uppsatsen kan stoppa upp sig själv nånstans och på allt detta så vräker det ner snö/regn!!! JAG VILL DÖÖÖ!!

Okej, dö var att ta i. Imorgon blir det nya tag och nya kunder! Vi har hela 7 stycken imorgon, och det känns jäkligt bra! Vi kommer tjäna ihop ett helt studiebidrag, på en och samma dag! Dessutom blev räkningen på produkterna mindre än vad vi trodde! Och det är ju trevligt!

Det mesta är fixat inför lördag också, jag ska bara köpa en svart tröja och ett kassaskrin! Känner mig laddad!

Nej. hej då. Jag ska lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv.. Hoppas att ni andra har en helt okej dag iallafall! :)

16/11-08 - Heldag med mor och far.

Kategori: 2008

Idag blev det en tur till Valbo och IKEA med mamma och pappa. Det var trevligt, jag köpte en klocka till mitt rum och typ lakan. Eller, mamma betalade ;D Skulle ha köpt ett par stövlar också, men dem hade inte direkt förnyat lagret sedan sist jag var där (typ förra helgen? :P), så jag får nog gå barfota i vinter..

Förövrigt så har jag gått och blivit näst intill dunderförkyld, vilket jag hatar mer än allt annat! Den här veckan är viktig, och det går inte för sig att bli sjuk då! Uppsats-skrivning på tisdag som jag inte vill missa, då jag inte vill skriva den senare än alla andra, och UF-marknad i Gränby på lördag. Vi har massor att prata om och att bli sjuk skulle vara katastrof.. Jag tog nyss febern, och som tur är så hade jag ingen! 37,5 är typ normal-temp vad det gäller mig! Peppar peppar att jag är typ frisk imorn igen!

Baby förlorade sin match idag också, vilket gjorde mig jävligt sur! 3-0 dessutom, inte bra! Men men, bryt ihop och kom igen, som det heter?

Nu ikväll har jag även bestämt mig för att imorgon ska jag börja ett någorlunda nyttigt liv, då den här helgen har bjudit på alldeles för mycket av det goda. Pizza, bea, tacochips med guacamole (stavning?) och massa godis! Ajabajja, ändring ska ske! Däremot tänkte jag byta ut mina styrketräningspass (för dyrt, för lite tid) mot kvicka promenader. Hoppas mamma vill göra mig sällskap i mörkret :)

Nej, nu ska jag gå och läsa Pride and Prejudice (för er som inte kan engelska; Stolthet och Fördom). Måste säga att det är en hel del ord jag inte förstår, men på det hela taget går läsningen bra! :) Godnatt vänner!

15/11-08 - Ett halvår.

Kategori: 2008

Hihi, idag har jag varit 18 i ett halv år, vilket betyder att jag blir 19 om ett halvår! Om ett halvår är det bara några månader kvar tills jag åker härifrån, vilket jag tror kommer bli sjukt kul och spännande! Då börjar livet :)

Idag sov vi till 12 :O Det var hur längesen som helst jag sov till 12. Blev chockad när jag såg klockan! Iallafall så har jag och mamma varit nere på Tierp och handlat och grejjat. Träffade Cilla "på stan" också. Får se om det blir nått volleyboll spel för henne imorn ;)

Som sagt, Roger kom fram till mig igår och frågade om jag kunde vara med på nån mix-turnering i Uppsala imorgon, men jag sa bestämt nej! Men vill Cilla vara med så hänkar jag och tittar på. Rafael åker ändå och spelar match imorgon!

Dem förlorade igår. Jäkligt synd med tanke på att dem spelade stundtals bättre än Falkenberg. Dem tog ett set iallafall, Falkenbergs första förlorade set.

Ikväll ska vi äta tacos. Det ska bli gott! :)

14/11-08 - På praktik.

Kategori: 2008

Sitter just nu på Studio Tre i Tierp och har det allmänt tråkigt.. Är själv här nu pga att Linda skulle iväg på hembesök och ingen annan jobbar idag. Hade mamma här i morse. Hon blev fin som vanligt. Men det verkar som att jag inte kommer få ta så mycket kunder nånsin, så nästa vecka ska jag typ "släppa bomben" och säga att jag tänkte byta plats..

Ja, ikväll blir det volleyboll. Falkenberg kommer på besök och Tierp får antagligen stryk. Men vi hoppas ju såklart på det motsatta!

Jag äter en köttfärspaj nu. Den ser äcklig ut, men smakar faktiskt helt okej.

Hej så länge, ikväll blir det pizza! ;P

13/11-08 - Vågföning och permanentrullning!

Kategori: 2008

Yes, min dag har bestått utav vågföning och permanentrullning. Vågorna blev som vanligt perfekta ( ;) ) och rullningen är jag också mycket nöjd med eftersom det tog bara 45 minuter! Ett VG blev det, så nu kan det bara bli bättre!

Hämtade ut mina trosor från Nelly idag. Snacka om sköna! Ett par från Hanky Panky, helt gjorda i nylon. Det var inte billigt, men vad gör man inte för ett par dundersköna trosor?!

Imorgon väntar praktik. Mamma ska vara kund. Det känns nu som att jag vill byta praktikplats, pga att jag inte får ta kunder. Men får jag börja med det typ efter jul, så blir jag nöjd! Ska prata med Linda imorn. Känns inge kul när jag vet att jag kan och så får jag inte.

Tänkte titta på en film nu och mysa lite i våran nya soffa.

 Dem supersköna från Hanky Panky!

13/11-08 - Uppe med tuppen!

Kategori: 2008

Fast jag egentligen kan sova till 9.30 idag så är jag uppe innan 9. Men vaknar man innan klockan så är det inte mycket att göra!

I skolan väntar kundpass, men inte förrän klockan halv 1. Vi får se om jag får kund idag, det skulle vara b-gruppen egentligen. Men, man vet aldrig!

Jag skriver antagligen mer när jag kommer hem, eller lite senare. Nu tänkte jag hoppa in i duschen!

Later!

12/11-08 - UF-företag och svenska.

Kategori: 2008

Onsdag idag, och det är likamed UF-företag för min del! Bokningsblocket hade denna dag 4 inbokade kunder, så det blev lite klirr i kassan för våran del. Vi har nu fått hem våra produkter från REF, så är det någon som känner för en produkt är det bara att höra av sig! Även visitkorten har kommit nu, som för övrigt var hur läckra som helst, så dem kommer nästa helg att spridas över Uppsala (vilket förhoppningsvis ger oss fler kunder) då det är marknad på Gränby som gäller!

Har inte blivit så mycket skriva i bloggen nu på sistone (några dagar?). Har varit prov i skolan, kommit hem sent och haft annat att göra, så mycket datortid har det inte blivit.

Hade även svenska idag. Vi repeterade lite grann om olika texttyper, eftersom vi ska skriva uppsats på tisdag. Det behövdes, hade nästan glömt bort allt det där.. Dock inte så kul att skriva uppsats, men, vad gör man?

Ikväll blir det lite mys med min älskling. Vi ska titta på film ha det allmänt bra. För lite av den varan på ett tag nu.

Nu blir det käk! Potatismos och falukorv, det gillar jag :)

Förresten, glöm inte bort att bli medlem på bloggkoll.com så att du kan hålla reda på alla bloggar du följer!

9/11-08

Kategori: 2008

Idag är det söndag. Shit, den här helgen har verkligen rusat iväg, och jag har inte gjort nånting känns det som.. Men men, tur att tiden går fort. Jag vill härifrån nu!

Idag är det farsdag och jag ska till morfar och äta smörgåstårta! Tidigare idag har jag plockat lite med mina kläder (usch vad jag behöver mycket nytt), ätit frukost och duschat. Efter morfar och mormor ska jag kika på volleyboll. Älskling åkte iväg före elva för träning och snack..Hoppas verkligen att Hylte får vad de tål!

Nu ska jag typ platta håret och sätta sminket på sin rätta plats, sen åker jag.

Fan också, måste plugga ikväll också kom jag på. Kultur- och stilhistoriaprov imorn, ingenting att hänga i julgranen..


8/11-08

Kategori: 2008

Käk på IKEA är typ det bästa käket :) Det blev bara mat på IKEA, ingen rundvandring. Och jag hittade inga stövlar heller.. Nu är jag sur.. Eller, jag var iaf ;P

Vi köpte lite nya filmer på Elgiganten, bl.a Schindler's List. Har kollat på den nu. Den handlar om förintelsen, och hur Schindler räddar 1100 judar. Ruggigt bra film! Att rekommendera. Svartvit också, allt ser lika hemskt ut som det var.

Ja, ikväll händer ingenting. Det blev ingen utgång för mig. Spar mina slantar istället och väntar på nästa tillfälle! :)

8/11-08

Kategori: 2008

Ursäkta uppehållet! Det har varit lite att tänka på i veckan som var, men nu är jag back on track igen, så att säga!

Två muntliga redovisningar i veckan, båda gick väl sådär. Fick även tillbaka svenska-arbetet om Fröken Julie... Jag tyckte att jag gjort världens jobb, men nej, man fick nöja sig med ett G+.. Jag ska slå Johanna med häpnad när jag skriver världens bästa uppsats nästnästa vecka!!

Vårat UF-företag har äntligen börjat ta emot kunder nu, så de två första var där i onsdags och fick sig en omgång. Weehoo, 300 kr inkasserade! Hoppas att det kommer rulla på med mycket kunder nu, men tanke på att vi beställde produkter för 6000 spänn..

Camilla var här igår och blonderade håret lite, och så fick hon en brunröd slinga i fram. Superfint blev det! Marie var här och klippte sig också, och det blev bra som vanligt :)

Idag tänkte jag och Rafael dra iväg till IKEA och kika lite. Eller, Rafael vill köpa en handduk och jag vill äta mat! xD Så det tänkte vi göra. Kanske svänger in på köpcentrumet och letar efter ett par varma stövlar åt mig. Jag kan inte gå runt i gumpadojjor hela vinter!

Imorgon är det fars dag. Ärligt talat så brukar inte vi fira min pappa, men däremot morfar, han blir firad han. Dessutom bjuder han på smörgåstårta imorgon, så klart att jag kommer! :D Efter det besöket blir det volleyboll för hela slanten. Jag hoppas dem spöar skiten ur Hylte!

Nu blir det frukost! Puss och kram!

Btw, Kevin äger ut hela Idol-fältet! Hoppas han tar hem det! Och tack och lov att Lars åkte. Han gjorde sig inte populär efter förra veckan!

2/11-08

Kategori: 2008

Jag har precis klippt världens tjockaste hår! Jag skojjar inte, Uffe har mest hår i hela världen, plus att det är vågigt/lockigt. Känner mig ändå rätt nöjd då det tog bara drygt 50 minuter!

Gårdagen var trevlig. Vi käkade tacos, spelade poker och kort. Gurka-spelet var bra roligt faktiskt! :P Jag lovade bad hos mig nästa gång vi ses!

Ikväll ska jag och älskling gå på bio här i mini-Tierp. Måste ju bidra med lite stålar nu när bion kanske ska stänga! Det vill jag inte att den ska göra! Vi ska iallafall se nya bond-filmen. Hoppas den är nått att hänga i julgranen!

Imorgon börjar skolan igen. Lovet har gått ganska fort, fast jag inte har gjort något speciellt. Vi börjar såklart dagen med en muntlig redovisning.. Jippi... Ännu en på onsdag, så jag tänkte faktiskt leta upp lite fakta till det nu. Doris Lessing is the shit!

1/11-08

Kategori: 2008

November november, och igår kom första snön.

Jag har ont i vaderna idag sedan alla blockhopp igår på volleyboll-träningen. Det var ju ett tag sen man hade träningsvärk där om jag säger så.

Nu har kusin med familj precis gått hem. De grattade Jakob idag istället.

Snart ska vi iväg till Cilla och Matthias på käk och poker. Vi får se om det blir någon poker för mig. Mitt pokerfejs är likamed noll!

Ha en trevlig första november!